Ev Çıyanı

Evinizde kelebekler, diger böcekler fazla mi? Bu diger böceklerle besleniyor diye biliyorum
Evet arastirinca ben de oyle bir bilgiye ulastim, diger bocekleri avliyormus. Aman orumcegi falan avliyorsa ben onu tercih ederim yani avlamasin kendi gitsin ben orumcekle yasamayi tercih ederim:)

Kisin yoktu, yani miniklerinden tek tuk vardi daha dogrusu. Yaz geldi costular manyaklar ya, delirip evden kacicam o olucak:/

Arkadasim korkma o ciyan falanda degil bildigin kirk ayak bazen bizimde disardan geliyo yapistiriyorum olup gidiyo normal raid ilac al ilacla kapinin pencerenin onunu disardan geliyo yaz geldigi icinde bu havalarda cok gorursun ama korkma
Off bana bulasmasinlar, bir de kedime zarar vermesinler. Ama tiksinc bir sey ya

6 yil yasiyorlarmis bi de, mutant gibi o nedir ya 6 yil yasayan bocek mi olur

Bılmıyorum hıc ama bılımum bocekle karsılasıyoruz yazlıkta.
Bızde ozellıkle en sık gordugumuz su resmını ekledıgım , kıstırgaç bocegı dıye gecıyor. Her hafta evı temızlerken temızlık sırketınden aldıgımız bır ılacla sılıyoruz . Boyle hayvanların uzaklasmasını saglıyor ancak ust katlarda yokken gozden kacırmazsak cıkıyorlar tabı ayrı mesele, ama alt katı engellıyemıyoruz. En son bır kac gun evvel bahcede ıcerıye gırmeye calısan bır avuc kadar kurbaga gorduk.

Eklentiler

• 5c8df54745d2a09e00a19cc5.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 46
ay kız koymasaydin resmi çok huylandim ya..

Bahçeli ve toprağa yakın evlerde oluyorlar. Ablamın ve benim eski evlerimizde var. Birebir temas olmadıkça insana zarar vermezmiş. Aslında eve faydası bile olduğu, evdeki börtü böcek, varsa akrepleri yiyormuş.
Eski evim bahçeli bir evdi ve akrep oluyordu , Hakkatende bu böcek olduğu zamanlarda akrep görmüyordum. Çok hızlılar, sadece aniden karşılaştığınızda bir panik anı oluyor ve ikinizde ne yana kaçacağınızı şaşırıyorsunuz.

O kuyrugudakı kıstırgac zehırlıymıs dıyolar ama boyle buyuk degıl. Karıncanın buyuklerı varya onlar kadar
Bizim burda da kulağa kaçan derler o böceğe yani iç Anadolu da. Bizim burda da balkona asılan çamaşırlara yapışıp geliyorlar içeri. Ne kadar doğru bilmem ama kulağa falan giriyorlarmış. Eğer aynısıysa

Omg. Benım kaynanamın evındede vardı gecen yıl bunlardan. Öldürmeye kalksan hayvan tazı gıbı kosuyo sen elıne bısey gecıp oldurene kadar. Neden gelıyomus acaba bu yıl bı arkadasımın evındede rastladım yazın cıkıyo galıba bunlar. Ayyy ıcım iğrendi vallahi ilaçlama yap pencere kapı dolap altı arkası

Ya sac spreyi ile durdurup oldurebildik hayvani. Kucuklerini de kedim hallediyor sagolsun ama yine de ilaclatmak lazim galiba. Komsulara da sordum, ilaclatinca en azindan buyukleri gelmiyormus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…