• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev gezme konusu

Kira sözleşmesi 1 yıllık ama eğer feshedilmesine dair resmi bir belge yoksa 1 yıldan sonra süresiz sözleşmeye döner.
Ev sahibi de öyle sözlü olarak çık deyince çıkmak zorunda değilsiniz size resmi olarak noterden evden çık diye ihtar göndermesi gerekir.
Yani her gelene kapı acmak zorunda değilsiniz ya da evi gezdirme gibi bir göreviniz de yok.
Kapiya gelenlere ev sahibi ile görüştünüz mü? Eve bakma saatleri şu zamanlar ve şartlar şu sekilde 1 kisiden fazla kimse gelemez ve evime gelene ben dezenfeksiyon islemi uygularim dersiniz. Uyarsa ne ala uymazsa istedikleri kadar kavga etsinler evinize giremezler, özel alandır. Ev sahibi de öyle fütursuzca gidip gelemez.

Kira sözleşmesi 1 yıllık ama eğer feshedilmesine dair resmi bir belge yoksa 1 yıldan sonra süresiz sözleşmeye döner.
Ev sahibi de öyle sözlü olarak çık deyince çıkmak zorunda değilsiniz size resmi olarak noterden evden çık diye ihtar göndermesi gerekir.
Yani her gelene kapı acmak zorunda değilsiniz ya da evi gezdirme gibi bir göreviniz de yok.
Kapiya gelenlere ev sahibi ile görüştünüz mü? Eve bakma saatleri şu zamanlar ve şartlar şu sekilde 1 kisiden fazla kimse gelemez ve evime gelene ben dezenfeksiyon islemi uygularim dersiniz. Uyarsa ne ala uymazsa istedikleri kadar kavga etsinler evinize giremezler, özel alandır. Ev sahibi de öyle fütursuzca gidip gelemez.
Haklısınız zaten çoğunlukla evde yokuz gibi geçiştirdik bundan sonra da asla kabul etmem

Bizimde aynı şey başımıza geldi arayıp randevu alıyorlardı o da olursa haftada bir gün şeklinde felaket huylanmıştık eşimle hatta birileri gezmişti koku sinmişti eve ıyyyy hatta hamileydim sinir küpüydüm çok stresli bir yıldı
Ya valla bende titizim sevmiyorum böyle şeyleri inşallah ev bulup kurtulurum

Bugün öyle yaptım ilanı da söktüm oh
Allah kurtarsın canım biz neler çekmiştik ayakkabılarını eşikte çıkarıp basıyorlardı içeri giriyorlardı evi kırklıyordum hamileydim midem bulanıyodu sonra halıları kaldırmıştım yatak odasını göstermemiştik bir de ısrar ediyolardı zaten ev minicikti allah gönlünüze göre bir ev nasip etsin size 🙏🏻

Allah kurtarsın canım biz neler çekmiştik ayakkabılarını eşikte çıkarıp basıyorlardı içeri giriyorlardı evi kırklıyordum hamileydim midem bulanıyodu sonra halıları kaldırmıştım yatak odasını göstermemiştik bir de ısrar ediyolardı zaten ev minicikti allah gönlünüze göre bir ev nasip etsin size 🙏🏻
Çok teşekkür ederim güzel düşüncen için ,inşallah kolay bi şekilde bulup taşınırım ilk defa taşınacağım daha ,rabbim senin de güzel kalbine göre versin canım 🌸🌸

Selam kızlar,şuan aşırı sinirliyim.Virüs sebebiyle işten çıktım ,evde izoleyim kronik rahatsızlıklarım var . Markete bile gitmiyorum .Sakin yerlerde Yürür ,doğaya falan Çıkarız sadece ..
Ev sahibimiz 2 yıldır kirada oturduğumuz evini satacak.Ev arıyoruz bulamadık henüz.Bu arada camda ilan asılı diye herkes geliyor bazıları ev sahibini bile aramadan direkt yukarı çıkıyor ..Zaten ev uçuk bi fiyat değecek bi ev değil o paraya bir de sana uyuyor mu odası ,fiyatı bilmem neyi önce bi görüşürsün uyarsa da gelir bakarsın.En son eşim evde yoktu bi çift gelecekler ,hastayım uygun Da değilim ,eşimi aradı ev sahibi ,kızımız evi göstersin diye ,eşim yakında allahtan çıktı geldi hemen ,Herşeyin bi usulü vardır ,adam geldi yatak odasına kadar girdi ,girebilir sonuçta ev bakacak ama 4+1 istiyormuş ve ev küçük gelmesine rağmen fiyat uymamasına rağmen ,yatak odamı gezdi (eşi uygun olmaz diye girmedi odaya) adam Neredeyse yatağın içine girecekti yani ben tanımadığım bilmediğim insanları neden evime alayım bu süreçte ? Haberlerde neler okuyoruz kaldı ki bu virüs sürecinde ..Görür görmez ilanı yukarı çıkıyorlar ,ya ben bu kafaya tahammül edemiyorum bişey alacaksan şartlarına uyuyor mu diye bi arayıp hem fiyatı öğrenirsin hem bütçenle kıyaslarsın.Kafana yatarsa çok çok gelir bakarsın .. Eşime söyledim Ev sahibini ara söyle ben bu süreçte geleni kabul etmeyeceğim diye Zaten evin resimleri var onda ,fiyatta da anlaşırsa bişey diyemem ama böyle Zırt pırt uygunsuz gelmek nedir ya ?? Sanki mağaza geziyor..Sizce haksız mıyım? Evde de tekim ,tek olmasam dahi hoş bişey değil bu süreçte uygun görmüyorum ben ..Böyle bi hakkım olabilir değil mi ? Sizlere danışmak istedim teşekkür ederim 🙏
Kesinlikle haklısın. Bir de olaya şu açıdan bak. Malesef kötü niyetli insanlar çoğaldı gelen insan sapık ruhlu olabilir. Kesinlikle eşin olmadan kimseyi evine alma. Birde ev sahibine söyle emlakci ile satsın evi. Emlakcilar herkesi getirmez eve seni de tanırlar. Yoksa kimseyi eve almayacağını söyle. Ve alma da.

Kesinlikle haklısın. Bir de olaya şu açıdan bak. Malesef kötü niyetli insanlar çoğaldı gelen insan sapık ruhlu olabilir. Kesinlikle eşin olmadan kimseyi evine alma. Birde ev sahibine söyle emlakci ile satsın evi. Emlakcilar herkesi getirmez eve seni de tanırlar. Yoksa kimseyi eve almayacağını söyle. Ve alma da.
Kimin ne amaçla geldiğini bilmiyor insan bir de virüs zamanı zaten iyice sinir oldum .Ev sahibim emlakçı kendisi 😒

Kimin ne amaçla geldiğini bilmiyor insan bir de virüs zamanı zaten iyice sinir oldum .Ev sahibim emlakçı kendisi 😒
Ne iş bilmez bir insanmış o zaman. Canım o zaman kendisi olmadan kimseyi alma eve. Ev bakmaya diye gelip nerden bilecegiz sapık mı tacizci mi hırsız mı? Yoldan geçen herkes gelsin o zaman. Kesinlikle eşin veya ev sahibin olmadan kimseyi eve alma. Umarım seninde gönlüne göre bir evin olur.

Ne iş bilmez bir insanmış o zaman. Canım o zaman kendisi olmadan kimseyi alma eve. Ev bakmaya diye gelip nerden bilecegiz sapık mı tacizci mi hırsız mı? Yoldan geçen herkes gelsin o zaman. Kesinlikle eşin veya ev sahibin olmadan kimseyi eve alma. Umarım seninde gönlüne göre bir evin olur.
İlanı da söktüm zaten geleni de almam daha .. amin çok teşekkür ederim güzel düşüncen için rabbim senin de gönlüne göre versin canım benim 🌸🌸

İnaallah eve gelenleri maskesiz iceri almiyorsunuzdur
Ayrica evin mülkiyet hakki sizde , siz hangi gun hangi saatte geleceklerine karar verirsiniz

Tabi hak veriyorum ama mesela 4 +1 istiyor evin öyle olmadığı bildiği halde gelenler var .Adam tuvaletin s.çma alanına kadar baktı yeminle lavabo tatmin etmedi 🤣 işte bu kafayı anlayamıyorum
O kafa çok ayrı tabi haklısınız en güzeli ev sahibi ile konuşup belli saat aralığı ciddi alıcılar girsin evinize. Allah kolaylık versin ☺

Çok haklısın tabi ki milletin elini kolunu sallayarak yatak odana kadar girmesi hiç doğru değil. Önce fotoğraflardan bakarlar, kriterler uyuyorsa binde bir gelip bakabilirler de her soran da eve çıkıp gezemez öyle.

Bence konus kesin tutma evresinde "kendi karar verdigin gun ve saattte" artik evi gezdirecegini söyle , suanki gibi yolgecen hani olduğu takdirde gelenlere evi kötü özelliklerinden bahsedecegini ima et.

Bedava mı oturuyorsunuz evde? Hayır, kirasını ödüyorsunuz gayet,bu sebeple ev sahibine sadece belli günler ve saatlerde gösterebileceğinizi söyleyin. Arayana göndersin resimleri,bilgileri ilgilenen gelsin sadece. 4+1 ev isteyen adam bile gelip geziyor ev ona uymadığı halde bu sebeple sırf. En azından elenmiş olur evi beğenmeyen,uygun bulmayanlar.
Camdaki ilanı ben olsam astırmazdım acıkçası ama asılmış madem o ilana bakıp aramadan geleni almayın zaten eve. Hırsız olsa,keşif amaçlı gelse ne olacak?

Video çek. Ayrıntılı foto çek. Hastalık sürecinde Gösteremeyeceğini söyle. Düşüncesiz insanlar

Bedava mı oturuyorsunuz evde? Hayır, kirasını ödüyorsunuz gayet,bu sebeple ev sahibine sadece belli günler ve saatlerde gösterebileceğinizi söyleyin. Arayana göndersin resimleri,bilgileri ilgilenen gelsin sadece. 4+1 ev isteyen adam bile gelip geziyor ev ona uymadığı halde bu sebeple sırf. En azından elenmiş olur evi beğenmeyen,uygun bulmayanlar.
Camdaki ilanı ben olsam astırmazdım acıkçası ama asılmış madem o ilana bakıp aramadan geleni almayın zaten eve. Hırsız olsa,keşif amaçlı gelse ne olacak?
Bende öyle düşünüyorum sonuçta şuan benim ikametimde ,ücretini ödüyorum hak sahibi benim .. bir de ceremesini ben çekiyorum ilanı kaldırdım camdan ,hayır bir de asabilir miyiz diye de sormuyor ben asacağım diye konuşuyor ev kendinin ya ,her hakka sahip gibi

Bence konus kesin tutma evresinde "kendi karar verdigin gun ve saattte" artik evi gezdirecegini söyle , suanki gibi yolgecen hani olduğu takdirde gelenlere evi kötü özelliklerinden bahsedecegini ima et.
İnsanlar da aptal yeminle ,sırf ilan var diye gezmeye geliyorlar ya ,hayır zaten fiyatı duysalar gelmezler ,arayıp görüşmedikleri gibi karşıdaki insana da rahatsızlık veriyorlar

Back
X