Ev ekonomisi.

Çok geçmiş olsun. Ben bu durumu 15 16 yaşından beri düzenli yaşadığım için alıştım biraz. İlk başlarda benimde ayda 10 kilo üstü verdiğim dönemler oldu serumlarla ayakta durdum. Ancak son birkaç senedir kontrol edebiliyorum bu durumu. 1 2 haftada ancak 1 kilo vereceğim kadarda olsa besleniyorum takviye vitaminler alıyorum bol sıvı tüketiyorum. Çok teşekkür ederim düşünceniz için. Şimdilik hafiften iştahım açılıyor. Önceden yemek yemeyi bile unuturdum kustuğum zaman aklıma gelirdi. Şimdi kusmayı beklemeden birşeyler atıştırıyorum. Olabildiğince sağlıklı ve tok tutacak şeyler yemeye dikkat ediyorum

İnşallah verirsiniz yani bu gidişatla verirsiniz zaten. Benimde boy 161 58e yaza anca düşerim güya hedef 50-53 ama bakalım kısmet 8 kilo gitti 4 ayda.

Aynen ben de sigarayı fark ettim.
Ne kadar zamlanmış.
Uzun zamandır içmiyorum, çok şaşırdım bu kadar pahalı olmasına.

Bi kaç hafta önce parka çıkmıştım çocuklar la tam kışlık alışverişi düşündüğümüz zamandı bir abla küçüğe kıyafet getirdi utana sıkıla dedim ne güzel düşünce niye çekiniyorsun elbette giydirim dedim ... öyle iyi oldu ki Allah razı olsun diyorum özellikle de fiyatları gördükçe

herkes aynı durumda size tek tavsiyem psikolojinizi bozmamaya çalışın...

Diğer yorumlara bakamadım eşiniz asgari ücretle mi çalışıyor ve kirada mı oturuyorsunuz

2 günde 1 kere yemek yeyip kar yağmadan kombiyi açmayarak tasarruf edince insan gibi yaşamış olmuyorsunuz yanlız
Bu tasarruf değil ölüm orucu bence ben açlığımdan ölürüm valla
Diğer mesajları okumadan sadece oraya odaklanırsanız tabi açlıktan ölürsünüz. Bu durumun bana Özel olduğunu bünyemin buna alışkın olduğunu ve hiç kimseye asla böyle bir tavsiye vermediğimi herkesin sağlıkla beslenmesi gerektiğini ilettim. Ancak tabi diğerlerini okumadığınız için durumu bilmiyor olmanız çok normal

Tek maaşla maalesef çok zor. Herkesin zaten bildiği pazara akşam çıkmak, ucuz ne varsa dondurucu ya da konserve yapmak, her alışverişte kırk kere düşünmek dışında ekstra bir bilgim yok ama evde bir şeyler üretip e-ticaret yapabilirsiniz o da vergiden muaf. Nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama.bir örnek vereyim mesela ben güneyde yaşıyorum buralarda ormanda bile keçiboynuzu var. Toplayıp paketleyip organik Antalya keçiboynuzu gibi satış yapabilirsiniz ya da toplayıp un haline getirip keçiboynuzu unu yapabilirsiniz. E ticaret her şey için yapılabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…