- Konu Sahibi evli_mutlu_cocklu
-
kızlar ben çalışıyorum işim çok iyi çok memnunm 8 aylk kızm var evde bakıcı bakıyo ama kızımdan dolayımı bilmiyorum artık evde olmayı düşünmeye başladım ne bilim bebeğimle kendm ilgilenmek evmn işini kendim yapmak istiyorum bazendde ya daha sonra sıkılırsam evde kalmaktan ev hanımı olupta evde güzel vakit geçirenler sıkılmayanlar varmı kısaca ev hanımlığımı yoksa çalışmakmı mantıklımı???
maddiyattan çok evde yapabilrmiyim matığı ön planda çalışan bayanların bı kısmı evde kalsa masraf daha az olur bence tabi genele konuşmuyorum çalışıyosan bakım şart yeri geliyoo yemeğe dışardasın kadınlar alışverişi harrcamayı seviyo evde kalsam bukadar masrafım olmaz diye düşünüyorum ev hanımları zorlanıyolarmı evde hanımı olmaktan
alışkanlık demeyelimde ister istemez yapılıyoo evde dursam ne saç derdim ne giym derdi otur evnde gy eşofmanı arada çık dışarı süslen püslen ya yoruldum galiba anlayamıyorum bazan kendmı
Bebeklerini bakıcıya kreşe bırakan çalışan arkadaşları ve bebekleri görünce içim acıyor onlara..
Eğer imkanın varsa iş durumun buna uygunsa çocuğun belli bir yaşa gelene kadar izne ayrıl ara ver sonra yine dönersin..
Ama kesinlikle işini tamamen bırakma benden sana tavsiye arkadaşım..
kızlar ben çalışıyorum işim çok iyi çok memnunm 8 aylk kızm var evde bakıcı bakıyo ama kızımdan dolayımı bilmiyorum artık evde olmayı düşünmeye başladım ne bilim bebeğimle kendm ilgilenmek evmn işini kendim yapmak istiyorum bazendde ya daha sonra sıkılırsam evde kalmaktan ev hanımı olupta evde güzel vakit geçirenler sıkılmayanlar varmı kısaca ev hanımlığımı yoksa çalışmakmı mantıklımı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?