- Konu Sahibi fahri konsolos
-
Bekara , öğrenciye falan ev verilmediğini duymuştum.Ama hamileye ev verilmediğini ilk defa duyuyorum
Şaşkınlık içerisindeyim =D
Bence dünya malı için sahtekarlığa değmezŞimdi böyle söyledim diye muhtemelen sinir olacaksınız ama kelimenin doğrusu bu özür dilerim.Siz de düşününce bana hak verirsiniz eminim. Verirlerse ne ala vermezlerse vardır bir hayır deyip geçin derim
sahtekarlık olduğunu hiç düşünmüyorum. hak falan da veremiyorum size kusura bakmayın, yaşam şartlarını ve olanaklarını bilmediğiniz birine verirken bu tavsiye yazması çok kolay, ancak o biri sizseniz anlarsınız ya da ufacık bir empati yeteneğiniz varsa.
yillardir ingilteredeyim ilk defa duydum boyle bisey bende 2 ev degistim hamileyken ve boyle bi sorunla hicmi hic karsilasmadim acikcasi sasirdim
ben 4 ev degistirdim. 3 u de cocuk istemiyordu. studyo veya 1+1 dairede oturmadiysaniz basiniza gelmemesi cok normal.
Çocukluya ev verilmez bende ilk defa duydum arkadaşım bol giyisler giyebilirsin orası soguktur şimdi kazak pelerin kapatabilirsin peki kontrata madde koyarlar mı acaba çocuk istemiyoruz diye bizim memleket bu konuda iyidir bekarada ev verilir ögrenciye de ev verilir verenlerde var çevremde peki emlakçının yanına siz degilde eşiniz gitse acaba bu sorun olabilir mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?