Ev Cehennem gibi adeta kızlar çok canım acıyor, ağlıyorum :(

konuyu okudukça sinirlendim önce ailenize sonra size yemek yapmasında ne var temizlik yapmasında ne var Allah aşkına siz kurtulmak istemiyosunuz alışmışsınız bu duruma kim ne dese olmaz demişsiniz azcik kendinize güvenin artik

Aileniz manyak. Ayrı eve çıkın. Ev işi dediğiniz inanın zor değil. Süpürgenin düğmesine basıp yere sürteceksiniz haftada bir. İnternette istemediğiniz kadar yemek tarifi var 3 4 malzemeyle yapılan. Kendinize ailenizden uzak yeni bi hayat kurun.

Sen hiç düşünme ve hemen evden ayrıl yemek ve iş yapmayı zamanla öğrenirsin hiç sorun degil bunlar . Eşyalı 1+1 ev tut , özel eşyalarını azar azar çıkar evden ve evdekilere son gün söyle önceden bilirlerse bırakmazlar gibi geldi , biraz uzak kalmanız herkesin yararına sonuçta ailen ve hayatın boyunca yüz yüze bakacaksınïz .

Merhaba bende ruhsal olarak kendimi surekli baski altinda hissediyordum. Surekli sorunlar ile karsilasiyordum. tarafindan yazilan kitaplari okudum. Kendisi ile irtibata gectim.Allahin izni ile cok iyim. Allah bin kere razi olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece şoklardayım. Trajikomik biraz cok ozur diliyorum. Sizi kirmak istemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…