Benim bu konuda çok tecrübem var. 3+1 den 1+1 e eşyalarımın yarısını bırakarak gittim. Gittiğim ev 72 m2 idi. Balkonu çıkarırsan 55m2 idi. 2 kişiydik ve minimal yaşama geçtiğimizde her şey iyiydi. Sonra bebeğimiz oldu 4 ay daha yaşadık 1+1 de. Çocuğun artan oyuncak ve eşyalarından sonra bana bi daral geldi bu defa 2+1 ve 98 m2 eve çıktık. Ama yine olmadı evin yapısı kötüydü 2 balkon çıkınca yine 80 m2 falan netti. Mutfak aşırı ufaktı mikrodalga ve mifi fırın salonda duruyodu falan. Zorladı bizi 1 çocuk 1 kedi bi de biz.
Sonra 150 m2 3+1 e geldik. Ben bu süreçte minimalliği salmışım zaten. Buraya da sığamıyoruz salon 35 m2 ama napıyoruz anlamadım eşya az ama geniş geniş oturmaya alıştık galiba. yani bence şu an oturduğun muhit çok kötü değilse gitme küçük eve. Çocuğun da ergenmiş, kendine ait odasının büyük olması, iki wc banyo falan olması daha iyi olur. Bunalırsın eşyanın çokluğundan
Sonra 150 m2 3+1 e geldik. Ben bu süreçte minimalliği salmışım zaten. Buraya da sığamıyoruz salon 35 m2 ama napıyoruz anlamadım eşya az ama geniş geniş oturmaya alıştık galiba. yani bence şu an oturduğun muhit çok kötü değilse gitme küçük eve. Çocuğun da ergenmiş, kendine ait odasının büyük olması, iki wc banyo falan olması daha iyi olur. Bunalırsın eşyanın çokluğundan