Ev gezme konusu

Bi ev bakmaya gidecektik adamı aradık. Evin yaşı oda sayısı fiyatı vs. Anlattı. Kafamıza uydu o şekilde kiracı bi saat belirledi öyle gidip baktık.
Böyle kafasına göre kimse gelemez eve. Koronayo bırakın iti var uğursuzu var yani
Hayır bir de ben emlakçı gibi arayıp evi gezdirsin diyor sanki her istediği zaman gelip görecek herkes öyle bi hakkı varmış gibi davranıyor ev sahibi

Ben de kiralik.ev ararken simdiki evimde kiraci vardi ve birkac güne kadar çıkacaktı. Eşyalar kolilerde bekliyordu ona rağmen utana sıkıla üstünkörü gezdim evi, insanların mahremidir rahatsız olmasinlar diye.
Yani şimdi hele.de pandemi sürecinde eve öyle her önüne gelen girmesin
Bir de kronik hastalığınız varsa mümkün oldugunca yabancı kimseyi evinize almayin
Ev sahibine de net bir dille söyleyin ben hayatımı riske atamam hatta biraz abartın saglik durumum kötü diye.

Maske yetmez herkes komple kendini dezenfekte etmeden evime alamam kusura bakmayin hatta 1 kişiden fazla da eve bakmaya gelemezler diye kota koyun
Sizin özeliniz. Sizin yaşadığınız alan. Gün ve saat belirtin ama sınır koyun mesela pazar 1 saat ve o saat aralığında da maksimum 4 kisi 15 dk arayla bakabilir gibi. Tabii her seferinde de tek basina girebileceğini belirtin.
Öyle maske taksin demekle olmuyor kimbilir adam koronali mi o maskeyi kac saattir takiyor eli temiz mi
Ne gerek var hayatınızı riske atmaya?
Esiniz yumusak davranırsa siz konusun ve çok istiyorsaniz mahkemeye verin göstermiyorum diyin.
Biz de ev arıyoruz bu süreçte , bi tane bulmuştuk bakmaya sadece eşim gitti konuştu uygun değildi olmadı .. o da tüm önlemini aldı öyle gitti eve de girmedi şart uymayınca .. ben bu düşüncesiz asalak yaşayanları anlamıyorum bu ne düşüncesizlik ,en azından hadi geldin bi uygunmusunuz diye ara ,belki eşimle uygun bi vaziyette değiliz ne bu ısrar

Çok haklısınız gösterme zorunlulugunuz yok heleki böyle bir dönemde siz çıkınca göstersin istediği yere şikayet etsin

Çok haklısınız gösterme zorunlulugunuz yok heleki böyle bir dönemde siz çıkınca göstersin istediği yere şikayet etsin
Etsin 40 gün süremiz olur paşa paşa çıkarız sanki ben burda emir eli gibi , ev göstersin demek ne demek ya .. bir de toplanmadık bile satılacağı da belli değil biz de bulamadık ev .. bu zamanda böyle iş mi olur sinir küpü etti beni

hukuki bir hakkınız olduğuna eminim. her hangi bir avukata danışmayı düşündünüz mü?

Biz de ev arıyoruz bu süreçte , bi tane bulmuştuk bakmaya sadece eşim gitti konuştu uygun değildi olmadı .. o da tüm önlemini aldı öyle gitti eve de girmedi şart uymayınca .. ben bu düşüncesiz asalak yaşayanları anlamıyorum bu ne düşüncesizlik ,en azından hadi geldin bi uygunmusunuz diye ara ,belki eşimle uygun bi vaziyette değiliz ne bu ısrar
Işte siz de ev arıyorsunuz mecbur ev gezeceksiniz bakacaksiniz ama tedbir de önemli ve insan kendine yapilmasini istemediğini baskasina yapamaz zaten
Ben sizin durumunuzu anladim o yüzden adamin emrivaki tavirlari bana itici geldi.
Ayrıca emlakci olmasi ya da evin sahibi olmasi sizin düşüncelerinizin ve kararlarinizin sahibi olduğunu da göstermez bazisi oyle saniyor benim ev sahibim de öyle maalesef. Bir sorun olsa ya geliyorum der bana sormaz müsait misiniz diye ya da şu gun geleceğim der gelmez kafasına göre takılır hic haber bile verme geregi duymaz. Böyle de sacma sapan karakterde insanlar ev sahibi oluyorlar işte!

Ben otururken almazdim sozlesmem bitene kadar çıkmadım ama kimseyi de eve kabul etmezdim. Bu neymiş canım

Etsin 40 gün süremiz olur paşa paşa çıkarız sanki ben burda emir eli gibi , ev göstersin demek ne demek ya .. bir de toplanmadık bile satılacağı da belli değil biz de bulamadık ev .. bu zamanda böyle iş mi olur sinir küpü etti beni
40 gün neden? Size ihtar mi gönderdi?

Işte siz de ev arıyorsunuz mecbur ev gezeceksiniz bakacaksiniz ama tedbir de önemli ve insan kendine yapilmasini istemediğini baskasina yapamaz zaten
Ben sizin durumunuzu anladim o yüzden adamin emrivaki tavirlari bana itici geldi.
Ayrıca emlakci olmasi ya da evin sahibi olmasi sizin düşüncelerinizin ve kararlarinizin sahibi olduğunu da göstermez bazisi oyle saniyor benim ev sahibim de öyle maalesef. Bir sorun olsa ya geliyorum der bana sormaz müsait misiniz diye ya da şu gun geleceğim der gelmez kafasına göre takılır hic haber bile verme geregi duymaz. Böyle de sacma sapan karakterde insanlar ev sahibi oluyorlar işte!
Allah böylelerine düşürmesin kira zamanı geliyor 150 TL zam koyuyor asla para konusunda insanlık etmez ,kirasını aynı gün sabah erkenden yollarız hesabına bi gün bile sektirmedik minnet edeceğine nasıl yesem diye düşünüyor daha

Sizi arayip onceden haber vermeyenlere evi gostermek zorunda degilsiniz ama digee turlude evi gormeden sadece resimlerden ev alinmiyo maalesef ve bizler sadece bir ev alip ondada uzun sure oturacagimiz icin evi gormeden karar verilmiyor bizde ev alacagiz ve geziyoruz mecburen maskemizle ve ben kendi evimi sattigimda. Gelenlerede hic problem cikarmadim maskeli geldikleri ve haber verdikleri surece

Ben otururken almazdim sozlesmem bitene kadar çıkmadım ama kimseyi de eve kabul etmezdim. Bu neymiş canım
Sözleşme bitti tekrarlamadık ama zaten babasını çiftliği gibi gelebilecek değil ne olursa olsun o yüzden ilanı söktüm daha da almam bulana kadar :))

Sizi arayip onceden haber vermeyenlere evi gostermek zorunda degilsiniz ama digee turlude evi gormeden sadece resimlerden ev alinmiyo maalesef ve bizler sadece bir ev alip ondada uzun sure oturacagimiz icin evi gormeden karar verilmiyor bizde ev alacagiz ve geziyoruz mecburen maskemizle ve ben kendi evimi sattigimda. Gelenlerede hic problem cikarmadim maskeli geldikleri ve haber verdikleri surece
Haklısınız tabi ama bize haber bile verilmiyor kapıda zile basınca görüyoruz tabi bakacaklar mecbur ama mesela 4+1 istiyorsan 3+1 eve bakmazsın yada bütçene uymuyorsa gelmezsin .. emlakçıyı(ev sahibini ) aramadan şartları konuşmadan eve geliyorlar ,hani bi gezeyim havasında oluyorlar sanki bağ bahçe geziyor bu süreçte

Bizimde aynı şey başımıza geldi arayıp randevu alıyorlardı o da olursa haftada bir gün şeklinde felaket huylanmıştık eşimle hatta birileri gezmişti koku sinmişti eve ıyyyy hatta hamileydim sinir küpüydüm çok stresli bir yıldı

Haklısınız tabi ama bize haber bile verilmiyor kapıda zile basınca görüyoruz tabi bakacaklar mecbur ama mesela 4+1 istiyorsan 3+1 eve bakmazsın yada bütçene uymuyorsa gelmezsin .. emlakçıyı(ev sahibini ) aramadan şartları konuşmadan eve geliyorlar ,hani bi gezeyim havasında oluyorlar sanki bağ bahçe geziyor bu süreçte
Yahu alma eve açma kapıyı yine yaşadıklarımız aklıma geldi çok sinirlendim 😡

Biz evi sattigimizdada bize haber vermeden gelrnlere gostermedik ama onun disinda haber veren herkese gosterdim bir ay oncesinde ve kucuk cocugum var insanlar iste hep anlayisli degiller suan kendimizde bakiyoruz ve kimsenin yatak odasina girmedim kapidan kafami uzatip bakip gectim bakilmasinda ayip bence orasi

Back
X