Ev büyüklüğü-çocuk

Hem salon hem oturma odası bana gereksiz geliyor. Salonu oturma odası olarak kullanabilir, oturma odası yatak odası olabilir( müsaitse), sizin oda da çocuk odası olur. Küçük değil eviniz. Sadece 2 odayı da boşuna salon ve oturma odası yapmışsınız.

Gercekten mi??benim ilk bebegim ve herkes bana ilk 3 yil mutlaka senle ayni odada kalmasi gerekiyor dediler..

Evde cocuk odasi var bos duruyor
İlk üç yıl mı? İlk üç ay olmasın??
Çocuğunuz kendi odasında yatmalı, elalemin lafına bakmayın siz, yalan yanlış şeyler de söylüyorlar. Siz bilinçli olun.

77 m2 2+1 evim ve 2 çocuğum var. yatak odası-çocuk odası-salon olarak ayrılmış durumda

oğlum da doğduğu günden beri kendi odasında yatıyor, 45 günlükten sonra da yalnız kaldı odasında şuan 25 aylık

4 aylık bebeğim şuan abisinin uyku düzenini bozmasın diye bizim odamızda. ev küçük olmasına rağmen yatak odamızda beşik de var

120 m2 eve nasıl sığamıyorsunuz anlamadım.

doğmamış çocuğa donu biçtinde bir sandık alıp o avangart süslerini içine doldurmayı düşünmedin mi bak ben düşündüm ,sen şimdiden sandığı al hamile kaldığında bibloları çiçekleri içine çocuğun 5 yaşına gelene kadar saklamaya hazır hale getirirsin

Canım maalesef bebek bir oda istiyor en basitinden birsürü kıyafeti oyuncağı vs oluyor bebeğe kesin bir oda ayır rahat etmek istiyorsan.

120 m2 ye oha çüş diyorum. 1+1 50 m2 yerde yaşıyoruz napabilirim desen gönlümce fikir vermeye çalışırım ama 120 m2 3+1 e ne diyim bilemedim..

BENDE 120 METREKARE EVE RAHAT SIĞARSINIZ . BENİMDE KIZIM VAR 105M2 EVİMİZ ŞU AN BİİZMLE AYNI ODADA AMA BEN SALON DIŞINDA OTURMA ODAMIZ YOK YATAK ODASI+SALON+ÇOCUK ODASI+ARDİYE BİR ODADA BU ŞEKİLDE YOKSA TABİKİ ZORLANIRSINIZ.

Giyinme odası,çamaşır odası nedir ya? Hele misafire oda süslemek,normalde kullanmamak çok gereksiz. Kardeşim başka ilde okurken arkadaşına gitmişti,yatacağı odaya dinlenmesi,eşyalarını bırakması için götürmüşler.Kardeşimin söylediğini aynen iletiyorum: "Abla bizim geleneklerde güzel koltuklar,dolaplar aksesuarlarla donatıp adına misafir odası diyoruz sadece misafir gelince kullanıyoruz; buradakiler bir yatak bir de misafirin kıyafetlerini asması için 1 dolap koyup adına misafir odası diyorlar.Bizimki ne kadar saçma dimi" aynen budur: Çok saçma.Haa çok odan olur,o ayrı böyle bir oda da yaparsınız ama sizin durumunuz tuhaf

Keşke salonumu krem rengi almasaydım biraz da spor alsaydım
Ne güzel dert bu ya
120 metre kare ev ne kadar küçük olabilir yapmayın Allah aşkınıza.
ev dik yamuk veya sekizgen filan olsa gerek.

Allah önce sağlıkla nasip etsin, sonra odası da ayarlanır, dolabı da sığar ohoooo. bırakın kremi bemmbeyaz salonumda oynuyoruz kızımla. ohhh misss.

Gercekten mi??benim ilk bebegim ve herkes bana ilk 3 yil mutlaka senle ayni odada kalmasi gerekiyor dediler..

Evde cocuk odasi var bos duruyor

Allah tamamına erdirsin. 3 yıl değil de 6 ay idealmiş ama ben 12 ay aynı odada yattım kızımla, çoğu anne de böyle yapıyor ama ilk günden odasına yatıranlar da var. siz nasıl rahat hissederseniz öyle yapın.

Benim evim 2+1 ben napıyım:)

Bebeğine illaki oda yapmak istersen ya oturma odasını ya da giyinme odasını iptal edeceksin başka yolu yok.
Oda şart değil dersen bir park yatak alsan zaten çocuk en az 3-3,5 yıl yatar orda. Nereye istersen oraya koyabilirsin park yatağı.
Ben olsam oturma odası yapmazdım en başta. Ev çok eşyayla doldurulunca sonraki yıllarda böyle problem oluyor işte.

Bir öneri: oturma odasındaki eşyaları azaltabilirsin. Sadece kanepe kalır. Bebeğe dolap ve karyola gelir. Zaten kanepe ihtiyacı oluyor odada. Misafir yatacak. Sen emzireceksin yada hasta olduğunda gerekirse orada yatacaksın.
Sizde salonda oturacaksınız artık başka çaresi yok:)

Avrupada 120m² evde oturda op basina koy

Cocuk odamiz aslinda bos duruyor, yatak odasiyla prk mesafede yok 3 aydan sonra odasini bitirip odaya alabiliriz :)
Bana 3 yil dedikleri icin hicc kafami yormamistim ama bugunden itibaren perdelere felan bakmam lazim:)
Yatagi felan hazir zaten hersey alin di.
Ilk cocuk olunca erken heveslendik aldik herseyi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…