• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev borcu

Valla kardesim ben de cevremde cok örnegini gördüm her zaman derim kadın elinden geldigi kadar okumalı kendini kurtarabilmeli cunku insanlar cok degişti kaynana görümce hepsi aynı olmuyor yani kadın her zaman eziliyor o yüzden kızlar cok akıllı adımlar atmalı evlenmeden önce bırakın askından ölüyorumları biraz mantık üzerine kurun erkeklerin sevgisi cok cabuk bitiyor hemen heveslerini alıuorlar sonra iş maddiyata dönüyor ondan sonra kavgalar baslar v. S
Aynen katılıyorum, kadın her daim maddi manevi ayakları üzerinde durabilmeli, dünyanın binbir türlü hali var, konu sadece boşanırken çirkinleşen erkeklerde değil, eşini iyi biridir ama Allah göstermesin bir kaza yapar ömür boyu çalışamaz hale gelir veya vefat eder, kimse yardım etmez olan çoluk çocuğunuzla size olur, bazı aileler var ki sana bakarım ama çocuklarına bakmam ya kayınvalidene ver onlar baksın ya kuruma bırak diyor, bunlar yaşanan şeyler, telli duvaklı çıktığınız ev bile yeri geliyor size yabancı oluyor, yediğiniz bir kap yemek boğazınıza diziliyor.
Aşk sevgi eyvallah ama aşkın gözü kördür deyip de saf da olmamak lazım.

esinizin babasinin uzerine olan evde aylik 2500 odeseniz bile hic bir hakkiniz olmaz. Sadece esiniz odesebu sefer evlilikte sizin uzerinize yuk binecek. Ben aileni hakli buldum. Tapuda ortakliginiz yoksa bulasmayin.

Anladığım kadarıyla her ay aile bütçesinden toplam 5000 tl ev borcuna gidecek ve tapu kayınpederde. Hiç iyi niyet yok bu olayda. Sizi sponsor yapıp ev sahibi olacaklar. Eşiniz babasından evi satın almış gibi tapuyu üzerine almalı, dikkat edin, bağış hibe şeklinde devir olursa yine hiç bir hakkınız olmaz o evde. Umarım sizi üzmeden çözerler konuyu.

Boyle bir durumu asla kabul etmeyin ya tapu sizin uzerinize olsun ya da bes kurus vermeyin.bastan konusun bu konuyu.esiniz iyi niyetli degilse illa odemeniz gerektigi konusunda israrci olacaksa ayrilin ama sizi keriz yerine koymalarina izin vermeyin.

Kusura bakma karşındaki insanlar aşırı para göz sebebi daha oğlu evlenmeden Gelinden mal kaçırmak 😒 Her Türlü kötü ihtimali göz önünde bulundurarak karar almislar gibi.. bence Nikah kiyilmadan iyi düşün derim..

Back
X