ev bütçe giderleri

Hanımlar koca parası yiyenler yemeyenler kavgası mı edeceksiniz ? Kusura bakmayın ama koca parası yiyen kadınlar demekle eksik etek, kaşık düşmanı demek aynı derecede rencide edici, üstelik tüm üyeleri kadın olan bir platformda böyle laflar hiç yakışmıyor.

Sizin gibi asalak olasım geldi asalak olursam sizin gibi kocamda bana acır merak etmeyin kocanizin size acıdığı gibj
Birgün gelirsen bu mesajımı oku senin çalışmayıp evde oturduğunu düşünmek bile istemiyorum o lükse sahip olabilecegini sanmıyorum 2 güne boşar bu adam seni

Yalnız yazdığınız kişi de koca parası yiyor çalışmıyor
Koca parası yemek ne demek Allah aşkına ? Koca evi temizleyip , yemek yapmak , tüm evin işleriyle uğraşmak (ismini bile yazmaktan nefret ettiğim işler) çocuk büyütmek vs vs… bunlar da iş degil mi? Gider günlük 15 saat çalışırım gıkım çıkmaz ama biri bana ev kadını ol aynı maaşı al dese kafayı yerim. Ev kadını olmak öyle kolay bişey degil , işe gidip 8 saat çalışmaktan daha zahmetli.

Allah aşkına bana söylemeyin bunları, konu sahibine söyleyin. Ya da bütün mesajları okuyun ki bağlamından kopmasın mevzu.

Siz çalışıp evw katkıda bulunmuyormusunuz yada tahmin edeyim hiç çalışmayıp koca parası yiyorsunuz
Yani banlandığına o kadar sevindim ki umarım okuyosundur bu mesajı.
Ben sana burada insan gibi yaklaşıyorum,en ufak bir hakaretim,iğnelemem,alayım olmadı sana karşı.
Sen kalkıp aklınca bana laf sokmaya çalışıyosun.
Ama çok boş bi çaba canım ya.
Evli değilim bu 1,ve ekonomik olarakta kimseye bağımlı değilim bu da 2
Bilip bilmeden tahmin yürütme bence komik duruma düşüyosun.

Son düzenleme:
Ahahahha harika. Süper. Bunun çıktısını al, duvara yapıştır konu sahibi.
Ya insanı zorla konuşturuyolar ben konu sahibine kötü hiç bir yorumda yazmadım.
Dışarıdan 3.bir göz olarak gördüğümü söyledim,kendi açımdan.
Evli olmadığım halde koca parası yemekle itham edildim
Madem öyle evlenince çatır çatır yicem o paraları itham edildiğime değsin

Hayır koca parası yemek neden hakaret gibi kullanılıyor hep bunu merak etmişimdir. Çoğumuzun annesi koca parası yiyen kadınlar değil miydi? Kendi annelerine mi hakaret ediyor bunlar akıllarınca?

Her evliliğin dinamikleri farklıdır. Bizde de şöyle: Ortak hesabımız yok. Maaşlarımızla belli ortak giderleri ödedikten sonra, örneğin her ay ikimiz de şu kadar gram altın yapacağız diye ortak birikim hedefi yapıyoruz. Giderler, birikim sonrası kalan para kişisel oluyor. Yani kalan parayı nasıl harcadığımıza karışmıyoruz. O geçen ay kız kardeşine para verdi, ben de kendime ve kök aileme bazı harcamalar yaptım. Kalıyorsa da kendi hesaplarımızda. Bazen birbirimize para atıyoruz, ama 100 TL’nin cazını yapan kocam olsa tekmeyi yerdi:)

Hayır koca parası yemek neden hakaret gibi kullanılıyor hep bunu merak etmişimdir. Çoğumuzun annesi koca parası yiyen kadınlar değil miydi? Kendi annelerine mi hakaret ediyor bunlar akıllarınca?
Burda sabahtan akşama kadar feminizm güzellemeri yapıp sonra yok koca parası yiyen kadın,yok çalışan kadın diye ayrıştırmalar yapılması bana çok garip geliyor.
İsteyen koca parası yer,isteyen baba parası yer,isteyen kendisi çalışır kendi parasını yer.
Her insanın koşulları,yaşadıkları,tercihleri farklı.

Kaldıki dediğin gibi bizim annelerimizin çoğu çalışmayan,ev hanımlarıdır.Bunu hakaret olarak kullanmak en başta bizi büyüten annelerimize hakaret etmek demek.Benim annem ev hanımıydı ama bu onun değerini eksiltiyor mu yani?
Abimin üniversiteyi kazandığı dönem maddi olarak kötüydük işe girdi,çalışıp abimi okuttu mesela.Benim üstümde de keza ne emekleri var,annem yani ötesi var mı? Emeği ödenir mi?
Şimdi bu kadın çalışmadığı için aciz mi oldu? Koca parası yiyor mu oldu?
Benim anneme sen koca parası yiyosun,ezik diyen önce karşısında beni bulur zaten.
Sanaldan sallamak kolay,insanların yüzüne desinler bir de bakalım.

valla benim fikrim kadın ister çalışsın ister çalışmasın 3 kuruş da olsa ayrı parası olsunn.kadın kadındır hepsi de değerlidir ister anne olsun ister olmasın ister evli ister bekar olsun.

Ben 7 yıldır koca parası yiyorum. Bu lafı hakaret gibi kullanıyorlar ama başkasının kocası, onun parası, nasıl yendiği beni niye geriyor diye düşünsünler bence kullananlar.

Kendi eşiyle 100 lira için kötü olduğu bir evlilik yapmış olabilir ama ben gelirimiz ölçüsünde istediğim her harcamayı yapıyorum, eşimin ağzından bununla tek bir olumsuz cümle duymadım, duyacağım adamla da evli kalmazdım. Kendi derdine yansın milletin hayatına laf edeceğine.

valla benim fikrim kadın ister çalışsın ister çalışmasın 3 kuruş da olsa ayrı parası olsunn.kadın kadındır hepsi de değerlidir ister anne olsun ister olmasın ister evli ister bekar olsun.
Annemde,babamın ev için günlük bıraktığı parayı biriktirip sonra onunla ev için alışveriş yapardı ya da bize harcardı mesela. Bende küçüklüğümden beri birikim yaparım. Birikim yapmak güzeldir bence. Eğer evlenirsem yine yapıcam. Bunda yanlış bir şey olduğunu düşünmüyorum.

Oooh afiyet olsun bacımmm

Yarasın bebem, sefamız olsun koca parası yiyen kadınlar derneği kuralım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…