Ev görümce

Neden vermeyi dusunmuyor ozel degilse anlatir misiniz?
Ayrica ev ve arabayla keske hersey olsa bak ailesi ev almak istiyor ama pesinize kiz kardeside takiyorlar.
Geçmişte tramvatik ablam ve evliliğiyle ilgili olay yaşadık bundan dolayı ..mutsuz olmamızdan korkuyo ön tekerlek nereye giderse arka tekerleklerde aynı yöne gider diyo yani kendince sebebleri var erkeklere güvenemiyor ..bende sebeb bulsun istemiyorum istememek için Yok evi bile Yok gbi tatsızlık olmadan şimdiden halletmeye çalışıyoruz Ama herseyde istenildiği gibi olmuyor nasip

Gözün dönmüş hayırlı olsun.

kusura bakmayın ama çok komik yahu.
yani sırf kira ödemeyelim diye evliliğin en güzel dönemlerini eşiniz olmayan bir yetişkinle aynı evde mi geçireceksiniz?!
ne anladım o işten.

üniversite okuyan arkadaşlar sorarım size , hanginize gittiğiniz şehirden ev alındı ? Bana alınmadı noldu ? incilerimiz mi döküldü. Kp olacak kişi ev alacaksan asıl oğluna alacaksın evlwniyor eşiyle çocuğuyla yaşacak aile olacak çünkü kız kardeşte gelsin hafta sonları kalsın. Babası parasını verdi diye eve mitili atıp kalamaz. Ayrıca gelinlerede siz kimsiniz fe kızın evine karışıyorsunuz babasının evi diyorsunuz ya hani kız da sanki gidip tek yaşacak evde. At gözlüğünüzü çıkarın be oğluna ev alıyor oğluna.

Şimdi evlendin diyelim..En basiti tv izliyorsunuz kocanın dizine uzandın bir öpücük kondurayım dedin ciiiiikk yooookkk kocan işten geldi bi öpüp koklayayım dedin yoooook yatak odasnda sessiz sinema oynamanız gerek şöyle eşimle bir el ele hava alayım dedin aaaa yanında görümce ve sonuç o kız melek olsa da sen ona gıcık olcaksın batıcak sakin böyle bir hata yapma...

Siz herhalde adam kızına bir şeyler yapabilmek için sizden izin istiyor filan sandınız. :) ben herşeyim filan nedir ya. :))
Adam bu şekilde olursa sorun olur mu diye sormuştur. Sorun olacaksa kızına başka türlü bir şey yapacaktır. Yani kendinizi bu kadar önemsemeyin bence. Olay siz değilsiniz, adamın derdi kendi kızı ve oğlu.

Bir de sevgilisine arada gelsin kalsın kardeşin, her zaman olmaz demiş.

Arkadaşın kiraya falan çıkmak gibi bir düşüncesi yok yani. Ev ona alınacak sanıyor

Bir ömür oturacaginiz ev bedavadan geliyor 4 sene kizcagiz kendi babasinin aldigi evde oturuverdin.

Ortada ne evlilik var ne okulu kazanan gorumce.

Ayrica ben herseyim ne demek? Hersey olsaydiniz kendi kizinin okulu kazanmasini beklemez hemen alirdi. Bu yeni gelinlerde deli mi ne?

Madem srn herseydin neden kizinin okul kazanmasini bekliyor? Bence hersey olan kisi gorumce. Sen kandir kendini....

Kızla ne kadar iyi anlaşırsanız anlaşın ki elbet o da kardeşiniz sayılır seviyorsunuzdur muhakkak ama kabul edilebilcek bir durum değil bence.Kayınpederiniz ev almak istiyorsa paşa gibi alsın kızını da yurda versin ya da öğrenci evi ayarlasın..He yok öyle olmaz diyorsa kırmadan kibarca durumu anlatıp kabul etmeyinn evi;kirada oturun 4 sene yeni evli çift için evde sürekli birinin olması zulüm bence..

Valla bana ve kardeşlerime alındı. Kuzenime, aile dostlarının çocuklarına filan da alındı hep o kadar az rastlanır bir durum değil. Minimum 4 yıl kira ödeyeceğine ev sahibi olmak daha avantajlı geliyor insanlara. Zaten maddi olarak 18 yaşında çalışmayan çocuğa destek olmak, evlilik yapmış çalışan çocuğa destek olmaktan daha normal.
Ha kirada okunamaz mı okunur, ama evlenilir de. Üstelik genç öğrencilerdense, evli çiftlerin ev sahipleriyle iletişimde olması daha kolay olur.

Ya istanbul gibi bi yerde kiracı olmaya razı olacaksınız
Ya da dişinizi sıkıp 4 sene görümce ile yaşamayı kabul edeceksiniz

Bu devirde kimse kimseye karşılıksız iyidir yapmaz
K.pederi de anlıyorum hem yüksek bi meblağ ev parası hem kızına yurt parası vermek çok zor

Bir de birseye merak ediyorum. Diyelim ki siz kiraya çıkmayı kabul ettiniz ve gorumcenizde İstanbul'u kazandı. Şimdi bu durumda kayınpederiniz kızım da sizinle yaşasın İstanbul gibi yerde maddi manevi sıkıntı çekmesin ben de size aylık yardım yapayım der mi acaba.
Konunuzu ben de buna benzer bir süreçten geçtiğim için merak ediyorum. O yüzden cevabınızı bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…