Ev görümce

Nedesembilemedimm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2017
272
88
18
31
Sevdiğim kişinin babası ev alıcakmış ve ev alıcam ama kardeşinde İstanbul'u kazanır okursa okul hayatını sizle geçirsin falan tarzı konuşmuşlar bu duruma nasıl bişey demeliyim bilemedim siz olsanız kabul edermisinz

4 sene mi?
birlikte?
yeni evliyken hem de...
yani görümceniz ne kadar uyumlu olursa olsun, isterse kanatsız melek olsun, evli çiftlerin özel hayatları olmalı bence

Maddi olarak kardesinde hakki var evde ama manevi olarak kimse ona bakicilik yapmak zorunda degil.

Istanbulu kazanma durumu var mi bu bellidir.

Özel günün olmayacak . Baş başa yemeğin olmayacak .
Her aktivitede ister istemez kardeşi olacak . O okuduğu için onun temizliği yemeği sana kalacak .
Gece dışarı çıksa yada çıksanız aklınız onda kalacak .

Görümce aslında sende kalmayacak . Sen sevdiğin adamın kardeşini evlendiğin günden itibaren evlat edinmiş gibi olacaksın . Annesinden beklediği her şeyi senden isteyecek . Ama annesi gibi hesap sorup oterite kuramayacaksın .

Bu ihtimaller uyumlu bir görümce için

Çok kötü ya

Önce kardeş,sonra o,bu derken bir bakmışsınız siz hiç yalnız kalmamışsınız
Sanmıyorum ki 4 yılla kalsın bu akraba kalmaları.

Sizin cocugunuz degil ama cocugunuz gibi bakicaksiniz. Mahremiyet diye bir sey kalmayacak. Kirada oturun yine de kabul etmeyin.

Kesinlikle kabul etmeyin. Yeri geliyo insan kendi kardeşini çekemiyo. "Ayyy yeni evli olcaz ve evde genç kız olacak, iki taraf için de zor en iyisi biz kirada oturalım" diyerek tatlılıkla niyetinizi belli edebilirsiniz.

Kiraya cikin diyenler olmus da.
Bakalim ailenin derdi kizlari icin kiralik eve kira vermemek mi?
Yoksa yalniz kalmasin gozeten biri olsun mantigi mi.?

Gorumceniz de sanmiyorum sizinle kalmaya merakli olsun.
O da arkadas ortaminda yurtta ya da ogrenci evi ister bence.

Burda hatalı olan zaten kayınpederiniz...Yeni evli çiftin yanına birini eklemek cok cok berbat bir fikir...Nişanlınız derhal devreye girsin..Kızkardeşi ile görüşsün...2 kardeş babalarına bu iş olmaz desin...Bu kadar erken asla teslim olmayın.

Gözümüz üzerinde olur ama sürekli biz de olması yeni evliyken uygun değil deyin. Kazanıp kazanmayacağı belli değil ama ben şimdi olur deyip kazandığında olay çıkarmış olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…