• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev gezme konusu

Çok biliyor.ne münasebet yahu.
Ayrıca kiralık değil satılık ev.nasil sürekli müşteri çıkıyor.insanlar sanırım can sıkıntısından ev geziyor
kiralık evden çok satılık ev var ve manavdan sebze meyve almış gibi ev alıyorlar .. yan binamız yeni yapı 8 daire var 2 tane kaldı hepsi satıldı ..bende anlamadım .Bazısı da gezme amaçlı herhalde

Çok haklısınız. Eşinizin de evde olduğu bir saat aralığı belirleyip ev sahibine söyleyin. Istedikleri dakka her isteyen giremez öyle. Belki hırsızlar evi teftişe geliyorlar .ayrıca ev sahibinin kendisi de heralde biliyordur tüm dünya pandemiyle uğraşıyor

Çok biliyorsa siz evin bir videosunu çekin ona atın, sorana bunu göster diyin..
Resimleri var zaten ama korona süreci kendine çok basit geldiğinden sebebi pek kaale alınmıyor herhalde ,ilanı söktüm bi kısmından kurtuldum şimdilik :))

Bende eşime öyle söyledim şuan benim özel alanım kendi müdahale edemez ücretini ödüyorum zaten üstüme düşeni yapıyorum
Tam olarak paramla rezil oluyorum meselesi olmuş sizinki ne saçma zaten sıkıntılı süreç var tanımadığın etmediğin insanlar evine girip çıkıyor müsade etmeyin bir daha siz çıktıktan sonra isteyen girip çıkabilir

Kesinle sizle aynı düşüncedeyim zaten çoğunda şehir dışındayız vs dedik .. Ev bulamıyoruz kötü yanı o yoksa satılsa da satılmasa da çıkacağız bunun derdini çekmekten sıkıldık
Mantıklı, inşallah tez vakitte ev bulursunuz ev sahibinize ben bile sinir oldum.

Çok haklısınız. Eşinizin de evde olduğu bir saat aralığı belirleyip ev sahibine söyleyin. Istedikleri dakka her isteyen giremez öyle. Belki hırsızlar evi teftişe geliyorlar .ayrıca ev sahibinin kendisi de heralde biliyordur tüm dünya pandemiyle uğraşıyor
Ya bende sizin gibi düşünüyorum ne amaçla geldikleri belli mi sanki ? Ev diye gelir hırsızlık yapar gider zayıf minyon bişeyim zaten kaale de alınmam :) ürkerim ben böyle şeylerden

Tam olarak paramla rezil oluyorum meselesi olmuş sizinki ne saçma zaten sıkıntılı süreç var tanımadığın etmediğin insanlar evine girip çıkıyor müsade etmeyin bir daha siz çıktıktan sonra isteyen girip çıkabilir
Kız biz beraber mi geziyoruz forumda 😁 yorumlarımız ikidir alt alta oluyorveriyor😂
Bu arada haklısın ne saçma iş şu dönemde. Birde internette fotoğraf varmış zaten çok isteyen ordan baksın

Öyle paragöz adam ki ,anasını boyar , babasına satar .Çıkalım evinden ne yapıyorsan yap .sonuçta şuan benim kullanım alanım .. Ev satılmazsa gelir kaybetmesin diye biz rezil oluyoruz

Kız biz beraber mi geziyoruz forumda 😁 yorumlarımız ikidir alt alta oluyorveriyor😂
Bu arada haklısın ne saçma iş şu dönemde. Birde internette fotoğraf varmış zaten çok isteyen ordan baksın
Uşağı buldu herhalde bizi ,eşim de çıkartır evden diyor terslemeyelim.40 gün süre var nasıl olsa ölen ölsün kalan kalsın Hesabı ben tahammül edemiyorum :)))

Öyle paragöz adam ki ,anasını boyar , babasına satar .Çıkalım evinden ne yapıyorsan yap .sonuçta şuan benim kullanım alanım .. Ev satılmazsa gelir kaybetmesin diye biz rezil oluyoruz
Parası batsın lütfen bir daha izin vermeyin kirasını veriyorsunuz rahattamı oturamıycaksın evinde çok saçma ya :eek:

Başımıza sizin yaşadığınız türden bir şey gelmişti. Ama asla evi başkasına göstermemiştim. Bizim özelimiz, yasam alanımız kaldı ki virüs sureci. Tavrinizi koyun.
Şuan ev sahibi karşımda olsa suratını tırmalayacağım o derece sinir oldum.Zıtlaşacağız zaten başka ederi yok ,hayır bir de öyle uygunsuz zaman ki ,insan bi müsade ister .Ben bunun eviyle neden rezil olayım

Ben de kiralik.ev ararken simdiki evimde kiraci vardi ve birkac güne kadar çıkacaktı. Eşyalar kolilerde bekliyordu ona rağmen utana sıkıla üstünkörü gezdim evi, insanların mahremidir rahatsız olmasinlar diye.
Yani şimdi hele.de pandemi sürecinde eve öyle her önüne gelen girmesin
Bir de kronik hastalığınız varsa mümkün oldugunca yabancı kimseyi evinize almayin
Ev sahibine de net bir dille söyleyin ben hayatımı riske atamam hatta biraz abartın saglik durumum kötü diye.
Bir de söyleyince çok uçuk bişey söylemişiz gibi maske taksın göstersin diyormuş sanki uşağı var
Maske yetmez herkes komple kendini dezenfekte etmeden evime alamam kusura bakmayin hatta 1 kişiden fazla da eve bakmaya gelemezler diye kota koyun
Sizin özeliniz. Sizin yaşadığınız alan. Gün ve saat belirtin ama sınır koyun mesela pazar 1 saat ve o saat aralığında da maksimum 4 kisi 15 dk arayla bakabilir gibi. Tabii her seferinde de tek basina girebileceğini belirtin.
Öyle maske taksin demekle olmuyor kimbilir adam koronali mi o maskeyi kac saattir takiyor eli temiz mi
Ne gerek var hayatınızı riske atmaya?
Esiniz yumusak davranırsa siz konusun ve çok istiyorsaniz mahkemeye verin göstermiyorum diyin.

Bi ev bakmaya gidecektik adamı aradık. Evin yaşı oda sayısı fiyatı vs. Anlattı. Kafamıza uydu o şekilde kiracı bi saat belirledi öyle gidip baktık.
Böyle kafasına göre kimse gelemez eve. Koronayo bırakın iti var uğursuzu var yani

Biz de evimizi sattık dokuz ay kadar oluyor. Içinde kiracı vardı sağolsun hiç sorun çıkarmadı ama biz de sorduk müsait olduğu saatleri ona gore yönlendirelim diye. Yalniz anlamadığım su biz sahibinden diye koyduk ilana ve iki ayda sadece iki kişi bakti:) ikinci bakan da aldı zaten. Yani nasıl bu kadar çok müşteri çıkıyor ki bakmak isteyen orayı çözemedim. Demek ki şu an ev almak isteyen çok.

Biz de evimizi sattık dokuz ay kadar oluyor. Içinde kiracı vardı sağolsun hiç sorun çıkarmadı ama biz de sorduk müsait olduğu saatleri ona gore yönlendirelim diye. Yalniz anlamadığım su biz sahibinden diye koyduk ilana ve iki ayda sadece iki kişi bakti:) ikinci bakan da aldı zaten. Yani nasıl bu kadar çok müşteri çıkıyor ki bakmak isteyen orayı çözemedim. Demek ki şu an ev almak isteyen çok.
Ev sahibimiz emlakçı aynı zAmanda 😒 zaten burada kiralık evden çok satılık gidiyor çünkü geneli memur olduğundan kira verene kadar satın alıyorlar ,yad çokzenginler bende anlamadım

Back
X