- 15 Mayıs 2014
- 2.904
- 3.560
- 178
- Konu Sahibi esraylmz03
-
İlk üç yıl mı? İlk üç ay olmasın??Gercekten mi??benim ilk bebegim ve herkes bana ilk 3 yil mutlaka senle ayni odada kalmasi gerekiyor dediler..
Evde cocuk odasi var bos duruyor
doğmamış çocuğa donu biçtinde bir sandık alıp o avangart süslerini içine doldurmayı düşünmedin miKızlar merhaba oturduğumuz ev kendimizin ailemden kaldı daha doğrusu.ev 120 metrekare falan salonum nasıl anlatayım günlük oturmaya müsait değil çok aksesuar lı avangarde tarzı mobilyam var oturma odam normal köşe takımı tv ünitesi falan var yatak odam ise çok küçük dolap bile sığmadı küçük odayı giyinme odası ve çamaşır odası gibi yaptık .buraya kadar şimdilik normal.fakat ilerisini düşünüyorum ve sizlere danışmak istiyorum eşim çok cocuk istiyor ben de istiyorum fakat çocuğu nereye yatırcam nasıl olacak şimdilik değiştirme şansımda yok benim durumumda olan var mu ben ona küçük bi odada olsa ayırmak isterim siz naptnız hemen oda mı ayırdınız
Giyinme odası,çamaşır odası nedir ya? Hele misafire oda süslemek,normalde kullanmamak çok gereksiz. Kardeşim başka ilde okurken arkadaşına gitmişti,yatacağı odaya dinlenmesi,eşyalarını bırakması için götürmüşler.Kardeşimin söylediğini aynen iletiyorum: "Abla bizim geleneklerde güzel koltuklar,dolaplar aksesuarlarla donatıp adına misafir odası diyoruz sadece misafir gelince kullanıyoruz; buradakiler bir yatak bir de misafirin kıyafetlerini asması için 1 dolap koyup adına misafir odası diyorlar.Bizimki ne kadar saçma dimi" aynen budur: Çok saçma.Haa çok odan olur,o ayrı böyle bir oda da yaparsınız ama sizin durumunuz tuhafKızlar merhaba oturduğumuz ev kendimizin ailemden kaldı daha doğrusu.ev 120 metrekare falan salonum nasıl anlatayım günlük oturmaya müsait değil çok aksesuar lı avangarde tarzı mobilyam var oturma odam normal köşe takımı tv ünitesi falan var yatak odam ise çok küçük dolap bile sığmadı küçük odayı giyinme odası ve çamaşır odası gibi yaptık .buraya kadar şimdilik normal.fakat ilerisini düşünüyorum ve sizlere danışmak istiyorum eşim çok cocuk istiyor ben de istiyorum fakat çocuğu nereye yatırcam nasıl olacak şimdilik değiştirme şansımda yok benim durumumda olan var mu ben ona küçük bi odada olsa ayırmak isterim siz naptnız hemen oda mı ayırdınız
Ne güzel dert bu yaKeşke salonumu krem rengi almasaydım biraz da spor alsaydım
Gercekten mi??benim ilk bebegim ve herkes bana ilk 3 yil mutlaka senle ayni odada kalmasi gerekiyor dediler..
Evde cocuk odasi var bos duruyor
Kızlar merhaba oturduğumuz ev kendimizin ailemden kaldı daha doğrusu.ev 120 metrekare falan salonum nasıl anlatayım günlük oturmaya müsait değil çok aksesuar lı avangarde tarzı mobilyam var oturma odam normal köşe takımı tv ünitesi falan var yatak odam ise çok küçük dolap bile sığmadı küçük odayı giyinme odası ve çamaşır odası gibi yaptık .buraya kadar şimdilik normal.fakat ilerisini düşünüyorum ve sizlere danışmak istiyorum eşim çok cocuk istiyor ben de istiyorum fakat çocuğu nereye yatırcam nasıl olacak şimdilik değiştirme şansımda yok benim durumumda olan var mu ben ona küçük bi odada olsa ayırmak isterim siz naptnız hemen oda mı ayırdınız
Ya kusura bakmayında bazen böyle seyleri okuyunca sadece gülüyorum.. 120 metre kare evde cok cocuk istiyoruz napıcam bilmiyorum gibi düsünceye ne denir onuda bilmiyorum.. 48 metre kare bı evde 3 cocuk bı annne ve baba yasadık ve halada yasıyoruz ben 25 yasındayım ve bu zmna kadar ayrı odam bile olmadı annem kardesım ben hala bi odada yatıyoruz sizinde düsünceniz biraz fazla lüxe kaciyor..eyer 120 metre kare size cok kücük geliyorsa cook cocuk dogrunca tasinirsiniz!
YaniiiiiiAvrupada 120m² evde oturda op basina koy
Cocuk odamiz aslinda bos duruyor, yatak odasiyla prk mesafede yok 3 aydan sonra odasini bitirip odaya alabiliriz :)Ne güzel dert bu ya
120 metre kare ev ne kadar küçük olabilir yapmayın Allah aşkınıza.
ev dik yamuk veya sekizgen filan olsa gerek.
Allah önce sağlıkla nasip etsin, sonra odası da ayarlanır, dolabı da sığar ohoooo. bırakın kremi bemmbeyaz salonumda oynuyoruz kızımla. ohhh misss.
Allah tamamına erdirsin. 3 yıl değil de 6 ay idealmiş ama ben 12 ay aynı odada yattım kızımla, çoğu anne de böyle yapıyor ama ilk günden odasına yatıranlar da var. siz nasıl rahat hissederseniz öyle yapın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?