- 4 Aralık 2010
- 3.607
- 6.549
- 358
- 35
- Konu Sahibi moveon1881
-
Siz genede lavaboya dökmeyin bir şişede biriktirip çöpe atin bizim sitede var yağ toplama kutusu belki biriktirip sizde olan bir yere ayda bir birakabilirsinizGüya büyükşehiriz ama belediyemizin bu tarz hizmetleri yok malesef. Direk çöpe. Aslında çok çevreciyimdir. Ama nereye atalım. Geçen kızartma yağını lavaboya dökünce hayıflandım keşke toplansa diye
Darkmore gıda atıkları derken mesela yemek artığı değil dimi? Meyve kabukları falanmi?(örneklendirirmisin) Ben çocuğumla gidip atsam komşular razı olmaz sanki.cok mantıklı geldi boş biyer bulup çocuğumla atmayı düşündüm.Ayri posetlere koyuyoruz,haftada bir gun belediye toplamaya geliyor. Gida atiklarini toprak uzerine atip gommeyi tercih ediyoruz site bahcesinde,bol miktarda agacimiz bu gida atiklarindan beslenerek neredeyse orman haline geldi,en dogal agac gubresi tavsiye ederim. Kucuk cocugunuz da varsa beraber yapin ona da aktivite olsunacik havada elinde kurekle cok mutlu oluyor cocuklar
Benim bulunduğum ywrde belediye haftalık geri dönüşğm poşeti dağıtıyor ve onları da haftanın belirli bir günü topluyor.Merhaba KK hanımları..
Buara evde çıkan çöpleri nasıl geri dönüşüme kazandırabilirim ona takmış durumdayım..
Bu konu ile ilgili olan var mı. Mesela kağıt cam plastik gibi atıklarınızı ne yapıyorsunuz.. bulunduğunuz şehirdeki belediyeler bu konuya önem veriyor mu.
Umarım açacağım konu gelin kaynana meseleleri kadar ilgi görür.
Aynen kuzum,meyve kabugu,cekirdegi,kuflenmis ekmek,yumurta kabugu,zeytin cekirdegi gibi tum gida artiklarini agac diplerine gomuyoruzDarkmore gıda atıkları derken mesela yemek artığı değil dimi? Meyve kabukları falanmi?(örneklendirirmisin) Ben çocuğumla gidip atsam komşular razı olmaz sanki.cok mantıklı geldi boş biyer bulup çocuğumla atmayı düşündüm.
Keşke her belediye böyle imkan sunsa. Süpermiş. Neresi acaba
Atik yag toplayan firmalar var, arayip size en yakin yeri ogrenebilirsiniz, ya da 5 litre ve uzerindeki miktarlari gelip adresten alabilirler. Bu atiklarin toplaNmasi zorunlu zaten sadece ev olarak dusunmeyin yemek yapan firmalar,restoranlar vs de hep biriktirmek ve gereken yerlere vermek zorunda artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?