ev düzenim hakkında

bende pek oturma odası taraftarı değilim zaten tayinci olucaz(inşallah) ev kira olucak kendi evim olsa dayar döşerim ama 2 kişi için gereksiz bence oturma odası

benim ayrı bir misafir odam yok. oturma odam da süslü değil. gayet sade, neredeyse hiç aksesuar yok. bir odam ıvır zıvır ve bilgisayar odası, bir oda da yine bir dolap ve yatak var. ben mutluyum eşim de mutlu misafir geleceği zaman da hemen toplanıyor (çünkü çok eşya yok) 3 saatte komple temizlik yapıyorum. bir gün evimiz olursa, güzel eşya alırız. ama onda bile gözüm yok çünkü evlendikten sonra bile üff ne kadar gereksizmiş bu "güzel" mobilya merakı dedim yani. biraz yapı meselesi. benim evimde kız renkleri, çiçek böcek yok. eşim de ben de gayet sade ve kullanışlı şeylerden hoşlanıyoruz boşuna da para vermemiş oluyoruz.

Eşyaların kölesi olmamalıyız.
Sonra ömrümüz yok tozunu almaktı yok kedi tırmaladı yok leke tuttu yok taşınırken kırılcı çizildi yok bilmem ne.
Gereksiz yük bence.
Bir sürü eşya almışsınız anlatırken ev sizin sandım bende, bir de tayinciyiz diyorsunuz hayret ettim.
Az eşya daha rahat ve özgür yaşam.

Ben kızımı hiç bir şeyden kısıtlamıyorum .Yazsın çizsin kessin yapıştırsın ama bunları oturma odasında yapsın.Misafir geleceği zaman telaş yaşamak istemiyorum temiz bir alanım hep hazır olsun istiyorum rahat rahat geniş geniş temiz temiz oturuyoruz.Misafir için gözükse de kendi rahatım için oturma odasını şart görenlerdenim evde çocuk var ise

salon koltuklarını açık renk almakla hata etmişsin.
madem sürekli oturacak olduğunuz baştan belliyid daha gündeliğe yakın olabilirdi.
ama sorun değil.üzerine daha şık yıkanabilir örtü alabilirsin.
battaniye hoş görüntü vermiyordur.
tayinciyseniz alma başka eşya.ne gereği var.
kedilerinin olduğu odayı birkaç düzenleme ile oturma odası gibi kullanabilirsin.
kedin için evde başka bir köşe ayarla ve 3 lü bir kanepe var diyorsun ya onun yanına tek bi berjer al.bir de yan sehpa koy.bak oturma odasına dönecektir hemen.bir de küçük bir lcd tv ayarlarsın.yeter de artar bile.

Su Türkiyedeki Salon ve Oturma odasi muhabbetini hic anlamamisimdir ve anlamiyacagimda... Salonda oturulmuyor mu? O koltuklar oturmaya müsait degilmi? Biseymi batiyor? Öyleyse niye masrafa girilip cürüycek esya aliniyor? Heleki cocuklari olup, kiz erkek kücücük bi odaya sIkIstiran aileleri hic anlamiyorum, yeterki bi salon bide oturma odasi olsun, ne kadar mantikli... Dünyada Zengin ailelerden haric bi bizim Türklerde yani Türkiyede var bu olay bence.... Zenginlerin odasi cok tamam...Cok gereksiz ve sacma buluyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…