- Konu Sahibi moveon1881
-
Bizim apartmanın önünde pil cam karton şeklinde ayrılmış çöp kutuları var onlara ayırıp atıyorumMerhaba KK hanımları..
Buara evde çıkan çöpleri nasıl geri dönüşüme kazandırabilirim ona takmış durumdayım..
Bu konu ile ilgili olan var mı. Mesela kağıt cam plastik gibi atıklarınızı ne yapıyorsunuz.. bulunduğunuz şehirdeki belediyeler bu konuya önem veriyor mu.
Umarım açacağım konu gelin kaynana meseleleri kadar ilgi görür.
Keşke her belediye böyle imkan sunsa. Süpermiş. Neresi acabaBizim apartmana belediye haftada bir kez gelip torba birakiyor
Isteyenler geri dönüşüme kazandirilacak atıklari topluyor
Bir hafta sonra belediye gelip aliyor
Böyle bir sistem yoksa sizin yaşadiginiz yerde siz de kagidi ayri camı ayri poşetleyerek çöp kutularinin yanina birakin kağıt toplayicilari içinde kolaylik olur böylelikle
İlginç..Çöpe atıyorum. Toplama yeri yok. Plastik ve kırık camlada uğraşacak hevesim yok.
Bizim caddede var geri dönüşüm konteynirları. Ben cam ve kağıtları ayrı çöp poşetlerine koyuyorum. Dolunca dönüşüm konteynirlarına atıyorum. benim eski bir ev arkadaşım vardı sinir olurdu bana "sen çöp biriktiriyorsun" diye onu anımsadım şimdiMerhaba KK hanımları..
Buara evde çıkan çöpleri nasıl geri dönüşüme kazandırabilirim ona takmış durumdayım..
Bu konu ile ilgili olan var mı. Mesela kağıt cam plastik gibi atıklarınızı ne yapıyorsunuz.. bulunduğunuz şehirdeki belediyeler bu konuya önem veriyor mu.
Umarım açacağım konu gelin kaynana meseleleri kadar ilgi görür.
Nedenİlginç..
Çevre bilinci olmayan kişilerin böyle düşünmesi normalBizim caddede var geri dönüşüm konteynirları. Ben cam ve kağıtları ayrı çöp poşetlerine koyuyorum. Dolunca dönüşüm konteynirlarına atıyorum. benim eski bir ev arkadaşım vardı sinir olurdu bana "sen çöp biriktiriyorsun" diye onu anımsadım şimdi
kağıt toplayıcıların kazanma önceliğini düşünmeniz çok güzelBizim belediye haftada bir araçla gelip topluyor. Biz de ayrı bir poşette biriktirip ya belediyeye ya da kağıt toplayıcılarına veriyoruz, hatta önceliğimiz onlar, onlar kazansın.
Nedenini size anlatabilecek yetenekte olduğumu sanmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?