Ev görümce

Arkadasimin gorumcesi onda 6 yil tip fak. okudu. Abisi genc odasi takimi almisti ona.
Yemege temizlige camasira utuye hi dokunmaz cunku okudugu bolum zor ve ders calismasi gerekiyor ama bi disarda yemek olsun yada sinema gezme olsun hayatta kacirmaz.
Kendi arkadaslarini eve cagirip gun yapar ama arkadasima sinav haftasinda eve kimseyi cagiramazsin demis biri.
Ben olsam kabul etmem. Pekala yurtta kalip haftasonlari sizi gormeye gelebilir.

Su anda bir sey diyemezsiniz cunku evli degilsiniz. Adam evi alsin gorumce adayiniz gitsin yerlessin. Gun olur siz de sevgilinizle evlenirseniz kiralik ev diye bir sey var. o kadar basit
Ya işte tamam dersem ev alıcaklar yoksa arsa falan farklı bi yatırım yapalım dedilerde kirada oturmak daha mantıklı buradaki yazılanlardan sonra

Görümcemde tıp istiyor Bencede ya fikrim değişti burda yazılanlardan sonra teşk

Kendinizi kızın yerine koyun. Babanız İstanbul'da ev alacak ama siz sırf abinizle yengeniz kiraya gitmesin diye yurtta sürüneceksiniz. Ben olsam yok ya derdim bence siz de öyle derdiniz. Adam şartlarımı açıklamış evi alırım ama kardeşin tanında kalır demiş. Şartları beğenmeyen gider kendine ev tutar

Ama bizde zamanında yurtlarda kalıp okuduk bende oğulları yapsınlar diyorumda tabi yapmazlarsada keyifleri bilir ...2 taraftan bakıncada haklılık payı var

Ama bizde zamanında yurtlarda kalıp okuduk bende oğulları yapsınlar diyorumda tabi yapmazlarsada keyifleri bilir ...2 taraftan bakıncada haklılık payı var
Canım ben de yurtta kaldım ama babam ev almamıştı o yüzden. Bi de oğulları tabi yapacaklar demeyin lütfen evladın kızı da bir oğlanı da. Büyütürken ayrım yapılmasın diyorsak büyüdükten sonra yapılmamalı

Bence asla kabul etme yeni evli olacaksın öyle evlilik hadi yemek yiyelim odamıza geçelim olmayacak o görümce evdeyken başbaşa konu bile konuşamayacaksiniz bir yemek özel bir an bir tartışma bile olmayacak kızin başına bir iş gelse en kötü sen olacaksın sahip çıkmadı olacak aile anlayışlı olsa yeni gelinin evinde bu kızın ene işi var der istersen on yirmi yıllık evli ol 4 yıl kimse kimseyi misafir etmez sakın aman okul 8 ay zaten sabah yok zaten diye kendini kandırma bunun ders olmayan günleri var büt ü var yaz okulu var o kız da her genç kız gibi gezmek tozmak isteyecek annelik babalık yapmak istiyorsanız çocuk yapın kocaman kıza yapmayın bu aile bu kadar anlayışsız sa yarın bir gün size o evde kızımın hakki var verin der hiç boşuna girme o ise eve yaptığın ettiğin her şey boşa gider

Kısacası, sevdiğiniz kişinin babası kendi kızı ve oğlu için ev alıyor. Ben sizlik bir şey göremedim. Ha siz yakın zamanda evlenecekseniz başka eve çıkarsınız. O evde o kızın hakkı sizinkinden çok daha fazla doğal olarak. Burada siz kızın evinde kalmış oluyorsunuz, o sizin değil. Kaldı ki o da meraklı değildir evini sizle paylaşmaya. Sorun yok aslında. Oyle bir ev alınmamış farzedin, hayatınızı ona göre planlayın.
Zaten daha evli değilsiniz, bir şey değilsiniz. Sevdiğiniz kişiymiş bu. Buna rağmen daha olmayan evin derdine düşmek, babanın kendi evlatları için alacağı eve " kızı isterim, istemem" muhabbetlerini yapmak da çirkin. Kusura bakmayın da siz kimsiniz ki adamın kendi çocuğu için alacağı eve kendiniz geçmeyi planlayıp kızı istemiyorsunuz...

Baştan kabul etmediğini belli etmem gerek sevdiğinin tepkisine göre de evlenilecek bir insan olup olmadığını anlarsın

Sen de istemediğini güzel bir dille belirtmelisin ama bir de tıp istiyor diyorsun ohoo en az 6 yıl :)

Kuzenimin (erkek) evliliğinin başından beri baldızı üniversite okuma gerekçesiyle yanlarında kalmaya başladı sonra diğer baldızı da üniversite kazandı o da geldi böyle 2+1 evde karışı, çocuğu ve iki baldızı ike beraber Gül gibi geçinip gidiyorlar

Emin olun iki taraftcok rahat ed3cek. Bende Amaninda yurtta kaldim oyle surunmedim cok sukur.
Ayrica konu sahibine evi al gorumceyi sokaga at demedim. Yerinde olsam kirada kalir yine de birlikte oturmayi kabul etmem. Tabi tercih onun...

ç
Ben oğlunun herşeyi olucam ...ayrıca babası eğer hep birlikte oturursanız alıyım sizde kirada sıkıntı çekmezsiniz kardeşinde yalnız kalmamış olur demiş Yani ben evet dersem alınacak yoksa alınmayacak yani ben herşeyim ...!!!

Çok fenaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…