- Konu Sahibi evli_mutlu_cocklu
-
yarım gün calısma ımkanın yokmu?
mersa liz evet canım önceliğim bebiişim maddiyat demeyide isterdim ama ben para tutamıayan bi insanım yanlış anlaşılmasın deli gibi alışveriş yapıyorum adam çalışıyo kiraydı marketti oydu bydu yetiyoo benm ytmiyoo zaten her ay diyorum yok artık duracam ama duramıyorum emnm evde olsam eşimden para alıp rahat alışverş vs yapamam ben daha baba parası yediğimi bilmem kzıma şuan anlamasada kitap okuyorum bakıcya diyorum konuş özl cdler aldım dinlesin diye eve geliyorum naptınz dinledik ettik kadın yaptım diyo ama daha cd yi takmayı bugün öğrettm :))) oda ilgnç bu durumlar gözümü arkada bırakıyoo ya ymek yemediğinde yedi diyosa samimmi gelmedii
Öyle bir durum varsa eve gizli kamera koyabilirsin.. Halamlar yapmıştı kaç bakıcı değiştirdiler kameradan sonra...[/QUOTE
ilk zamanlar düşünmedk değil
alışkanlık demeyelimde ister istemez yapılıyoo evde dursam ne saç derdim ne giym derdi otur evnde gy eşofmanı arada çık dışarı süslen püslen ya yoruldum galiba anlayamıyorum bazan kendmı
benim 2 kızım var... bakıcı tecrübem o kadar fazla ki..onları anlatmaya bu sayfa yetmez.
şimdi iyi bakıcısı olanlar ya da kendisi bakıcı olanlar kızacak ama ben hiç birine güvenmiyorum.
en iyisi dediğin bile televizyonu açıp oturtuyor çocuğu.. sonra da keyiflerine bakıyorlar. hiç tv açmıyorum diyen bile günde en az 2 saat açıyordur emin ol.
bahanesi de hazır..çocuk sadece bu şekilde yemek yiyor, sadece bu şekilde sakinleşiyor.
ben küçük kızımda bir farettim ki çocuk resmen süt ve tv bağımlısı olmuş. çünkü bakıcısı sütü biberona doldurup koltuğa yatırıp tv açıyormuş. onu tv'den de günde içtiği 3 litre (evet yanlış okumadın 3 litre) sütten de kurtarmak aylarımı aldı. üstelik benim küçük kızım üstün zekalı. bunu bakıcı da biliyordu, bu yüzden eğitimli birini seçmiştim. ama çocuğu bildiğin moron'a çevirmiş 8 ayda... baktım artık olacak gibi değil.. üniversite mezunu dil bilen bakıcı bile (yaşı 35 civarıydı, şimdi tam hatırlamıyorum) bunu yapıyorsa ben daha naapiym diyip işi bıraktım.
zaten en iyi bakıcı bile olsa senden daha iyi bakamaz. şimdi çok şükür evde çalışıyorum. çocuklarla müthiş vakit geçiriyoruz:) birlikte kek yapıyoruz, peynir adamlar yapıyoruz.. parti veriyoruz...
ben aslında anaç biri değilimdir. ama çocuklarımla vakit geçirmekten, onların o pozitif enerjilerinden büyük keyif alıyorum.
şiddetle tavsiye ederim:))))))
canım çocukların kaç yaşında tam bağımlı olmuş üzüldüm işte bende bunları istiyorum çocuğumla beraber büyümek onunla akşama kadar eğlenmek çünkü hafta sonları onunla ilgilendğimde akşam nasıl oluyo anlamıyorum birazdaha büyüdğnde oyunlarda oynamaya başlayacak parti olayı güselmiş :))seninle çok şeyde kafa yapmz aynı gidiyoo :))
kızım tam 3 yaşındaydı o iyi(!) bakıcıyı aldığımda... o kadar yoğun çalışıyordum ki ilk zaman fark edemedim. sonra bakıcı ile konuştum, bir de eğitimli ve hakikaten kültürlü filan diye güvendim. ama sonuçta kendi çocuğu değil işte... hala düşününce içim acıyor.
hatta işten ayrılırsan 2.çocuğu da hiç ara vermeden düşün derim:) benim çocukların arasında 1 yaş var. şimdi kızlar çetesi gibiyiz evde:)))
Öyle bir durum varsa eve gizli kamera koyabilirsin.. Halamlar yapmıştı kaç bakıcı değiştirdiler kameradan sonra...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?