Kendin dedin ya esim gezemiyoruz diye sikayetci.. yanlis miMaaslarimizla gayet güzel yiyip içip geziyoruz hiç biseyden eksik kalmıyoruz ama sürekli gitmiyoruz ve ben o yuzden böyle bir yol izledim ekstra aldığım primimi kenara koyup geleceğimiz için değerlendirmek istedim hepsi bu
Kendin dedin ya esim gezemiyoruz diye sikayetci.. yanlis mi
Okudumyani yoksa at kenara.. primlerin
O kadar yuksek mi bilmem.. ama tek primle ev alinir mi mesela? Yoksa kenarda olanin zararinolmaz bence, ihtiyac olunca pat diye cikarirsin, tabii esin bozulmayacaksaha
Bazen 5 bazen 6 7 degisiyoKendin dedin ya esim gezemiyoruz diye sikayetci.. yanlis mi
Okudumyani yoksa at kenara.. primlerin
O kadar yuksek mi bilmem.. ama tek primle ev alinir mi mesela? Yoksa kenarda olanin zararinolmaz bence, ihtiyac olunca pat diye cikarirsin, tabii esin bozulmayacaksa
Tabiki her ay değil arada böyle oluyo bende değerlendirmek istedimBazen 5 bazen 6 7 degisiyo
Ha bana yeterdi ayda 2. Daha cok istiyorsa daha cok calissin o zamanHaftada 1 gün izinliyiz o günler çıkmak istiyoruz çıkıyoruz bazen ayda 2 kez çıkıyoruz biyerlere gidiyoruz eşimde daha sık gitmek istiyo
He söyle bi durumda oluyo kenara bisey koyalım bu ay diyip bisey yapamadığımız da oluyorHa bana yeterdi ayda 2. Daha cok istiyorsa daha cok calissin o zamanben evde durmayi cok severimde
Yaptigin güzel yorum için teşekkür ederim şu yaziyi paylaştıktan sonra yapılan yorumlardan sonra kendimi suçlu hissettim ama o kadar beni anlayıp o kadar güzel yorum yapmışsınız kiHerşeyin kararında olması gerektiğine inananlardanım.Sadece temel ihtiyaçlarınızı karşılayıp, kalan herşeyden kısarak çok birikim yapma derdinde olsanız yapmayın derdim.Bazıları birikim olayını abartıyor, bazıları harcama olayını abartıyor.Gelir ne olursa olsun bir miktarı mutlaka birikime ayrılmalı.Son yıllarda yaşadığımız olaylara bakarsak, şu an aynı konumda işimize devam ediyor olsak bile alım gücümüz o kadar düştüki, yada işsiz kalan o kadar çok insan olduki birikimin ne kadar önemli olduğunu hepberaber gördük. Siz zaten geziyormuşsunuz da, eşiniz para olunca hemen harcayacak yer arayanlardansa söylemeden biriktirebilirsiniz gayet normal. O kadar parayı biriktirerek evmi alınır diyenlere bakmayın siz, azar azar birikir büyür, peşinatı biriktirir kredi çekersiniz, bu arada da kredi taksiti ödemek için alıştırma olur size.Insanların bir kısmı nedense birikim yapanları hiç yemiyor,içmiyor, gezmiyor sanıyor, oysa para harcarken kazanılır, çokta güzel gezerken para biriktirmek mümkün
Benim de durumum oyle ben sadecw es sıkışmasin diye destek olmaya çalışıyorum hemde gizli biseyler yapmaya calisiyorumBen kendim takılıyorum ,hesap soran,para isteyen yok.
Ayarlayamıyoruzkızlar meraba bi konuda daha düşüncelerinize ihtıyacım var ev bütçenizi nasıl ayarlıyosunuz
yani bizde eşimde bende calısıyoruz eşim maası yatar yatmaz kira, faturaların 1 kısmını ve telefon almıstı aylık onu oduyo kalan ancak kendine yetıyo sıgara v.s
bende faturaların kalanını ve mutfak harcamalarını yapıyorum ve eşime soylemeden gizlice aldığım prımlerı kenara altın alıp atıyorum ilerisi için ev düşüncemız var yanı ben daha cok almak nıyetındeyım
esşime soylemememın nedeni eşim bişey yapamadığımızdan sikayetci biyerlere gidemiyoruz diye dertlenıyo ama bende isterım tabıkı gıtmek yemek ıçmek ama gelecegı de dusunmek zorundayım
eşimde sorumsuz degıl ama bişeyler de yapalım ıstıyo
ben de boyle bır yol izledım
calışan hanımlar sızın eşinizle ev butcenız nasıl benmı boyle dusunuyorum yada yanlısmı dusunuyorum
fikirlerinize ihtıyacım var
çocuk yokken en kolay para biriktirme zamanıdır.çocukla masrafları yemesi içmesi doktoru bakıcısı kreşi derken uçar gider neredeyse bir maaş.siz fazla da kısmadan haftada bir gün dışarda yemek yemekle kıyafet vs de indirimleri takip ederek almakla gayet para biriktirebilirsiniz.illa ev araba parası olması gerekmiyor.birikim gelire göre olur zatenn.bu devir kenara 2000 koysak sevineceğimiz bir devir artık.Yaptigin güzel yorum için teşekkür ederim şu yaziyi paylaştıktan sonra yapılan yorumlardan sonra kendimi suçlu hissettim ama o kadar beni anlayıp o kadar güzel yorum yapmışsınız ki
Kesinlikle biz de sıkıyoruz zaten ama anlatmak istediğim şey farklı 2 kişinin maaşına zaten dokunuyorum giderler bizim kişisel ve gezme nasrafimiz oluyor ben sadwcw benim primimi kenara koyuyorum onuda gereksiz harcamayalım diyeçocuk yokken en kolay para biriktirme zamanıdır.çocukla masrafları yemesi içmesi doktoru bakıcısı kreşi derken uçar gider neredeyse bir maaş.siz fazla da kısmadan haftada bir gün dışarda yemek yemekle kıyafet vs de indirimleri takip ederek almakla gayet para biriktirebilirsiniz.illa ev araba parası olması gerekmiyor.birikim gelire göre olur zatenn.bu devir kenara 2000 koysak sevineceğimiz bir devir artık.
Bilemedim ya ben hayatı yaşamayı tercih ediyorum.Ayda 2 kere dışarı çıkmayı, çalışan bir insan olarak gezip tozuyorum olarak niteleyemem.Borc yapmam,eksiye girmem ama para biriktirecegim diye de kendimi bu kadar kasmam,çünkü sabah yataktan kalkabilecek miyim bilmiyorum.Hayat bu kadar kasmak için çok kısa. Esim psikopat bir insan değilse ondan gizli hicbir şey yapmam istesem de yapamam ben saklayamam yani çünkü biz ikimiz bir bütünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?