- Konu Sahibi hamarat-bayan
özellikle çalışan arkadaşlara söylüyorum hani evde olsak işimiz biter diyorsunuz ya işte öyle olmuyor çünkü ben zamanında çalıştım çalışırken daha farklı oluyor herşey en azından planlı yapıyorsunuz herşeyi ama inanın evde olunca daha zor.hergün gözünüze yeni bir yer batıyor mesela camları siliyosunuz halılar benide sil diye bağırıyor.ertesi gün halıları siliyosunuz bu sefer buzdolabı gözünüze çarpıyor hadi diyelim ertesi günde onu sildiniz bu sefer diliniz dışarda kalıyosunuz ayrıca sadece bu işlerle bitmiyoki 2 çocuk birinin ödevi ötekinin derdi yok akşama ne yemek yapcam derdi yok bulaşıklar makinaya dizilcek bu arada misafir geliyo hadii pasta börek yapılcak o yorgunlukla onu yap misafir ağırla düşünün bide ertesi güne ütü var iyice kafayı yiyosunuz.ayrıca çalışan bayanlar gündüz evde olmuyo o yüzden hafta içi misafir derdi olmuyo en azından hafta sonları yoğunluk oluyo ama çalışmayan bayanın hafta içide hafta sonuda dolu oluyo.gerçi her halükarda olan çalışsın veya çalışmasın kadına oluyo ama çalışmak avantaj bence.lafı uzatttım ama bende elim o kadar hızlı olmasına rağmen iş yetiştiremiyorum ayol bu kadar çabukmu batar bi ev ya gerçi 2 çocuk var normal ama mesela bugün süpürdüm toz aldım ertesi gün yerlere bakıyorum bi yerde yok kıl var bi yerde bi tüy var yok halıda bir iki bişi var inanın bıktım.ben şunu anladım hayattan ne kadar yaparsan yap olan canına oluyo ev işi nankördür valla çok takmamak lazım çünkü yap yap aynı.....