Ev hanımları eşinizden harçlık alıyor musunuz?

Bütün suç stor perdede zaten bende sevmem

Çalışmayan kadının imkanı olup eve temizlik için yardım almasını kaytarmak olarak görmeniz enternasan.

Hele bunu işleriyle karşılaştırmaniz, o zaman eşlerde patron mu oluyor bu mantıkla?

Esimle tanistigimizda calisiyordum zaten. Ilk bebegimiz oldugunda annelik izinine ayrildim. O zaman kararlastirdik para konulari. Ortak hesap kullaniyoruz. Kendi kartim var. Büyük harcamalardan önce danisirim tabi, ama ondan haric sormam. Zaten öyle fazla sira disi birsey aldigim yok.
Sizin durumunuza gelince: Calisma imkaniniz yok mu?

İftira ediyorsunuz hiçbir zaman öyle bir şey demedim demem de.

Ayrıca ayıp ediyorsunuz benim duruşum bozuk muydu da bunlara maruz kaldım?? Bu kadar keskin yargılı olmayın da hesabının altında kalırsınız. Benim kadar sert ve dik duruşlu yoktu benim bulunduğum ortamlarda. Müdürüm bile çekinirdi benden. Ama karşınızdaki haysiyetsizse yapacak bi şey yok.

Yani kadın oynaksa erkek iş atar kafasında olduğunuza inanamıyorum. Siz bu ülkede yaşamıyor musunuz? Yaşlı kadınlara çocuklara bebeklere yapılan tacizden tecavüzden haberiniz yok mu? Kapkaça da uğradım, gasp da edildim tacize de uğradım, hakkımı alamadığım yerlerde oldu, sigortamı ödemeyenlerde. Ben nefret ettim iş hayatından da dışardan da, eşim de yaşadığım bazı şeylere tanık olduğu için rıza göstermedi bende saygı duydum. Eve bağlamadı yani beni. Fakat sonuç itibariyle tatsız bi durum yaşarız endişesiyle çalışmamı istemiyor, haliyle çalışıyormuşum gibi mağdur etmiyor. Yani bi insan kocasını dinliyor diye bu kadar abartılır mı ya? Nasıl bi zamandayız biz?? Kadın zorla erkeğe bi şey yaptırdığında alkış kıyamet kopuyor ama.. ben anlamıycam bu tek taraflı bakış açısını.

Benim istemediğim şeyi eşim nasıl yapmıyorsa bende ona saygı duyup yapmıyorum bu kadar basit.

Yapmasaydınız keşke. İnşaat pisliği dursaydı, taşınmanız gecikseydi. Birini tutması gerektiğini anlardı. Erkekler anlamıyor işlerin ne kadar büyük ve yorucu olduğunu. İnşallah korona sonrası ekonomik özgürlüğünüze kavuşursunuz

sokakta çarşida pazarda da tacize uğrayabilirsiniz, bu durumda eşiniz sizi sevip kiskandığı için sokağa da çıkmamalısıniź, doğru mu anladım?

sokakta çarşida pazarda da tacize uğrayabilirsiniz, bu durumda eşiniz sizi sevip kiskandığı için sokağa da çıkmamalısıniź, doğru mu anladım?
Yalnız çıkmaktan kendim hoşlanmıyorum anlatamadım galiba, gasp ve kapkaçtan sonra korku kaldı bende nefret ettim dışardan diyorum.

Yoksa dışarıya çıkmama neden karışsın arkadaşlarımla gayet de güzel görüşüyorduk şu salgına kadar

bi önceki alıntıladığım mesajınızda o kapasiteyi göremedim üzgünüm.
ben sizi taşlamadım gayette düzgün bir mesaj yazdım, işinize geldiği gibi anlıyorsunuz.
burada gördüğünüz konulara göre yine de çok kötü bir genelleme yaptığınızı düşünüyorum.

Hem evimde mis gibi rahatım hem de çalışan gibi maaşım sigortam mis gibi işliyor. Ama burdakilerin çoğuna anlatamazsın işte. Bi rahatlar bi genişler anlatamam

bu mesajlar size ait hatırlatırım.

Psikolojik sorunlu hasta sizsiniz. İş hayatında şerefsizlerle karşılaşıp taciz edilmek mahkemelik olmak problem değil eşimşn kıskanması mı ruhsal problem?? Hepiniz kafayı yemişsiniz.

Yazdığım mesajın tam olarak neresinden iş hayatında şerefiszlerle karşılaşıp taciz edilmek mahkemelik olmak problem değil sonucunu çıkarttınız? İş hayatında sorun yaşayan herkes işi bıraksın o zaman dünyada üretimi durduralım mı böylece? Size de öfke kontrolünüz için psikolojik yardım öneririm. Karı-koca ihmal etmeden gidin.

Siz karar merciisiniz çünkü, o kapasiteyi görmediyseniz tamamdır

Hem evimde mis gibi rahatım hem de çalışan gibi maaşım sigortam mis gibi işliyor. Ama burdakilerin çoğuna anlatamazsın işte. Bi rahatlar bi genişler anlatamam

bu mesajlar size ait hatırlatırım.
Onun öncesi neden yok peki?? Mevzu işteki sarkıntılıklar ve tacizdi onun üzerine yazdım bunları. Çünkü başka bir dünyada yaşıyormuş gibi taciz olayları pek bir acayibinize gitti.

Sizde hadsizliğiniz için yardım alın olur mu? O burnunuzu her yere soka soka yazık yoksa..

Onun öncesi neden yok peki?? Mevzu işteki sarkıntılıklar ve tacizdi onun üzerine yazdım bunları. Çünkü başka bir dünyada yaşıyormuş gibi taciz olayları pek bir acayibinize gitti.
hanımefendi sizin algılama probleminiz mi var acaba? burda kaç kişi size aynı şeyi yazdı hala taciz de taciz.
zamanında çalıştığım bir sektörde çok rahatsız olduğum şeyler oldu bir daha da o sektörde zorunda kalmadıkça çalışmam
ama orada çalışan insanlara da 'geniş' demem.
Anlatabildim mi, sizin eleştiri aldığınız nokta neden çalışmadığınız değil.

Tıpkı sizin ukalalığınızı ve hadsizliğinizi gayet iyi tanıttığınız gibi
kelimelerimden bu anlamları çıkartıyorsanız okuduğunuz kitapları bir daha baştan okuyun, sanırım boşuna okudunuz. Keza okuduğunuzu anlamakta probleminiz olduğunu düşünüyorum.
bakın buna da karar verdim

Benim çalışmadığım neden burdakilere dert oldu peki? Burda bana sataşmadan önce kendi yorumumu belirtip çekildim. Amaaa yookk hepiniz çok bilmişsiniz tek doğru da sizinki ya karşıt fikirde olanı topa tutarsınız. Bildiğiniz en iyi şey bu çünkü.

Tıpkı sizin gibi demek ki, gerçi algılamada zorluk konusunda siz beni sollarsınız.

bakın gene anlamadınız neden eleştiri aldığınızı daha da bir yöntem bilmiyorum nasıl açıklayabilirm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…