Maddi sıkıntılar olmadığı sürece ne bileyim eşinizden ayrısınızdır çocuklarınız vardır başkasının eline baktansa çalışmak en iyisidir. Yada eşiniz çok az kazanıyordur yetmiyordur
uygun bir işi olursa çalışılmalı
Eşinizin eline değil bir başkasının eline bakmak zorunuza gitmiyorsa.
Evinizin işini değil gönül rızalığınzla değil, bir başkasının emriyle başkasının işini yapmayı özgürlük görüyorsanız
çalışınca daha sosyal olduğunuzu/olacağıunızı düşünüyorsanız
Daha kültürlü olacağınızı düşünüyorsanız
YANILIYORSUNUZ
BUnu hem çalışma hayatını hemde ev hayatını gören biri olarak söylüyorum.
Para kazanmak hiçte zannedildiği kadar kolay bir iş değildir. Vaktinizi malınızı canınızı sağlığınızı tüm hayatınızı ortaya koymanız gerekiyor.
Herkes öğretmen-mühendis-doktor olarak çalışmıyo bugün bayanların birçoğu marketlerde, mağazalarda, fabrikalarda işverenin eline bakıyorlar.
Askeri ücret diye gösterlip askeri ücretin altında alıp ev hanımlarına moderniz diye geçinen insanlar var.
Ev hanımları çalışan hanımlardan daha modern daha kültürlü daha sosyal; Kendini yetiştirmeyi bilen bir insansa eğer.
EŞİNİZE KENDİNİZİ EZDİRMEMEK İÇİN ÇALIŞIRSINIZ AMA İŞVERENİNİZE EZİLİRSİNİZ. BU DEVLET OLUR ŞİRKET OLUR OKUL OLUR.
Çalıştığınız zamanlarda dik durmak zorundasınız buda sizde sürekli bir stres ve yorgunluğa sebebiyet veriyor. Kendinizi ezdirmemeniz gerekiyor. Daha fazla çalışıp işvereninize yalakalıp yapıp sizi daha çok çalıştırması için terfii ettirmesini beklersiniz.
KİTAP OKUMAK MI?
Yapmayın Allah aşkına işten dönüşünüzde işe giderken otobüste vs. herhangi bir yerde o yorgunlukla okuduğunuz kitabın kaç sayfası hatta kaç kelimesi aklınızda kalıyor.
EŞİNİZ, ÇOCUKLARINIZ VARSA İŞİNİZ DAHA ZOR
EV HANIMLIĞINDAN HİÇBİR ZAMAN KURTULAMAZSINIZ.ne KADAR OKURSANIZ OKUYUN PROFESÖR BİLE OLSANIZ BU BÖYLE
Eşiniz ve çocuklarınızın gönlünde sizin yaptığınız yemeğin çok ayrı bir önemi vardır.
Sizin yaptığınız ütü eşiniz için çok önemlidir.
HAftada bir gün iki gün kadın tutabilirsiniz ama günlük rutin işler yine sizin üzerinizedir. Pisilk içinde yaşayamayacağınıza göre
BİR PAZAR GÜNÜNÜ EVDE ZOR GEÇİREN BAYANLAR VAR NASIL ZİHNİYETLERİ VARSA
çocuğuyla eşiyle geçirdiğiniz her pazar günü sizin için en kötü gündür, Yapılacak işler, ilgi bekleyen eş, çocukların sorunları okul problemleri
Kreşte çalışıyordum bekarken
Çalışan annelerin çocukları annelerinden görmediği sevgiyi, sıcağı başka şeylerde arıyorlardı hep .Bir öğrencim 2,5 yaşında eski bir battaniyesi var onsuz uyumaz uyandıktan sonrada onu bir kaç saat bırakmazdı.
Diğer öğrencim 3 yaşında bir kız çocuğu annesi eline bir poşet verse kreşe getirmesi için akşama kadar onu elinden alamazdık onu koynuna basar bütün oyunlarını onunla oynardı
Ve bu çocukların ileriki yaşlarını düşünün battaniyesi olmayan çocuk neye bağlanacak sizce? a. Bir kıza b. Sigaraya c. Uyuşturucuya d. Çok küçük bir ihtimal olsada hiçbirine
Çok uzattım biliyorum ama KİMSE KUSURA BAKMASIN BUNLAR HAYATIN GERÇEKLERİ
EV HAYATINI HAPİSHANEYE BENZETİRSENİZ SİZİN İÇİN HAPİS OLUR AMA BEN EV HAYATINI BİR DÜNYAYA BENZETİYORUM VE BENİM İÇİN DÜNYA OLUYOR.
bOL BOL KİTAP OKUYORUM EŞİMİ HUZURLA İŞE GÖNDERİYORUM, KURSLARA KATILIYORUM, PLANLI YAŞIYORUM
BUNLAR HİÇE SAYILACAK ŞEYLER DEĞİL