- 24 Mayıs 2017
- 272
- 88
- 18
- 31
- Konu Sahibi Nedesembilemedimm
-
Ben derdine düşmedim fikrim soruldu bende karar veremediğim için buraya yazdım .Ev alınacak, evlenme teklifi, kiz isteme, soz, nişan, nikah, gorumce istanbulu kazanacak... bunca basamak varken derdine düşmüş olmanız çok ilginç
Herhangi bir telaş Yokortada fol yok yumurta yok, bu neyin telaşı müslüman
Yakında söz nişan birarada yapılcak demiş ya.Burası dert köşesi, yazdığına göre telaşlısın?
Bu konu hakkında karar veremediğim için evli tecrübeli hanımlara sordum yoksa bir telaş sıkıntı yokBurası dert köşesi, yazdığına göre telaşlısın?
Yakında söz nişan birarada yapılcak demiş ya.
Sevdiğim kişi dememe takılan hanımların dikkatineSevdiğim kişinin babası ev alıcakmış ve ev alıcam ama kardeşinde İstanbul'u kazanır okursa okul hayatını sizle geçirsin falan tarzı konuşmuşlar bu duruma nasıl bişey demeliyim bilemedim siz olsanız kabul edermisinz
Sonuçlar 1 aya açıklanacakmışiyi de canım görümce istanbulu tutturdu mu
Kafaya koyduysa tutturur nolcakki. Ama konu sahibi sırf bu yüzden bu kişiden ayrılabilir çünkü baştan taviz vermiş olacak ve sonuda gelmiycek maalesefiyi de canım görümce istanbulu tutturdu mu
Babaniz ev ve araba olmadan izin vermeyecek mi?Sevdiğim kişi dememe takılan hanımların dikkatineYakın zamanda nişanım olucak ancak babam biraz sıkıntı olduğu için bu işlere girmeden ev araba halledilsin dedim ...banada bu konuda fikrim soruldu bende bu konuda tecrübeli bayanlara sordum
Burda yazılanlardan sonra fikrim değişti zaten konuştumda kazanırsa canı sıkıldığında gelsin kalsın sma aynı evde ben yapamam dedim biraz bozuldu gibi oldu ama tmm dediNeden kizin ustune gittiniz ki korkusunu anlatmis bu kafar laf yapanlar kabul edecek sanirim hemen.
Konu sahibi sakin kabul etme hic bir ozel aniniz olmayacak, cocuk gibi her sorumlulugu sizin uzeriniz de olacak. Aman diyorum sakin kiraya cikin daha iyi.
Nedesembilemedimm: 51812295 .!.:Sonuçlar 1 aya açıklanacakmış
Babam bir ömür bizi vermeyi düşünmüyor ondan dolayı evi arabası var diyip eksik yanını bulmasın diyeBabaniz ev ve araba olmadan izin vermeyecek mi?
Babam bir ömür bizi vermeyi düşünmüyor ondan dolayı evi arabası var diyip eksik yanını bulmasın diyeBabaniz ev ve araba olmadan izin vermeyecek mi?
ortada fol yok yumurta yok denmis de onemli olan simdi karar vermek olay ilerledikten sonra buraya konu acsa bastan neden kabul ettin muhabbeti donecekti..netice evlenmeyi dusunuyorlar bugun sevgililer yarin es olucaklar tabi ki ilerde yasiycagi hayati simdiden planliycak ve boyle durumda eger istemiyorsa gorumceyle yasamayi soylemek zorunda
Simdiden agirliginizi koyun alttan alanlarida gorduk burada her gun dertli konu acar oldular. Kabul etmeyin cikin kiraya 1-2 gun degil belki 4 belki de 6 yildan bahsediyorsunuz.Burda yazılanlardan sonra fikrim değişti zaten konuştumda kazanırsa canı sıkıldığında gelsin kalsın sma aynı evde ben yapamam dedim biraz bozuldu gibi oldu ama tmm dediHanımlar stresli buralarda
Neden vermeyi dusunmuyor ozel degilse anlatir misiniz?Babam bir ömür bizi vermeyi düşünmüyor ondan dolayı evi arabası var diyip eksik yanını bulmasın diyeSıkıntı çekmemizi istemiyor kendince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?