ev bütçe giderleri

Heh bi de bu var. Boşanma ihtimaliyle gizli gizli para biriktirdiğim adamla niye evli kalıyorum? Boşanacak kadar ciddi sorunlarım varsa neden çocuk planlıyorum?

Eşim benden gizli para birikirse benim güvenim sarsılır valla
Bu sizin hatanız bence
Eşinizin de 100 liranın peşine düşmesi ayıp
Sonuç olarak maddi olarak kesinlikle "eş" değilsiniz
Kim kimden ne çarparsa modundasınız

Diğer konulardaki uyumunuzu bilemem

Afedersiniz ama artık tamamicam kendimi 5 yaşındaki çocuğa anlatır gibi size cevap verdim ama yine anlamadiniz avukat parası diye biriktirseydim bu adamla evli kalmazdim düşünmeden buraya yazdığınız şeyleri insanlar düşünüyordur degilmi yani bu kadarını idrak edebilirsiniz diye dusunuyorum artik

Heh bi de bu var. Boşanma ihtimaliyle gizli gizli para biriktirdiğim adamla niye evli kalıyorum? Boşanacak kadar ciddi sorunlarım varsa neden çocuk planlıyorum?
Bosanma ihtimali için değil ilerde çocuğum için birikim yapiyorum esim bilse o kadar biriktirme biyerlere gidelim der o yuzden biriktiriyorum esim normalde bana asla para muhabbeti yapmaz ama bugün yaptı sadece zoruma gitti

Bosanma ihtimali için değil ilerde çocuğum için birikim yapiyorum esim bilse o kadar biriktirme biyerlere gidelim der o yuzden biriktiriyorum esim normalde bana asla para muhabbeti yapmaz ama bugün yaptı sadece zoruma gitti
Size yazmadık onları, diğer üyelere yanıt veriyoruz. Konunuza yazılıyor diye her mesajı üzerinize alınmayın, konu farklı noktalara gidebiliyor.

hepimiz o sebeple birikim yapıyoruz çocuk için yani.yoksa kendi paramız nasılsa ay ay geliyor diye yer geçeriz ömür boyu

hepimiz o sebeple birikim yapıyoruz çocuk için yani.yoksa kendi paramız nasılsa ay ay geliyor diye yer geçeriz ömür boyu
Ama sonu yok işte esim de 300 400 prim aliyo ben kurumsal firmada üst yönetimde çalışıyorum o yüzden benim primim daha iyi bende biriktiriyorum napim bana kızmayın lutfen oncek8 konuları okuyan bilir 1 sene iş bulamadı tek başına çalışıp evi gecindirdim altın bozdum kimseye esim calismiyo demedim işsiz demedim hakkımı yemeyin yani

Normalde istemez ben de o yüzden şaşırdım

Bizde maas gunu paralar tek hesapta toplanir, odemeler yapilir, geri kalan paradan herkes lazim oldukca alir. Bence evlilikte boyle olmali. Bu sekilde yapmayan varsa saygı duyarim ama aksi bana yanlis geliyor.

Bizde maas gunu paralar tek hesapta toplanir, odemeler yapilir, geri kalan paradan herkes lazim oldukca alir. Bence evlilikte boyle olmali. Bu sekilde yapmayan varsa saygı duyarim ama aksi bana yanlis geliyor.
Teklif ettim bunuda kabul etti maaşımı onun maaşını ortada toplicaz giderleri yapip kenara 1 yada 2 gram altın alıp geri kalanı boleriz 2 ye diye tamam dedi

Teklif ettim bunuda kabul etti maaşımı onun maaşını ortada toplicaz giderleri yapip kenara 1 yada 2 gram altın alıp geri kalanı boleriz 2 ye diye tamam dedi
Kendi primimle de gizli birikim yapmaya devam edicem ilerde ev alma hayalim var

Ama siz geri kalani ikiye boldukten sonra herkes gizli gizli is yapacaksa ne anlami var? Siz gizliden para biriktiriyorsunuz, esinizin parayi ne yaptigi belli degil, evlilikte karşılıklı guven olmali. Bu yaptiklariniz birbirinize guvenmediginizi gosterir. Cok samimiyetsiz hareketler bunlar.

Kimse gizli iş yapmıyor prim ayrı bisey ayrı hak ediş maaşımı ortaya koyuyorum eşimde koyacak bundan sonra zaten acik acik konustuk beni yanlış anladın dedi ben kendine para ayirmamana kiziyorum dedi yoksa ikimizin parası da ortak dedi ve bu karara ulastik

Evlendikten sonra arkadaşa borç verir gibi para vermek,sonra onu geri istemek falan garip
konu da komik olan ailenin tüm parası kendi üstünde kendi hesabında olan kadınlar bile aa eşden gizli para biriktirilmez diyor ha ha ha.öyle olsa tüm kadınlar saklamaz zaten tüm para ben de ohh der

Evlendikten sonra arkadaşa borç verir gibi para vermek,sonra onu geri istemek falan garip
Normalde böyle bisey asla olmazdı ama ben biraz kıyafete falan harcama yaptim eşimden istedim espri yaparak geri alırım he dedi bende ciddiye alıp iyiki elim kolum tutuyo dedim bana bağırıp çağırdı ne biçim konusuyosun diye sonra eve gelince konustuk ve benim söylediğim şeyi yapmaya karar verdik normalde olan bi durum değil bu

Hanımefendi siz kendiniz yazmissiniz gizli gizli biriktiriyorum diye. Ben uydurmuyorum.
Siz esinizle cozduyseniz olayi, hayirli olsun ne diyim.

konu da komik olan ailenin tüm parası kendi üstünde kendi hesabında olan kadınlar bile aa eşden gizli para biriktirilmez diyor ha ha ha.öyle olsa tüm kadınlar saklamaz zaten tüm para ben de ohh der
Siz bir dahisiniz ya
Dediğiniz gibi çalışıp kendi ayakları üstünde durmak yerine koca parası yiyip millete akıl veren tipler de var onlara da denk geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…