EV GEÇİMİ AYLIK GELIR VE GİDERLERİMİZ

Ayrıca, istemeye gelecekler evim kötü durumda diye serzenişte bulunmuştun bugün. Demekki ne? Şimdiki durumundan daha iyi olurmuşsun. Ayrıca ARKADAŞIM YAZIYOR diye olan konuda çalışmıyorum demişsin, isteme-ev konusunda çalışıyorum demişsin. Tezat... Ayrıca istemeye henüz gelmedilerse nasıl nişanlısın?

Be Ben babamın Çiftliği olduğunu iddia etmiyorumda sen insan gibi eleştiri yap önce ondan sonra saygı çerçevesinden bahset olur mu? Hadi görmezden gel beni şimdi basarabilirsen tabi :)

Be
Ben babamın Çiftliği olduğunu iddia etmiyorumda sen insan gibi eleştiri yap önce ondan sonra saygı çerçevesinden bahset olur mu? Hadi görmezden gel beni şimdi basarabilirsen tabi :)
tabi ki başarabilirim sitede öyle bir seçenek var hoşçakal bu son görüşmemizdi

şu başlıklar açılınca bir garip oluyorum.
muhasebeci miyiz ki biz?
yahu "genel bir hesap yapar mısınız" ne demek?
bugün açtıgın ikinci başlık zaten bu, senin hayat standartlarını bir başkası nerden bilsin yahu..komiksiniz

O soruyu arkadasım adına sordum oldu mu? Rahatladin mı?

ya gezip tozup ucu ucuna yaşayacaksınız yada sadece fatura mutfak falan gerekli harcamayı yapıp kalanı kenara koyacaksınız.bu tamamen sizin hayat standartlarınızla ilgili.ucu ucuna gider tablosu kimse yapamaz herkesin gideri farklı çünkü belki de eşin seni hiç karıştırmayacak maddi hesaplara öyle erkek çok.önce onla konuş bence.

Ben genel olarak sordum. Hayat standartlarımıda az cok
Hayat standartlarimi az cok yazdım ona göre genel bi yorum bekledim. Neden olumlu cevap vermek yerine eleştiri yapmayı tercih ediyorsunuz? Sizlerden fikir almak için yazıyorum buraya fikriniz yoksa neden abuk sabuk yorumlar yapıyosun uz?

yok yok kesin sosyal deney bu

bu konularin hepsi senin mi ??? yazikk

Gelir gider tablosu ve evli bayanların nasıl geçim yaptıklarını öğrenmeye çalışıyorum :)
Ya bana çok itici geldi bu konu. Senin bi ailen yok mu kıyas yapamiyor musun maddi açıdan ?? Hem çalışmiyorsun demekki evdesin ailenle çözsene bu durumu. Ayrica birikimi nasıl yapmak istiyorsun onuda anlamadim adam parayi kazanıp sana mı getirecek saniyorsun al 3000 harca biriktir. Yani neyle biriktircen buda komik geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…