arkadaşlar nişanlıyım şu an ve ev dizaynı konusunda düşünmekten artık çildirdim.fikirlerinize ihtiyacım var.ben nasıl ev dizeceğimi bilmiyorumm(şimdi şöyle anlatayım:hani bazı evlerde olurya bitane salon olur.mobilyaları ağır mobilyalar seçilir oranın kapası genelde kapalıdır.misafirden misafire açılır ki çoğu zaman misafir bile orda oturmaz tv orda olmadığı için bitane küçük de normal tarzda odaları vardır tv ordadır.orda tüm gün geçirilir.ben öle bişe istemiyorum.evimiz tüm odalarını kullanmak istiyorum.şimdi bir odaya duvar ünitesi yemek masası köşem koltuk koymak istiyorum tv orda olsun hatta misafirimide orda ağırlıyım.salon olsun orası yani.günlük normal oturayım.bitane odamda olsun koltuk takımı alayım ortayada bi sahpe olsun (oturma odası yani)ve fazla misafirim olursa orası da kullanılsın istiyorum ne dersiniz bu fikrime????bu 1.sorumdu 2.ye gelince:ben salonda (yani günlüktede geniş geniş rahat oturacağım yer)için köşem alayım diyorum.diğer odaya koltuk takımı olsun istiyorum ama bazıları da diyo ki yok oturma odasına köşem koy salonda olmaz.ne yapsam sizce?yani bana diğer odada köşem çok saçma geliyor.
arkadaşlar nişanlıyım şu an ve ev dizaynı konusunda düşünmekten artık çildirdim.fikirlerinize ihtiyacım var.ben nasıl ev dizeceğimi bilmiyorumm(şimdi şöyle anlatayım:hani bazı evlerde olurya bitane salon olur.mobilyaları ağır mobilyalar seçilir oranın kapası genelde kapalıdır.misafirden misafire açılır ki çoğu zaman misafir bile orda oturmaz tv orda olmadığı için bitane küçük de normal tarzda odaları vardır tv ordadır.orda tüm gün geçirilir.ben öle bişe istemiyorum.evimiz tüm odalarını kullanmak istiyorum.şimdi bir odaya duvar ünitesi yemek masası köşem koltuk koymak istiyorum tv orda olsun hatta misafirimide orda ağırlıyım.salon olsun orası yani.günlük normal oturayım.bitane odamda olsun koltuk takımı alayım ortayada bi sahpe olsun (oturma odası yani)ve fazla misafirim olursa orası da kullanılsın istiyorum ne dersiniz bu fikrime????bu 1.sorumdu 2.ye gelince:ben salonda (yani günlüktede geniş geniş rahat oturacağım yer)için köşem alayım diyorum.diğer odaya koltuk takımı olsun istiyorum ama bazıları da diyo ki yok oturma odasına köşem koy salonda olmaz.ne yapsam sizce?yani bana diğer odada köşem çok saçma geliyor.
canım bende yardımcı olmaya çalışayım sana. bence ev senin evin olduğu için her yerini kullanmalısın. misafir için diye bir şey yok. ayda yılda bir gelecek misafir için seçmiyosun sen o eşyaları kendin için seçiyosun.
bende şimdi aynı telaşlar içinde olduğum için şöyle yapmayı düşünüyorum: ben fazla olmamak şartıyla avangart seviyorum ve salona o tarz bir takım alıcam hatta seçtim bile :) yine aynı tarz yemek masası. bence yemek takımlarının konsol hariç diğer parçaları çok gereksiz.( hatta ben konsolu bile almıycam ) çok şık bir tv ünitesi . böylece salonun çok ferah ve şık olur.
gel gelelimmmmm oturma odasına:) kesinlikle oturma odası köşe olmalı çünkü salonda köşe grubu kullanışlı olmuyor gerçekten. annem bir dönem köşe almıştı ve gerçekten evi dizayn ederken çok sıkıntı oluyor. evi hep aynı tip dizayn ederdik ve sürekli oturmak için kullandığında otururken falan misafirler herkes yan yana oturmuş gibi oluyor bence. oturma odamı köşe alıcam ben. oturma odasını için aklımdaki fikirse bir tane projektör aleti alıp orayı film odası gibi kullanmak. akşamları yakın misafirin geldiğinde ya da kocanla romantik film izlemek istediğinde falan bence çok güzel ayrıca bilgisayara bağlayıp tv bile izleyebilirsin. (not: ben ve nişanlım film izlemeyi çok severiz:))
bence hem salona hem oturma odasına tv almak saçma evde çok tv oldukça insanların iletişimi kopuyor ve televizyona bağlanıyorsun. böylece atıyorum dizi falan izlemek istediğinde salonda film izlemek istediğinde oturma odasına geçersin. ben böyle yapıcam en azından :)
amma da uzun yazmışım yahu :)
canım çok teşekkür ederim..kafam çokkkk karışık çokkk..ne güzel sen ne istediğini biliyorsun en azından.tatlım oturma odasına mı köşem koysam salonamı aklım karıştı.duvar ünitem ve yemek masamı hangisine uygun alsam bilmiyorum.oturma odasına köşem senin dediğin tarzda güzel olur ama onun dışında oturma odasına köşe bana biraz garip geliyor.amaçsız gibi hani.
canım avangart günlük kullanımda zor olmaz mı?bide seçtiklerini eklermisin bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?