he bu bdv de ikinci 3 binle geçinilir mi konusuKızlar yakinda evlenicem ama ev gecimi konusunda bilgim yok. Eşimin 3000 lira maaşı olucak bende calismayi dusunuyorum ev kendimizin ve borcumuz pek olmayacak. Sizce nasil birikim yapabilirim genel bi hesap yaparmisiniz. Birde aylık gelir ve giderlerinizi burda paylaşıp fikir sahibi olmama yardimci olursanız sevinirim :)
Sosyal deney mi yoksaGelir gider tablosu ve evli bayanların nasıl geçim yaptıklarını öğrenmeye çalışıyorum :)
çizelge varsa gönder biz doldurup göndeririz sana..Gelir gider tablosu ve evli bayanların nasıl geçim yaptıklarını öğrenmeye çalışıyorum :)
Ne para tutkusundan bahsediyorsunuz siz? Ben burda sıkıntıya girmeden geçinebilir miyiz diye soruyorum. Parada pulda gözüm olsa sevdiğim insanla değilde beni isteyen zengin taliplerimle evlenirdimKonu sahibi nedir sendeki bu para tutkusu az önce nişanda neler taksınlar ne istiyim şimdi bu
merak etme geçinirsin 3 bin tlyle
o nişan konusunu açan üyeyle ikinizinde nicklerinin sonu 84 oda sensin sandımNe para tutkusundan bahsediyorsunuz siz? Ben burda sıkıntıya girmeden geçinebilir miyiz diye soruyorum. Parada pulda gözüm olsa sevdiğim insanla değilde beni isteyen zengin taliplerimle evlenirdimBu arada ne nişanı pardon ?
Ben burda yeni uyeyim ve konumun silindiğini düşündüm pek fazla yazan olmadı evet cevaplardan tatmin olmadım çünkü siz ve bazıları fikir vermek yerine eleştiri yapmayı tercih ediyorsunuz bende sizin gibilerinin yorumlarını kaale almaďığım için tekrar konu açtım ok? Şimdi benim konuma yorum yapmazsaniz sevinirim..themis199üyeyim t: 41991173 .!.:o nişan konusunu açan üyeyle ikinizinde nicklerinin sonu 84 oda sensin sandım
neyse o değilsen bile aldığın cvp lara rağmen tatmin olmayıp bir daha konu açman paraya oldukça değer verdiğini gösterir
yapmam tabi ki ne demek ama sen istediğinden değil aynı konuları okuyup sıkıldığımdanBen burda yeni uyeyim ve konumun silindiğini düşündüm pek fazla yazan olmadı evet cevaplardan tatmin olmadım çünkü siz ve bazıları fikir vermek yerine eleştiri yapmayı tercih ediyorsunuz bende sizin gibilerinin yorumlarını kaale almaďığım için tekrar konu açtım ok? Şimdi benim konuma yorum yapmazsaniz sevinirim..
tsk ederim tatlim olumlu yorumun için :)kiz daha evlenmemissin evini bi kur ondan sonra bakarsin ne geliyor ne gidiyorkimi haftada 2 gun disarda yer kimi hic yemez, kimi gezer tozar alisveris yapar kimi hic yapmaz yani bu konular degisir sen hele bi evini kur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?