Ev görümce

Uzun süre geçmiş ama cevap vereyim ..nişanlandım ve evde alındı ve görümcem yurtta kalıcak haftasonlarını boş günlerinde gelicek ...neymiş o zmn ben herşeymişim :)

Kayınpeder oğluma ev alıcam kızıma okul bitince araba alıcam demiş kız el evine gidicek falan mantığı ben tabi buna karşıyım keske imkanları olsa onada alsalar ev olayı çözüldü görümcem yurtta kalıcak ekstra bi yardım yapmazlar ama gerekte kalmaz inş

Böyle kadınları seviyorum. Kabul edilsin yada edilmesin o yüzük takıldı mı biz bir adım önde oluyoruz.

En beğendiğim cevap buydu :) teşekkürler bu sorunu çözdük ev alındı görümcem yurtta kalıcak boş zamanlarında gelicek

Aman aman sakin sakin yapma etme yasamis biri olarak soyluyorum. Dugunumden tam 1 hafta sonra annem vefat etti kocamin aileside ben cok uzuluyorum diye gorumcemi bize yolladilar 1 ay hep beraber kaldik ayni oda icinde ise gitmedi dibimizden ayrilmadi sakin oyle bir hata yapma

Kayınpederinizin evlatları arasında cinsiyetçi ayrım yapmadı şimdilik işinize yaradığı için alttan alta hoşunuza gitmiş. İleride olursa çocuklarınızın cinsiyeti, kadın olduğunuz için ailede ikinci sınıf görülmeniz, kız ailesine erkek ailesi kadar değer verilmemesi gibi şekillerde de önünüze gelecek. O zaman da bu kadar kıvançlı ve gururlu olmanız dileğiyle

Kayinbabanin aldigi evle övünmek de bir acayipmiş. Kendi parasıyla ev alanlar bu kadar tantana yapmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…