- 6 Mayıs 2010
- 1.357
- 2.165
- 333
- Konu Sahibi aclockworkorange
-
Benim evimde İnan’ın evlendim evleneli sadece 2 tane hamam böceği gördüm ama gene de çıktı kelebek hiç olmaz bir kaçtır örümceğe denk geliyorum onlar neden geliyo acabaEvinizde kelebekler, diger böcekler fazla mi? Bu diger böceklerle besleniyor diye biliyorum
2 hamam böceği gördüyseniz 2 aya bütün evi sarar, ilaçlamanız gerekir. Üstelik dizanteri taşıyorlar.Benim evimde İnan’ın evlendim evleneli sadece 2 tane hamam böceği gördüm ama gene de çıktı kelebek hiç olmaz bir kaçtır örümceğe denk geliyorum onlar neden geliyo acaba
Off bi garip oldum yaaİyi geceler herkese,
Bir konuda tavsiyenize ihtiyacim var. Evde garip, kirkayak gibi bir bocek turedi son zamanlarda. Arastirdim, ev ciyani imis adi. İnternette kirk turlu bilgi var emin olamiyorum, nasil kurtulabiliriz bu boceklerden? Zehirliymis de galiba; evde bir kedim var gorur de yakalamaya calisir zehirlenir diye cok korkuyorum. Vallahi stres oldum. Komple ilaclatmak mi gerekir acaba evi?
Valla 2 yılda 2 hamam böceği farklı farklı zamanlarda üstelik ilkini gördüğümde ölüydü ikincisi Çelik kapının altından yeni giriyordu2 hamam böceği gördüyseniz 2 aya bütün evi sarar, ilaçlamanız gerekir. Üstelik dizanteri taşıyorlar.
Fotoğrafı gördüğüm gibi çığlık attım görmeye bile tahammülüm yokİyi geceler herkese,
Bir konuda tavsiyenize ihtiyacim var. Evde garip, kirkayak gibi bir bocek turedi son zamanlarda. Arastirdim, ev ciyani imis adi. İnternette kirk turlu bilgi var emin olamiyorum, nasil kurtulabiliriz bu boceklerden? Zehirliymis de galiba; evde bir kedim var gorur de yakalamaya calisir zehirlenir diye cok korkuyorum. Vallahi stres oldum. Komple ilaclatmak mi gerekir acaba evi?
Aman girmeden yakalamışsın bariValla 2 yılda 2 hamam böceği farklı farklı zamanlarda üstelik ilkini gördüğümde ölüydü ikincisi Çelik kapının altından yeni giriyordu
Eşime hemen atıl kurt dedim resmen hayatta istemem evimde bide 1 yaşında oğlum varAman girmeden yakalamışsın bari
Gerçekten hamam böceğinden kurtulmak çok zordur. Ucuz atlatmışsın diyelim o zaman
Bizim iklimde zehirli örümcek yoktur diye biliyorum çocuk İçin korkmana gerek yok. Zaten evde üreyip, türemezler diye biliyorum örümcek için. Bende şöyle küçük, zıplayan bi örümcek görmüştüm eski evimde. Walla iğreniyorum böcek deyince, her yerim kaşınıyor şu anEşime hemen atıl kurt dedim resmen hayatta istemem evimde bide 1 yaşında oğlum varAma örümceklere çare bulamadım onları sık görüyorum tavanda gezerken ama 1 tane sadece camlar açık sürekli oralardan giriyorlar herhalde tel taktırmak için uğraşıyoruz
Bende öyle inatla beni bulur zaten böyle şeylerBizim iklimde zehirli örümcek yoktur diye biliyorum çocuk İçin korkmana gerek yok. Zaten evde üreyip, türemezler diye biliyorum örümcek için. Bende şöyle küçük, zıplayan bi örümcek görmüştüm eski evimde. Walla iğreniyorum böcek deyince, her yerim kaşınıyor şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?