Ev değişikşiği ???

Piremsesim11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2016
252
159
53
Kızlar size bir şey soracağım. Sözlümün Tekirdağ merkezde bir evi var. 2 yıl önce aldı evi. Allah nasip ederse 1 yıl içinde evlilik düşünüyoruz. Ben İstanbul'da yaşıyorum. Evlendiğimizde orada yaşamayı istiyoruz ama Sözlümün evi sessiz sakin arada bir yerde. Zaten Tekirdağ kalabalık bir yer değil. Ama ben daha merkezi kalabalığın olduğu bir yerde olmasını istiyorum. Evde tek kalma korkum da var. Orada hiç tanıdığım yok. O evi satıp yeni ev alalım dedim ama o satmak taraftarı değil gibi. Ev fiyatları da uçtu artık. Aslında korkum olmasa evin nerede olduğu önemli değil ama kimseyi tanımıyorum orda. Akraba arkadaş yok. İşte hemen bulur muyum bilmiyorum küçük bir yer. Evde akşama kadar tek napcam diyorum. İstanbulda olsam çok tanıdığım var gidip gelecek. Her hafta İstanbul a gitmek de istemem maddi olarak zorlamak istemem. siz olsanız napardınız?

İş bulur çevre yaparsın

İnsana evinde ne olur ki

Kapa kapını otur en büyük zarar diğer insanlardan gelir evden değil ki

tekirdağ ne güzel yer ya,

korkacak ne var anlamadım ki? evde tek olunca kapıya biri mi dayanacak?

o iş evde tek olmaya değil muhite bakıyor, bizim eve evde 4 kişi varken hırsız girmişti, annemlerin arkadaşları varken evde 15 kişi kapı önünden araba çalındı.

hırsıza katile kapı dayanmaz. tekirdağ da bence ülkede yaşanacak en güzel yerlerden biri bu konuda.

tekirdağ ne güzel yer ya,

korkacak ne var anlamadım ki? evde tek olunca kapıya biri mi dayanacak?

o iş evde tek olmaya değil muhite bakıyor, bizim eve evde 4 kişi varken hırsız girmişti, annemlerin arkadaşları varken evde 15 kişi kapı önünden araba çalındı.

hırsıza katile kapı dayanmaz. tekirdağ da bence ülkede yaşanacak en güzel yerlerden biri bu konuda.
Tekirdağa gitme gibi bir zorunluluğunuz olsa merkezin neresine gidersiniz ben bu kadar sessizlikten korkuyorum bir çıt çıksa ödüm kopuyor resmen evde. Evet denizi var güzelde bir süre sonra sıkıcı gelir artık diyorum:(

İş bulur çevre yaparsın

İnsana evinde ne olur ki

Kapa kapını otur en büyük zarar diğer insanlardan gelir evden değil ki[/QUOTE
Evde tekken aklıma o kadar çok şey geliyor ki biri mi var çıt çıksa hırsız mı girecek vs. Bir de bu kadar sessiz sakin bir yerde napıcam diyorum :(

İstanbul'da yaşıyorken, Tekirdağ gibi bir yerden korkmak saçma. Evde yalnız kalmaktan korkmayı zaten hiç anlamıyorum da, şehirleri kıyaslayınca daha da saçma hale dönüyor durum.
İstanbul da doğduğumdan beri yaşıyorum. Kalabalık olmasına alıştım. Sürekli araba sesi insanlar falan ne kadar dert etsem de alıştım ve küçük bir yere gidince tuhaf hissediyorum kendimi. Korkma sebebim kin sem yok orada. Ailem arkadaşlarım . eşim işte olacak o gelene kadar tek kalcam vs

Tekirdağa gitme gibi bir zorunluluğunuz olsa merkezin neresine gidersiniz ben bu kadar sessizlikten korkuyorum bir çıt çıksa ödüm kopuyor resmen evde. Evet denizi var güzelde bir süre sonra sıkıcı gelir artık diyorum:KK43:

tekirdağı çok ayrıntılı bilmiyorum ama istanbuldan nefret ediyorum.

tekirdağ mı istanbul mu desen tekirdağ derim ben.

hem insanı güzel, hem trafik yoktur, hem terör korkusu yok.

ben de insanlar istanbulda nasıl yaşar hiç anlamam.

İstanbulda büyüdüm. Evlenip kocaeliye geldim. Şimdi istanbula gitmek işkence..

Hele bir evlen iş bul çalış sonra gerekirse degisirsiniz evi. .'Onu sat başka al 'deme lüksünuz bence yok şu anda. Hayat bu. . Belki de kalan hayatina sizle devam etmeyecek .

İstanbuldan, küçük kimsenin olmadığı yere gidip kafayı mı yicem orda? Almıyim canım.
Sen bir ilçeden, başka ilçeye gidene kadar İstanbul'da
Hanımefendi Tekirdağ'dan İstanbul'a alışverişe gelir.

Kimsenin olmadığı yermiş miş

Yazın Bodrum'a ohh huzur diye ayakları poposuna vura vura giden, yine kalabalıkta tatil yaptığını zan eden zihniyet galiba:/

Kocaeli nasıl bir yer?
Kocaelinin değişik yerleri var. İstanbul gibi olan yeri de var. Benim yaşadığım yer sakin. Huzur istiyorum da. Sitedeyim ama siteden dışarı bakınca inekleri de görüyorum koyunları da. Sokakta insan az. Çocuk yeni doğduğu zaman süper oluyor. Temmuzda olaylar çıktığında her yer kaynarken burada çıt çıkmıyordu. Tercihler ile ilgili biraz. Ben memurum eşim özelde. Eşim işten ayrılmadığı sürece buradayız. Ama o işten çıkarsa direkt ege hedefimiz. İstanbuldan hoşlanmıyoruz...

Korkmak mı yaşınız kaç?? Nereye kadar korkacaksınız bunun üstüne gitseniz yani korkunuzun daha iyi olur.

Sen bir ilçeden, başka ilçeye gidene kadar İstanbul'da
Hanımefendi Tekirdağ'dan İstanbul'a alışverişe gelir.

Kimsenin olmadığı yermiş miş

Yazın Bodrum'a ohh huzur diye ayakları poposuna vura vura giden, yine kalabalıkta tatil yaptığını zan eden zihniyet galiba:/
Hayat senin için zor olmalı.:işsiz:

Ben ilçeden ilçeye geçemezken arkadaşta alışverise anca hadımköye gelir herhalde. Çünkü oradan trafik başlıyor.

evi kiraya verip merkezden bi ev tutun, en azından çıkıp çarşı pazar dolaşabileceğin, yürüyüş yapabileceğin bi yer olsun sıkılınca

Back
X