Ev görümce

Sevdiğim kişi dememe takılan hanımların dikkatine Yakın zamanda nişanım olucak ancak babam biraz sıkıntı olduğu için bu işlere girmeden ev araba halledilsin dedim ...banada bu konuda fikrim soruldu bende bu konuda tecrübeli bayanlara sordum

Neden kizin ustune gittiniz ki korkusunu anlatmis bu kafar laf yapanlar kabul edecek sanirim hemen.
Konu sahibi sakin kabul etme hic bir ozel aniniz olmayacak, cocuk gibi her sorumlulugu sizin uzeriniz de olacak. Aman diyorum sakin kiraya cikin daha iyi.

Babaniz ev ve araba olmadan izin vermeyecek mi?

Burda yazılanlardan sonra fikrim değişti zaten konuştumda kazanırsa canı sıkıldığında gelsin kalsın sma aynı evde ben yapamam dedim biraz bozuldu gibi oldu ama tmm dedi Hanımlar stresli buralarda

ortada fol yok yumurta yok denmis de onemli olan simdi karar vermek olay ilerledikten sonra buraya konu acsa bastan neden kabul ettin muhabbeti donecekti..netice evlenmeyi dusunuyorlar bugun sevgililer yarin es olucaklar tabi ki ilerde yasiycagi hayati simdiden planliycak ve boyle durumda eger istemiyorsa gorumceyle yasamayi soylemek zorunda

Olmaz o is olmaz...simdi konusurken uzaktan duyuyor gibisin ama yasayinca icinde olacaksin herseyin ... O an farkina varacaksin...biz sana demistik diyecekler...yok canim olmaz evli evine koylu koyune..kiz okusun etsin allah zihin acikligi versin..yahu sirket ortakligi degil bu gercek hayat ev yanii..
Kabul etmedigini kibarca soyle onlar evi ister alsin ister almasin...

siz de haklısınız

Burda yazılanlardan sonra fikrim değişti zaten konuştumda kazanırsa canı sıkıldığında gelsin kalsın sma aynı evde ben yapamam dedim biraz bozuldu gibi oldu ama tmm dedi Hanımlar stresli buralarda
Simdiden agirliginizi koyun alttan alanlarida gorduk burada her gun dertli konu acar oldular. Kabul etmeyin cikin kiraya 1-2 gun degil belki 4 belki de 6 yildan bahsediyorsunuz.

Babam bir ömür bizi vermeyi düşünmüyor ondan dolayı evi arabası var diyip eksik yanını bulmasın diye Sıkıntı çekmemizi istemiyor kendince
Neden vermeyi dusunmuyor ozel degilse anlatir misiniz?
Ayrica ev ve arabayla keske hersey olsa bak ailesi ev almak istiyor ama pesinize kiz kardeside takiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…