- 24 Mayıs 2017
- 272
- 88
- 18
- 31
- Konu Sahibi Nedesembilemedimm
-
Sevdiğim kişinin babası ev alıcakmış ve ev alıcam ama kardeşinde İstanbul'u kazanır okursa okul hayatını sizle geçirsin falan tarzı konuşmuşlar bu duruma nasıl bişey demeliyim bilemedim siz olsanız kabul edermisinz
Yakın zamanda söz nişan hep birlikte olucakta ondan bunları konuşmaya başladıkBir de sevdigim kisi diyorsun soz nisan nikah falan yoksa bunlarin derdine dusme simdiden.
Yani çalışıyo bayada bilmiyorum kazanamasa daha iyi olur gibiMaddi olarak kardesinde hakki var evde ama manevi olarak kimse ona bakicilik yapmak zorunda degil.
Istanbulu kazanma durumu var mi bu bellidir.
Çok kötü yaÖzel günün olmayacak . Baş başa yemeğin olmayacak .
Her aktivitede ister istemez kardeşi olacak . O okuduğu için onun temizliği yemeği sana kalacak .
Gece dışarı çıksa yada çıksanız aklınız onda kalacak .
Görümce aslında sende kalmayacak . Sen sevdiğin adamın kardeşini evlendiğin günden itibaren evlat edinmiş gibi olacaksın . Annesinden beklediği her şeyi senden isteyecek . Ama annesi gibi hesap sorup oterite kuramayacaksın .
Bu ihtimaller uyumlu bir görümce için
Sırf siz kiraya çıkmamak için bi genç kızın üniversiteyi kazanamamasını dilemiş olamazsınız di miYani çalışıyo bayada bilmiyorum kazanamasa daha iyi olur gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?