- 8 Mart 2018
- 1.386
- 1.833
- 63
- 28
- Konu Sahibi aclockworkorange
-
Evet arastirinca ben de oyle bir bilgiye ulastim, diger bocekleri avliyormus. Aman orumcegi falan avliyorsa ben onu tercih ederim yani avlamasin kendi gitsin ben orumcekle yasamayi tercih ederim:)Evinizde kelebekler, diger böcekler fazla mi? Bu diger böceklerle besleniyor diye biliyorum
Sorma sorma vallahi besmeleyle banyoya giriyorum korkudanTukurdgumun bocegi adeta uzayli gibi bisey... irkildim yine bak. Ne yaparsan yap cikiyo sanirim bu ozel ilaclama delik melik herseyin kpatilmasi lazim. Genellikle ilgi alanlari banyo ve tuvalet.
Kisin yoktu, yani miniklerinden tek tuk vardi daha dogrusu. Yaz geldi costular manyaklar ya, delirip evden kacicam o olucak:/Yazliklarda daha cok oluyor bunlardan
Sebebi ne bilmiyorum tabi. Ama parkeli ve petekli evlerde daha cok görülüyor acaba parkelerin arasindan mi cikiyor diye dusunmustum. Kendi evimde 1 kez rastladim. Haşere fobim var,cok korkuyorum evde bocekle karsilasicam diye boyle benim evimse sürekli olsa,net evi degisiriz. Ilk evimden tasinma sebebim evde salyangoz bulduk ve hemen tasinmistik. Benim icin tasinma sebebi ;(
Off bana bulasmasinlar, bir de kedime zarar vermesinler. Ama tiksinc bir sey yaArkadasim korkma o ciyan falanda degil bildigin kirk ayak bazen bizimde disardan geliyo yapistiriyorum olup gidiyo normal raid ilac al ilacla kapinin pencerenin onunu disardan geliyo yaz geldigi icinde bu havalarda cok gorursun ama korkma
6 yil yasiyorlarmis bi de, mutant gibi o nedir ya 6 yil yasayan bocek mi olurEvet öğrenci evimde bundan vardı ilk başta çok korkup daha sonra kabullenme sürecine girmiştim:) ne yazıkki hızlı uruyorlar ve nemli yerlerde daha cok oluyorlar. Banyo mutfak vs gibi öyle sprey böcek ilacı falanda hakkından gelinmiyor güzelce bir büyük bir ilaçlama istiyor belki ilaçlama ekibi falan çağırabilir ya da kendiniz ilaclayabilirsiniz. Ben öğrenci olduğum için gördüğüm yerde spreyle öldürüyordum ama tabi ki soyunu kurutamiyordum. Ben kabullenmiştim kendilerini :)
Evimin etrafinda orman var diyebilirim,cokk dogayla ic ice:)Off bi garip oldum yaa
Evinizin etrafında bahçe falan mı var yoksa nerden gelir ki bu
Bi de komsularınıza da sorun belki onlarda da vardır
Evi ilaçlatın en iyisi
Cok igrenc hakikaten:/Fotoğrafı gördüğüm gibi çığlık attım görmeye bile tahammülüm yok
:)Korku filmi gibi Allah'ım.
K-othrine ile evi ilaçlayin.
ay kız koymasaydin resmi çok huylandim ya..Bılmıyorum hıc ama bılımum bocekle karsılasıyoruz yazlıkta.
Bızde ozellıkle en sık gordugumuz su resmını ekledıgım , kıstırgaç bocegı dıye gecıyor.Her hafta evı temızlerken temızlık sırketınden aldıgımız bır ılacla sılıyoruz . Boyle hayvanların uzaklasmasını saglıyor ancak ust katlarda yokken gozden kacırmazsak cıkıyorlar tabı ayrı mesele, ama alt katı engellıyemıyoruz. En son bır kac gun evvel bahcede ıcerıye gırmeye calısan bır avuc kadar kurbaga gorduk.
O kuyrugudakı kıstırgac zehırlıymıs dıyolar ama boyle buyuk degıl. Karıncanın buyuklerı varya onlar kadaray kız koymasaydin resmi çok huylandim ya..
Evet kendiniz yapabilirsiniz. Eczaneye sorun bir.:)
K-othrine ile biz yapabiliyor muyuz, ilaclama firmasina mi yaptirmak lazim acaba
Bizim burda da kulağa kaçan derler o böceğe yani iç Anadolu da. Bizim burda da balkona asılan çamaşırlara yapışıp geliyorlar içeri. Ne kadar doğru bilmem ama kulağa falan giriyorlarmış. Eğer aynısıysaO kuyrugudakı kıstırgac zehırlıymıs dıyolar ama boyle buyuk degıl. Karıncanın buyuklerı varya onlar kadar
Omg. Benım kaynanamın evındede vardı gecen yıl bunlardan. Öldürmeye kalksan hayvan tazı gıbı kosuyo sen elıne bısey gecıp oldurene kadar. Neden gelıyomus acaba bu yıl bı arkadasımın evındede rastladım yazın cıkıyo galıba bunlar. Ayyy ıcım iğrendi vallahi ilaçlama yap pencere kapı dolap altı arkasıİyi geceler herkese,
Bir konuda tavsiyenize ihtiyacim var. Evde garip, kirkayak gibi bir bocek turedi son zamanlarda. Arastirdim, ev ciyani imis adi. İnternette kirk turlu bilgi var emin olamiyorum, nasil kurtulabiliriz bu boceklerden? Zehirliymis de galiba; evde bir kedim var gorur de yakalamaya calisir zehirlenir diye cok korkuyorum. Vallahi stres oldum. Komple ilaclatmak mi gerekir acaba evi?
Kvmin evinde var bunlardan hep gordum ilaclatmiyorlar zehirlenen de olmamis. Gerci kvnin evi amazon ormani gibi, elim kadar orumcek filan cikiyor yazlari
Ya sac spreyi ile durdurup oldurebildik hayvani. Kucuklerini de kedim hallediyor sagolsun ama yine de ilaclatmak lazim galiba. Komsulara da sordum, ilaclatinca en azindan buyukleri gelmiyormus.Omg. Benım kaynanamın evındede vardı gecen yıl bunlardan. Öldürmeye kalksan hayvan tazı gıbı kosuyo sen elıne bısey gecıp oldurene kadar. Neden gelıyomus acaba bu yıl bı arkadasımın evındede rastladım yazın cıkıyo galıba bunlar. Ayyy ıcım iğrendi vallahi ilaçlama yap pencere kapı dolap altı arkası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?