Yani degilmizaten eve eşit şekilde katkınız var eşiniz işsizken de idare etmişsiniz evi geçindirmişsiniz adamın başına kakmamışsınız.e daha ne yapacaksınız?priminiz de gayet sizin hakkınız
Yalnız yazdığınız kişi de koca parası yiyor çalışmıyorSiz bir dahisiniz ya
Dediğiniz gibi çalışıp kendi ayakları üstünde durmak yerine koca parası yiyip millete akıl veren tipler de var onlara da denk geldim
Kesinlikle katılıyorum çok haklısınız benim eşimden de ben bazen gratise gidicem para verirmisin derim çalıştığım halde verir ama ilk defa istedi ona şaşırdım zatenBen ticaretle uğraşıyorum eşim benim banka hesabındaki parayı bile bilmez ara sıra sorar isler nasıl diye iyi ya da bu ay kötü vs derim o kadar giderler ortak benim kartımdan da harcar kendinden de öder geçeriz geçen bana para verir misin dedim verdi o da benden ister arada canım karta ödeme yapıcam çıkmadı var mı sende der veririm karı-koca arasında borç olmaz
Ya bilmiyorum ama sanki sizin evlilikte maddi konularda hala oturmamış bi şeyler var.Normalde böyle bisey asla olmazdı ama ben biraz kıyafete falan harcama yaptim eşimden istedim espri yaparak geri alırım he dedi bende ciddiye alıp iyiki elim kolum tutuyo dedim bana bağırıp çağırdı ne biçim konusuyosun diye sonra eve gelince konustuk ve benim söylediğim şeyi yapmaya karar verdik normalde olan bi durum değil bu
Ben o anlamda yazmadım herkes çalışmak zorunda degil ama gayet sağlıklı yorumlar yapiyorYalnız yazdığınız kişi de koca parası yiyor çalışmıyor
bu kastettiğin benim sanırım.1 kuruş koca parası yemiyorum kendi gelirim kendi mallarım var .tutturamadın çok üzgünümmmm.ayrıca ağır 2 hastalık sebebiyle çalışamıyorum mune hanıma kadar biliyor.sen neden çalışmıyorsun diyor muyum çocuğun bile yokken?Yalnız yazdığınız kişi de koca parası yiyor çalışmıyor
bu kastettiğin benim sanırım.1 kuruş koca parası yemiyorum kendi gelirim kendi mallarım var .tutturamadın çok üzgünümmmm.ayrıca ağır 2 hastalık sebebiyle çalışamıyorum mune hanıma kadar biliyor.sen neden çalışmıyorsun diyor muyum çocuğun bile yokken?
Özel ders verdiğimi biliyorsun di mi ceycoşkobu kastettiğin benim sanırım.1 kuruş koca parası yemiyorum kendi gelirim kendi mallarım var .tutturamadın çok üzgünümmmm.ayrıca ağır 2 hastalık sebebiyle çalışamıyorum mune hanıma kadar biliyor.sen neden çalışmıyorsun diyor muyum çocuğun bile yokken?
Siz çalışıp evw katkıda bulunmuyormusunuz yada tahmin edeyim hiç çalışmayıp koca parası yiyorsunuzYa bilmiyorum ama sanki sizin evlilikte maddi konularda hala oturmamış bi şeyler var.
Hani ev arkadaşın olur faturaları,kirayı bölüşürsün ya öyle bi izlenim uyandırdı bende
Büyük ihtimalle koca parası yiyorsunuzSiz çalışıp evw katkıda bulunmuyormusunuz yada tahmin edeyim hiç çalışmayıp koca parası yiyorsunuz
Valla ben açıkçası koca parası yiyorum esimin memleketi küçük bir yer is bulamadım çalışmıyorum artı hamileyim diye de çalışmak pek aklımda yok.Siz bir dahisiniz ya
Dediğiniz gibi çalışıp kendi ayakları üstünde durmak yerine koca parası yiyip millete akıl veren tipler de var onlara da denk geldim
e ye afiyet olsunnn.kadın ister çalışsın ister çalışmasın kime ne bundan?Özel ders verdiğimi biliyorsun di mi ceycoşkomaksat para kazanmaksa gayet güzel kazanıyorum. Koca parası da yiyorum çünkü kocamın parası benim param, benim param kocamın parası. Bir kuruş yemedim diyemem.
Onu koca parası yiyorsunuz diye çalışmayan kadını aşağılayan konu sahibine söylemen gerekiyor. Bence de kime ne?e ye afiyet olsunnn.kadın ister çalışsın ister çalışmasın kime ne bundan?
Aaa ne diyorsun şaşkınlık içerisindeyim. Yani para yönetimi kadının elinde eşine harçlık veriyor para kalırsa nasıl tasarruf edeceğine kendi karar veriyor fakat adamın hiç haberi olmuyor öyle mi?konu da komik olan ailenin tüm parası kendi üstünde kendi hesabında olan kadınlar bile aa eşden gizli para biriktirilmez diyor ha ha ha.öyle olsa tüm kadınlar saklamaz zaten tüm para ben de ohh der
Bizimde olmadi ilk defa şakayla karışık söyledi ben ciddiye alıp tepki verince tartistik sonra çözdük ama üzüldüm sizin adınıza burda millete akıl verirken keske ayaklarınızın üstünde durabilseydiniz koca parası da bir yere kadarValla ben açıkçası koca parası yiyorum esimin memleketi küçük bir yer is bulamadım çalışmıyorum artı hamileyim diye de çalışmak pek aklımda yok.
Ama buna rağmen bizim aramızda maddi anlamda cirkin muhabbetler hiç olmadı ağızla para istememe bile gerek kalmaz.
Sizin aranızda sevgi falan yok bence mesele koca parası yemek vs ayaklarının üstünde durmak değil.
Çalışıyor olsam dahi böyle muhabbetlerimiz olmazdı
Ben sizin adınıza daha cok üzüldüm . Çalışmadığım halde 100 liranın hesabı yapılmıyor aramızda.Bizimde olmadi ilk defa şakayla karışık söyledi ben ciddiye alıp tepki verince tartistik sonra çözdük ama üzüldüm sizin adınıza burda millete akıl verirken keske ayaklarınızın üstünde durabilseydiniz koca parası da bir yere kadar
Sizinki baştan problemli kiBizimde olmadi ilk defa şakayla karışık söyledi ben ciddiye alıp tepki verince tartistik sonra çözdük ama üzüldüm sizin adınıza burda millete akıl verirken keske ayaklarınızın üstünde durabilseydiniz koca parası da bir yere kadar
İnsanların eşlerinin parasını yemeleri sizi niye bu kadar rahatsız ediyor? Sizin cebinizden mi yiyorlar? Yoksa siz kocanızın parasını yiyemediğiniz için mi bu agresifliğiniz?Bizimde olmadi ilk defa şakayla karışık söyledi ben ciddiye alıp tepki verince tartistik sonra çözdük ama üzüldüm sizin adınıza burda millete akıl verirken keske ayaklarınızın üstünde durabilseydiniz koca parası da bir yere kadar
Onu koca parası yiyorsunuz diye çalışmayan kadını aşağılayan konu sahibine söylemen gerekiyor. Bence de kime ne?
Sizin gibi asalak olasım geldi asalak olursam sizin gibi kocamda bana acır merak etmeyin kocanizin size acıdığı gibjBen sizin adınıza daha cok üzüldüm . Çalışmadığım halde 100 liranın hesabı yapılmıyor aramızda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?