Ev Cehennem gibi adeta kızlar çok canım acıyor, ağlıyorum :(

aileniz kendini cok yuksekte gorup herkesi kucumseyecegine kendilerinin ne kadar assagida oldugunu bi farketse keske.
size erkeklerle seymi yaptin diye sorabilecek kadar terbiyesizler yerinizde olsam o evden ayrilirim

Boyle ruh hastalarinin cocuklari olmasin ya.
Yanlis anlamayin sizle ilgili degil ailenizle ilgili soyluyorum. Bu ne bicim bir davranis tarzidir cocuguna?
Siz tutun kucuk bir ev tek basiniza yasayin. Mesleginiz de varmis. Hic degilse kafaniz rahat eder.

O aileden olduğunuza emin misiniz?

Bu nedir ya böyle,
Lakap ne imiş çok merak ettim.
Bir anne bilerek cocuğunun canını yakar mı?
Terk edin bu aileyi...
Kendi yolunuza bakın.
1+1 tutun kendinize eşyalı...
31 yaşındasınız, daha ne kadar çekeceksiniz bunu?

Bu ne yaa okurken içimden fırtınalar koptu..Bu nasıl bı yaşam tarzı.Allah korusun..Hafazanallah..Kız resmen kendini balkondan atıyordu..Ya güzel kardeşim maalesef sana da olan olmuş küfür etmeyin,ofkelenince kendini atmayı,kavga etmeyi,kufuru,dayağı,asagilamayi herşeyi öğrenmişsin.muhakkak bu kötü ahlakın bir kısmı yerleşir bir kismiysa sende yara halini alır.sen bir psikolaga git bı hayata yeniden başla bakalım.temiz bir sayfa açmaya çalışan inş.bikere bu psikolojiye evlenirsen eşinle mutluda olamazsın.Ayrıca bu yaşananların suçlusu sen değilsin.annen resmen seni aşağılamak tan lezzet alıyor.ailen çok cahilce davranıyor.Çok üzüldüm ya.gerwkirse annen bı psikiyatriye gitsede şu titizlik filan dedin bence teyzemiZ normal değil.sen kendini niye beceriksiz bağımlı görüyorsun bı yumurtada mı haşlayamaz,patatestemi kızartamazsin? Hepsini yaparsın.bakis acini değiştir.neredeyse canından olacakmissin ayrı evde güvenli bı yerde kalsan daha iyi gibi

Canım
Bu tavır bana hiç yabancı gelmedi canım. Sana olacakları söyliyim mi annen hatını zehir edecek peşini hiç bir zaman bırakmayacak kabuslarına girecek evlendiğinde evliliğini bozmak huzurunu bomak için elinden geleni yapacak. Senin mutsuzluğunle beslenip mutlu olacak. Sen her seferinde annem o benim deyip affedeceksin, sen affettikçe o daha fazlasını yapacak. Nerden mi biliyorum KENDİMDEN.

Senin yerinde olsam o lakabin ciktisini alir kapima yapistirirdim. Annemi de populer anne yine star anne die cagrirdim. Kendi agzinla diyorsun zayif noktami bildikleri icin diye. Bana da bir suru lakap takildi umursamayinca unutuldu gitti. Bisi istese e nasil yapayim ben ne anlarim ah keske senin kadar iyi ve yetenekli olsam arkadasim da olurdu beni kimsede almaz sana kaldim der siritirim.

ne alakası var yapa yapa ogrenırsın becerı dogustan gelen bısey degıldır ugrasılırsa gelıstırılebılınır ayrıca ev arkadası bulabılırsın yanı zor değil boyle seyler devlette calısıyorsan kendını gecındırebılecek kadar maas alıyorsundur ne gerek var kendını bu kadar ezdırmeye.

Lütfen kendine değer ver ve seni Mutlu edecek ne varsa onu yap .Hayat kısa ve bu hayat senin herkes kendi hayatını yaşar

Bana hiç inandırıcı gelmedi konu.

inanamadığınız şey ne ? bunun 10 mislini ben yaşıyorum ve bu kardşeim gibi şanslıda değilim bir mesleğim yok..

sana gelince kader arkadaşım aynı şeyleri dalga geçilmeleri bende yaşıyorum, istiyorsan özel msjla ulş bana seve seve arkadaşın olurum ha cafeden ha forumdan allah yardımcımız olsun.

valla maddi özgürlüğünün kıymetiin bil, mesleğim olsa bir saniye durmam bu evde..internet yemek tarifi ev işi püf noktaları dolu erkekler bile öğreniyor

aynen ben de yaşadım +1

Madem para kazanıyorsun ayrı eve çık. Ailen çok sağlıksız insanlar. Hatta mümkünse başka bir şehire taşın. Onların yanında psiolojin bozulmaya devam edecek.

Allah size sabir versin. Bunu yapan anne birde. Nasil bir anne bu sastim kaldim.

mesleğiniz varsa uzak bir şehire tayinnizi alın orda yaşayın yemek konusunu dert etmeyin
internet alırsınız herşeyi oradan çok rahat öğrenirsniz
allah yardımcın olsun

Çok üzüldüm ya. Ailenizle aranızdaki duruma mı üzüleyim, o lakaba takılmanıza mı yoksa kendinize güvensizliğinize mi üzüleyim bilemedim. Hatta yine biri sosyal deney yapıyordur inşallah diye son sayfalara baktım ama değilmiş.
Eğer devlet memuruysanız çoğu arkadaşın dediği gibi o evden ailenizden ve o lakaptan uzaklaşabileceğiniz bir imkan var sanırım başka şehire tayin istemek gibi.
Kendinize güvensizliğinize gelince sadece birazcık cesaret gerisi çorap söküğü gibi gelir. Yapamayacağınızı düşündüğünüz çoğu şeyi yapabilirsiniz aslında. O sizi engelleyen geriye çeken çocukluktan gelen ezilmenizi küçük pis bir yaratık gibi düşünün bu his ne zaman gelirse elinizdeki hayali demir sopayla kafasına güzelce vurun gebertin o hissi, yapamaz mısınız yaparsınız siz ondan daha güçlüsünüz.
O yemek yapamama mevzusuna gelince bende yapamıyorum açlıktan öldüğüm falan yok. Eve temizlik için kadın alamam kendim yaparım iyi de yapamam ama pislikten öldüğüm de yok yani. O tip şeyleri hele hiç takmayın.

Nasıl bir ailedir nasıl bir anneliktir. Mis gibi işin var kendi yağınla kavrulursun. İlk işin kendine bi ev bulup ayrı eve çıkmak kesinlikle. İşyerindeki arkadaşlarınla başla sosyal ortama girmeye. Madem arkadaşın yok bu birazda senden kaynaklanıyor. Kendine güvenmediğin için kimseye yanaşmıyorsun anlaşılan. Sohbetlere katılmayı anlaşabileceğin kişilere bi kahve içmeyi teklif ederek başlayabilirsin. 31 yaşına gelmişsin bi mesleğin var neden hala bu alaycı aşağılayıcı tavırlar altında duruyorsun. Bence kabuğunu kırma vaktin gelmiş acele etmessen geçecek. Hem belli mi olur yeni hayatın sana yeni aşk kapıları açar

Sana oglunla mutluluklar o zaman bas belasi ben gidiyorum de cek kapiyi cik git calisiyomussun da tek basina daha iyi olursun evladini seven bir anne anne gibi bir anne kizina bunlari demez boyle davranmaz

Gerçekten çok üzüldüm, annendir aileden ötesi yok vs gibi şeyler yazmayı planlıyordum, fakat vazgeçtim. Annenin sana söylediği sözleri okuyunca.
Yani ne olursa olsun bir anne evladına nasıl bunları söyleyebilir aklım almıyor diyeceğim ama aklım alıyor çünkü yakın çevremde örneklerini gördüm.
Anneniz anne gibi olmadıgından, anne yerine koyup aynı evde yaşamanızda sizin zararınıza bence.
Mümkünse bu mesajlarıda bi ara okutun kendisine, oğlundan gelen mesajlarla mükemmel bi anne oldugunu zannederken, gercekleri okusun burdan.

Hanım teyze sen gercekten kızına bu kelimeleri söylediysen, iki cihanda yatacak yerin yok söyleyeyim, keşke senin elinde büyüyeceğine çocuk esirgemede büyüseydi, o derece iğrenç bi insansın!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…