- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
- Konu Sahibi moveon1881
-
Maalesef yaşadığım yer küçük bi ilçe. Geri dönüşüm konteynırları yok. Ama kağıt toplayıcıları çok mantıklı geldi.Mutlaka ayırıyorum.
Oturduğum yerde geri dönüşüm ayrı konteynır larda toplanıyor.
Sizin orada toplanmiyorsa camlarla diğerlerini ayırıp çöpün yanına koyun.
Kağıt pet şişe toplayanlar rahatça alır hem.
Bende ilginç olduğunu düşünmüyorum. Yakınlarımda atık toplayan yer hiç yok. Okulda pil ve cam atığı toplayan vardı oralara atardım. Şuan cevremde olmadığına göre atıkları nasıl degerlendirebilirim sizce? Kırılmış camları yapıştırıp kullanacak halim yok.Nedenini size anlatabilecek yetenekte olduğumu sanmıyorum.
Bende aynı koşullardayım.. çöpün yanına koymayı düşünememiştim ben.Sizi tebrik ediyorum
Bırakın benim yaşadığım şehri coğrafi bölgede bununla alakali tesis bile yok
Çöpün yanına ayrı bir şekilde koyuyorum, kâğıt toplayıcılar ,eskiciler alsın diye
Toplaniyor kizartma yaglari. Nasil doktunuz lavaboya yazik gunah icme sularimiza. Arastirin,mutlaka gelip alanlar vardir cevre illerden. Hangi ilde yasiyorsaniz hatta yazin da beraber arayalim.Güya büyükşehiriz ama belediyemizin bu tarz hizmetleri yok malesef. Direk çöpe. Aslında çok çevreciyimdir. Ama nereye atalım. Geçen kızartma yağını lavaboya dökünce hayıflandım keşke toplansa diye
Karton toplayanlar veya eskiciler alırlar. Hatta üstüne not yazıp bırakırsınız daha iyi olurBende aynı koşullardayım.. çöpün yanına koymayı düşünememiştim ben.
Yağları lütfen lavoboya dökmeyinGüya büyükşehiriz ama belediyemizin bu tarz hizmetleri yok malesef. Direk çöpe. Aslında çok çevreciyimdir. Ama nereye atalım. Geçen kızartma yağını lavaboya dökünce hayıflandım keşke toplansa diye
Mantıklı imiş. Yeni evliyim annem ne yapardı bilmiyorum. Bi kez döktüm. Artık Pet şişeye doldurur atarımYağları lütfen lavoboya dökmeyin
Ped siselere boşaltip çöpe atın hiç olmazsa
Merhaba KK hanımları..
Buara evde çıkan çöpleri nasıl geri dönüşüme kazandırabilirim ona takmış durumdayım..
Bu konu ile ilgili olan var mı. Mesela kağıt cam plastik gibi atıklarınızı ne yapıyorsunuz.. bulunduğunuz şehirdeki belediyeler bu konuya önem veriyor mu.
Umarım açacağım konu gelin kaynana meseleleri kadar ilgi görür.
Yengeçin dediği gibi yapacağım artık. Şişeye doldurup atacağım. Yok konteyner bile bulamıyoruz bazen. Duraklara mesela koysalar. Ben bulana kadar elimde taşıyorum atmıyorum yerlereToplaniyor kizartma yaglari. Nasil doktunuz lavaboya yazik gunah icme sularimiza. Arastirin,mutlaka gelip alanlar vardir cevre illerden. Hangi ilde yasiyorsaniz hatta yazin da beraber arayalim.
Atik yag toplayan firmalar var, arayip size en yakin yeri ogrenebilirsiniz, ya da 5 litre ve uzerindeki miktarlari gelip adresten alabilirler. Bu atiklarin toplaNmasi zorunlu zaten sadece ev olarak dusunmeyin yemek yapan firmalar,restoranlar vs de hep biriktirmek ve gereken yerlere vermek zorunda artik.Yengeçin dediği gibi yapacağım artık. Şişeye doldurup atacağım. Yok konteyner bile bulamıyoruz bazen. Duraklara mesela koysalar. Ben bulana kadar elimde taşıyorum atmıyorum yerlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?