- 25 Mart 2022
- 400
- 938
- 53
- Konu Sahibi lavinharper
-
Bu herkesin ortak derdi, zam üstüne zam geldigi için ne kadar maaş alırsan al yetmiyor hele evin kiraysa cocuk okutuyorsan Allah'a emanetİyi geceler hanımlar.
Çok muzdarip olduğum bir konu var,1.5 senelik evliyiz eşim çalışıyor şu an ben çalışamıyor maaşının üçte biri odemelerimize gidiyor ama kalanıyla kesinlikle ay sonunu göremiyoruz. Ay sonu hesaba bakıyoruz ne yaptık fuzuli diye hiçbirşey. En fuzuli harcamamiz dışarda yediğimiz bir iki yemek. Evlendigimizden beri ne eşim ne ben doğru dürüst üst baş aldık ne bir tatil yaptık ama olmuyor olmuyor olmuyor. O kadar bunaldım ki bir yandan evliliğimin en tatlı dönemlerinde yaşadığımız bu ekonomik kriz bir yandan mental çöküşler. Moralim modum günbegün dibe çekiliyor. Siz nasıl yapıyorsunuz bu devranı nasıl döndürüyorsunuz?
Tecrübesizim ev idamesi konusunda bilgisizimde aşikar bir yandan ülkenin batik ekonomisi vesaire.
Bana verebileceğiniz tavsiyelere ihtiyacım var.
Yemeyeceksiniz anca öyle olur tek maaşla
suyu bile az içeceksiniz damacana kaç tl olmuş
Oo my godness
Ben düşük yaptı ondan çalışamıyor?Siz neden çalışamıyor?
Geçmiş olsun....dogsaydi tek maaşla çok zorlanïrdiniz...Ben düşük yaptı ondan çalışamıyor?
Çalışamıyorum iş bulamıyorum çünkü bu da sizin üstünüzden toplu bir cevap olsun ülkemizde herkes çok kolay şip diye iş buluyor da ben mi bulamıyorum? Doğursam da çalışmaya devam ederdim merak buyurmayin bakardık çocuğumuza. Olmayan her ihtimal üzerinden konuşalım mı yani? Tabi ki böyle çöküş yaşayacağıma çalışmayı yegliyorum okudum diplomam var ama olmayınca olmuyor olmuyor olmuyor.Tek maaşla normal bu yaşadıklarınız. Geçmiş olsun ama düşük yapmanız çalışmanıza neden engel oluyor anlamadım. 1 buçuk senedir evlisiniz ay sonunu göremiyormuşsunuz daha çocuğa nasıl bakmayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?