- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.409
- 248
- Konu Sahibi fahri konsolos
-
ilk evim 1+1 idi ve hamileydim hic sorulmadi bile diyorum ya cok sasirdim
1 bedroom flat to rent in Derby Road, Enfield EN3 - 17770198 - Zoopla
1 bedroom flat to rent in Grilse Close, London N9 - 17856275 - Zoopla
1 bedroom flat to rent in James Street, Enfield EN1 - 17733957 - Zoopla
Studio to rent in West Green Road, Seven Sisters N15 - 11537086 - Zoopla
1 bedroom property to rent in Church Street, London N9 - 26412857 - Zoopla
1 bedroom flat to rent in Linwood Crescent, Enfield EN1 - 14959094 - Zoopla
1 bedroom property to rent in White Church Lane, London E1 - 16274875 - Zoopla
bunlar ilana yazanlardan bir kaçı, bir de ilanda belirtmeyip aradığımızda söyleyenler var. şimdiye kadar yok diyorduk sorun olmuyordu. 1+1ler stüdyolara nazaran tabii çoğunlukla kabul ediyor ancak o da dediğim gibi 800 pound + council tax den başlıyor . bizim bütçemiz ise 700 e kadar.
Bosver ya kendini ne zorluyorsun. Demek ki soruyorlarmis. Sana uygunsa sahtekarlik filanda degil bu. Sanki eroin kaciriyorsun. Su aklima geldi, cocuk istememelerinin nedeni evin kucuk olmasi mi ve 2+1 evde sormazlar mi. Biliyorsun cocuk oldukca oda sayisi artmali. Sadece bir dusunce.
2+1de de istemezseler kiracı bulamazlar ki, çocuğu olmayan 2+1 i ne yapsınbiz bebekken idare edelim diyoruz 1-2 sene sonra kendi evimizi alıp kurtulacağız bu dertten inşallah.
bu arada daire emlakçının üstüymüş, bakalım sıkıntı olabilir.
Hayir iste diyorum ki 2+1 olsaydi sorun cikmazdi. Biliyorsun sacma kurallarindan biri iste. Ileride sorun yasayabilirsin eger ustuyse bilemiyorum karari kendin ver. Biz ne desek bos.
bütçemiz uymuyor malesef, yoksa kim istemez güzel bir bebek odası yapalım, misafir ağırlayacak bir salonumuz olsun
Butcene de birsey demedim ben sadece cocuk istememelerinin gecerli nedenini anlamaya calistin. Biliyorsun keyfi cocuk istemiyoruz derlerse ayrimciliga girer, sikayet bile edebilirsin. Burasi Avrupa sonucta alirsin. Neden cocuk istemiyorsunuz diye sormadin mi.
iyide bu kadar cocugu olan insanlar ne yapicak sokaktami kalsinlar yada ev tutmak icin cocuk sahibimi olmamakmi lazim acaba gercekten sacmalamislar . umarim istedigiiz gibi butcenize gore bi yer bulursunuzbu ulkede kirada oturmakta, satin almakta ayri bir dert ya!!!!
neyse ki mevsim soğuk, şal ve geniş bir mont sorunu çözer sanırsam
bu arada dss ne oluyor?
Ben de yurtdisindayim ve studyo evde oturuyorum. Bu tur evlerde kalabalik yasanmiyor, hos da gorulmuyor. Cunku cok kucuk, tek kisilik, ya da en fazla iki kisilik. Ona gore de kirasi ucuz. Tek kisilik evlere aile sigdirmak ama tek kisilik kirasi odemek biraz ev sahiplerine haksizlik oluyor. Ya da eklenen her birey icin kiraya ucret ekleniyor. Benim tahminimce burda da durum boyle. Durum senin cocuklu olman degil, durum o evde yasayacak birey sayisi gibi geldi bana.
Acikca soyluyorum, ben ev sahibi olsaydim, boyle bir yalan ortaya ciktiginda pek hos seyler olmazdi. Evet bu resmen adam kandirmak kusura bakmayin. 3-5 ay sonra o cocuk dogdugunda adamin yuzune nasil bakacaksiniz? Siz bunu yalan olarak gormuyormussunuz. O zaman neden hamileliginizi sakliyorsunuz ki? Gogsunuzu gere gere cikin, sekilden sekle girmeye ne gerek var yanlis yapmiyorsaniz. Degil mi? Orasi Ingiltere, kanuni yaptirimlari da vardir, bunun ev icin kontrati var, herseyi var. Basiniz belaya girse kolay siyrilamazsiniz.
Bu cevabi istememissiniz, ama siz bence de baska ev bakin. Aile evlerine bakin. Ya da ev sahibiyle konusup ikna edin, ama insanlardan birseyler saklayip da ilerde basiniza sorun acacak islere girmeyin.
öncelikle gideceğimiz ev 1+1, stüdyo değil, 1 bebekli bir aileye göre de gayet uygun bir boyutta. izin verin hangi boyuttaki evde yaşayabileceğimize ben karar vereyim.
zaten şu anda stüdyodayız taşınma sebebimiz ise biraz daha büyük bir yer ihtiyacı.
evi iki kişi için tutup bir odasını başkasına gizlice kiraya vermeyeceğiz. ailemize yeni katılacak biri var ortada. kimsenin çocuğumuz oldu diye bizi evden atacak hali yok, zaten kontratta böyle bir madde de yok. kanuni yaptırım varsa emin olun ki o kanun bizim yanımızda olacaktır bu durumda, ev sahibinin değil.
çocuk doğduğunda değil doğmadan anlayacaklar zaten, çünkü emlakçı altımızda oturuyor.
sonunu düşünen kahraman olamaz
çok afedersiniz,tamamını okuyamadım ama,
bebeğiniz evlilik dışı mı,yoksa evli misiniz?
evliyseniz hiç muhatap olmadan başka ev bakın,bekarsanız sonradan ortaya çıkması büyük problem oluşturabilir.
çok şey duydum ama böylesini ilk kez duyuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?