- Konu Sahibi esraylmz03
-
Eviniz 3+1 oluyor çocuğunuz doğunca giyinme odası yaptığınız yeri çocuk odası yapacaksınız yada oturma odası ile giyinme odasının yerini değiştireceksiniz Buda olmadı yatak odası ile oturma odasının yerini değiştireceksiniz hele çocuk doğsun oda halledilir.Kızlar merhaba oturduğumuz ev kendimizin ailemden kaldı daha doğrusu.ev 120 metrekare falan salonum nasıl anlatayım günlük oturmaya müsait değil çok aksesuar lı avangarde tarzı mobilyam var oturma odam normal köşe takımı tv ünitesi falan var yatak odam ise çok küçük dolap bile sığmadı küçük odayı giyinme odası ve çamaşır odası gibi yaptık .buraya kadar şimdilik normal.fakat ilerisini düşünüyorum ve sizlere danışmak istiyorum eşim çok cocuk istiyor ben de istiyorum fakat çocuğu nereye yatırcam nasıl olacak şimdilik değiştirme şansımda yok benim durumumda olan var mu ben ona küçük bi odada olsa ayırmak isterim siz naptnız hemen oda mı ayırdınız
sknYa kusura bakmayında bazen böyle seyleri okuyunca sadece gülüyorum.. 120 metre kare evde cok cocuk istiyoruz napıcam bilmiyorum gibi düsünceye nir onuda bilmiyorum.. 48 metre kare bı evde 3 cocuk bı annne ve baba yasadık ve halada yasıyoruz ben 25 yasındayım ve bu zmna kadar ayrı odam bile olmadı annem kardesım ben hala bi odada yatıyoruz sizinde düsünceniz biraz fazla lüxe kaciyor..eyer 120 metre kare size cok kücük geliyorsa cook cocuk dogrunca tasinirsiniz!
konu sahibininki luks mu bilemem ama sizin hayatiniz cok normal mi? imkaniniz boyleyse cok sukur ama bu cok ideal bir yasam degil. mahremiyet var ozel hayat var.Ya kusura bakmayında bazen böyle seyleri okuyunca sadece gülüyorum.. 120 metre kare evde cok cocuk istiyoruz napıcam bilmiyorum gibi düsünceye ne denir onuda bilmiyorum.. 48 metre kare bı evde 3 cocuk bı annne ve baba yasadık ve halada yasıyoruz ben 25 yasındayım ve bu zmna kadar ayrı odam bile olmadı annem kardesım ben hala bi odada yatıyoruz sizinde düsünceniz biraz fazla lüxe kaciyor..eyer 120 metre kare size cok kücük geliyorsa cook cocuk dogrunca tasinirsiniz!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?