- 24 Mayıs 2017
- 272
- 88
- 18
- 31
- Konu Sahibi Nedesembilemedimm
-
Geçmişte tramvatik ablam ve evliliğiyle ilgili olay yaşadık bundan dolayı ..mutsuz olmamızdan korkuyo ön tekerlek nereye giderse arka tekerleklerde aynı yöne gider diyo yani kendince sebebleri var erkeklere güvenemiyor ..bende sebeb bulsun istemiyorum istememek için Yok evi bile Yok gbi tatsızlık olmadan şimdiden halletmeye çalışıyoruzNeden vermeyi dusunmuyor ozel degilse anlatir misiniz?
Ayrica ev ve arabayla keske hersey olsa bak ailesi ev almak istiyor ama pesinize kiz kardeside takiyorlar.
ç
Ben oğlunun herşeyi olucam ...ayrıca babası eğer hep birlikte oturursanız alıyım sizde kirada sıkıntı çekmezsiniz kardeşinde yalnız kalmamış olur demiş Yani ben evet dersem alınacak yoksa alınmayacak yani ben herşeyim ...!!!
GüldümGözün dönmüş hayırlı olsun.
Siz herhalde adam kızına bir şeyler yapabilmek için sizden izin istiyor filan sandınız. :) ben herşeyim filan nedir ya. :))ç
Ben oğlunun herşeyi olucam ...ayrıca babası eğer hep birlikte oturursanız alıyım sizde kirada sıkıntı çekmezsiniz kardeşinde yalnız kalmamış olur demiş Yani ben evet dersem alınacak yoksa alınmayacak yani ben herşeyim ...!!!
Bir de sevgilisine arada gelsin kalsın kardeşin, her zaman olmaz demiş.Siz herhalde adam kızına bir şeyler yapabilmek için sizden izin istiyor filan sandınız. :) ben herşeyim filan nedir ya. :))
Adam bu şekilde olursa sorun olur mu diye sormuştur. Sorun olacaksa kızına başka türlü bir şey yapacaktır. Yani kendinizi bu kadar önemsemeyin bence. Olay siz değilsiniz, adamın derdi kendi kızı ve oğlu.
Yani çalışıyo bayada bilmiyorum kazanamasa daha iyi olur gibi
üniversite okuyan arkadaşlar sorarım size , hanginize gittiğiniz şehirden ev alındı ? Bana alınmadı noldu ? incilerimiz mi döküldü. Kp olacak kişi ev alacaksan asıl oğluna alacaksın evlwniyor eşiyle çocuğuyla yaşacak aile olacak çünkü kız kardeşte gelsin hafta sonları kalsın. Babası parasını verdi diye eve mitili atıp kalamaz. Ayrıca gelinlerede siz kimsiniz fe kızın evine karışıyorsunuz babasının evi diyorsunuz ya hani kız da sanki gidip tek yaşacak evde. At gözlüğünüzü çıkarın be oğluna ev alıyor oğluna.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?