• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev hanımı demek söz hakkı olmayan kişi mi demek??

Kim ne derse desin, yaptiginiz sey benim com hosuma gitti. Birileri icin uzulmek ne guzel sey. Arkadasim ya bu, karisida onun karisi banane diyip kenara gecmemek ne guzel. Kizin aklini celebilirsiniz kendini gelistirmek ve biraz daha yirtik olmak konusunda. Kendine guvenu geldikce ezdirmeyecektir. Onunla arkadasligi saglamlastirin. Arkadasinizla degilde karisiyla daha cok muhattao olun bundan sonra bence. O pek uyaridan ankayacak bir insana benzemiyor.
evet bence de konu sahibi çok vicdanlı birisi :anne:

Evliliğin içini sen bilemezsin , kızın bir şikayeti Yok senin yaptığın huzur bozmak oluyor şu durumda. Alan razı veren razı sana ne oluyor derler?
Bırak arkadaşının davranışı hoşuna gitmiyorsa görüşme arkadaşlığını bitir, kalkıp da kızı dolduruşa getirmen saçma olmuş. Herkesin özeli kendine , ne münasebet gidip millete falan anlatmak?????

Karı koca arası mesele karı kocayı ilgilendirir, kızın bir şikayeti olur size akıl danışırsa söylersiniz fikirlerinizi , uygular uygulamaz kendi bileceği iş. Kızın bir şikayeti Yok siz çok saçma davranmışsınız
Ee iyi o zaman dışarıda karısına dayak atan adamı da ayirmayalim, kadın abla dur karışma dese nasıl olsa razı banane deyip yoluna mi gideceksin, böyle bir kafa yapısı olabilir mi ki yaptığımın nesi saçma mesela, kız bildiğin sindirilmiş hadi açık olur rahat olur şakayla karışık o da kocasına takılır filan anlarım kızın da rahatsız olmadığını, ama bildiğin kafası önünde eli ayağı titreye titreye her denileni yapma telaşına giriyor, aynı yerde balkonda oturuyoruz arkadaşım mutfak dolaplarının önünde ama kızı çağırıp gel bardak ver surdan bana diye. Nasıl susayım ki hazmedemem ben böyle biseyi, karısını herkesin önünde küçük düşüren ben de küçük düşürürüm ne demek emir yağdırmak kimsin sen diye sorarlar adama, arkadaşım benden o tepkiyi görünce nolduma döndü sussam da her şey normal zannetse daha mi iyi

Kim ne derse desin, yaptiginiz sey benim com hosuma gitti. Birileri icin uzulmek ne guzel sey. Arkadasim ya bu, karisida onun karisi banane diyip kenara gecmemek ne guzel. Kizin aklini celebilirsiniz kendini gelistirmek ve biraz daha yirtik olmak konusunda. Kendine guvenu geldikce ezdirmeyecektir. Onunla arkadasligi saglamlastirin. Arkadasinizla degilde karisiyla daha cok muhattao olun bundan sonra bence. O pek uyaridan ankayacak bir insana benzemiyor.
Ben de dediğiniz gibi yapmayı düşünüyorum, kıza numaramı verdim görüşelim arada eşler olmadan da gezer dolaşırız iyi olur dedim bakalım böyle böyle alttan işlemeye çalışacağım

Bu tipler bilerek yaşça küçük okumamış alır zaten.
Ezecek köle edecek evet söz hakkı da vermeyecek tabi.
Çalışan kadının sesi daha gür çıkıyor şimdi bu bir gerçek.
Boşuna okuyun meslek sahibi olun diye yırtmıyoruz kendimizi.
meslek sahibi olup da senelerce kendini ezdiren kadın da çok.
mesele para gücü değil, karakter gücü.

karakteri güçlü olan ezdirmiyor kendini.

Yazık kıza ya çok üzüldüm çokta genç evlenmiş arkadasında tam bi ayıymış kusura bakma da neyse zamanla gözü açılır belki Kızın da

meslek sahibi olup da senelerce kendini ezdiren kadın da çok.
mesele para gücü değil, karakter gücü.

karakteri güçlü olan ezdirmiyor kendini.

Muhakkak öyle de eğitim ve meslek gibi unsurlarda karakter şekillendiren birer etmen sonuçta..
Yaş zaten 19 ee okuma yok meslek yok karakter de yeterince güçlenmemiş işte..

Yeni evliyken eşim aynen böyleydi,sandım ki her evlilik böyle zira kayinvalidemle yakın oturuyorduk onlarda hala böyle sonra sonra baktım babamın anneme davranışlarına,ablamın eşinin ablama olan tavrına bı noluyor kızım demek ki evlilik bu değil dedim,bı kavga kıyamet kopardim aradım babamlari dedim böyle böyle istemiyorum ben bu hayatı gidelim dedim üç ay gelmedim,şimdi cazgirin önde gideniyim ev hanımının hasiyim oyarim valla,açın gözünü o yavrunun sık gidin gelin görsün sizin evliliginizi.

Savunmasiz günah keçisi.fitnelik fesatligin iftirasını yiyen.cocuklarina titrese de beğenilmeyen evde hep uyuyan.tabi ev kendi kendini temizliyor.yemekler tencerede bitiyor.stres topu tum gün evden çıkarak öyle pozitif olmuş kadin ki sorma.evi havai sanki oda deniz kenarinda gunesleyip malibusundan bir yudum alıyor ya o yüzden zengin ve embsil karakterli kocasinin akrabasi yada arkadaslarini cekmek zorunda.üstünde de kiyafetler türüyor o yuzden kiyafet yada ihtiyaci icin para istemesi durumunda kiyamet koparilmali.anadan babadan parasi kaldi mi mümkünse kocasi ve tarafi o paraya cokmeli kadin alip o parayla dünya turuna cikabilir.(!)

Muhakkak öyle de eğitim ve meslek gibi unsurlarda karakter şekillendiren birer etmen sonuçta..
Yaş zaten 19 ee okuma yok meslek yok karakter de yeterince güçlenmemiş işte..
katılmıyorum.
merdiven silerim öküz koca kahrı çekmem diyen kadınlar var.
iyi bir kariyeri, geliri olup boşanmaya korkan kadınlar var.

Pislik adi herif.. okumus ama adam olamamis gercekten..kiza uzuldum bende ama senin karisman sacma

Madem aldi kizi adam gibi davranicak bu ne ya kölemi almış kendine vallah sinirlerim bozuldu... ya nolur cevrenizdeki kizlari zorlada olsa okutun iyi kotu meslek sahibi olup bu barzolara yem olmasinlar suan karsimdaki sahsiyet sinirimi bozsa su dakika arabama atlar basar giderim okudum isim var elimde ondan seste edemiyo senin o barzo arkadas kizcagizin gidemeyecegini bildigi icin hayvanlik yapiyor Allaha havale ediyorum kendisini

Eğer eşi yokken görüşebilirseniz adama kadının ne kadar mutsuz olduğunu anlatın bence
Ama bunlar ondan da anlamaz
Ne diyeyim Allah akıl fikir versin ıslah etsin

Kk cok sasirmis bende kk ya sasirdim. Kucuk al ki buyut derler. Bunu yapmis kvlerde bunu yapar. Bazi erkekler cinsel hayat ve yemek hizmet icin evlenir. Genc kizlarda kendilerine gore nispeten varlikli egitimli adamlara bu sekilde varir. Aslinsa dr da cok sik rastlanir bu duruma.kk nin hic karsilasmamis olmasina sasirdim.

Sizin yerinizde olsam ne evime sokarim nede evine giderim boyle bir okuzun

Esas berbat olan bu adam ogretmen , ogrencilerine de koleligi mi savunuyor okulda acaba
Bizim nasil bir egitim sistemimiz var ki 4 yil universitede okuyan adam boyle hayvan kalabiliyor

Arkadaşınızlada eşiylede konuşmayı deneyin.Ama fazla karışmayın sonuçta her iki tarafda isteyerek evlenmiş.Malum karı koca arasına girilmez derler.Okumayan eğitimsiz kızlarda hem kendi istekleriyele hemde aile teşvikiyle memur eş istiyorlar.Çalışmayım rahat edeyim diye .Eğitimli erkekler de özellikle anadoluda eşlerinin kendinden fazla eğitimli ve bilmiş olmalarını istemezler.Sizin arkadaşda tam buna örnek.isterlerki eşleri hem kendilerinden küçük hemde deli gibi hizmet etsinler, seslerini çıkarmasanlar çocuk doğursunlar kafasındalar malesef.Eşi şimdi küçük ilerde patlayacakdır emin olun ozaman rolleri değişirler arkadaşınızla seneler geçtikçe .

Anlattığınız kızda kendimi gördüm bi an yaşıyla gördüğü muameleyle,ama çok Şükür ayrıldım,bu şekilde karakter yoksunu insandan sadece 3 ay katlandım.Rabbim doğru hayırlı insanlarla karşılaştırsın İnşaallah...

Back
X