- 15 Ekim 2016
- 22.711
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.021
- 598
- Konu Sahibi Gizemlikadinnn
-
belli :)Tıpkı sizin gibi demek ki, gerçi algılamada zorluk konusunda siz beni sollarsınız.
Sizde hadsizliğiniz için yardım alın olur mu? O burnunuzu her yere soka soka yazık yoksa..
insanın kendi ihtiyaçları olamaz mı?
Ev hanımı olmak sadece ev ihtiyaçları mı demek ?
param yok çalışamıyorum geçe gün perde yüzünde kavga ettim zebra perdelerim var annem aldı onları bana 2 senedir yıkanmadılar yeni eve geçince temiz olmadıkları için takamadım yıkattıralım dedim yıkamayı çağırdım çok para istediler diye kapıdan çevirdi kendim daracık banyoda yıkamaya çalıştım sırf sinirimden ben o perdeleri kullanmayacağım sırf sinirimden yıkamaya çalıştım yeni eve taşındık inşaat pisliği bir yardımcı abla istedim yanıma almadı tek başıma temizledim 2 gün boyunca bacaklarım morardı yorgunluk cabası kimse yok yardım edecek tek başıma yerleştim şimdi bana söyleyin arkadaşım arıyor bana diyor ki banyomu yaptırdım eşim sen temizlik yapma yorulursun hasta olursun dedi bana diyor bu kadın değerlide ben neden değersizim benim neyim eksik ne yapmam gerekiyor allah aşkına 3 gündür konuşmuyorum
kendim için ne istedim ben millet gibi çeşit çeşit kıyafet mi makyaj malzemesi mi ne istedim...
sırriniz nedirTek kadinla da bitmiyor ama esin farkinda ise hersey farkli olur
Mesela bizde onceki senelerde keci aldik sattik sirf bende bakiyorum diye esim kecilerden kazandigi butun parayi bana verdi bende kullanmadigim altinlari ekleyip burma aldim 40 gramlik
Bu sene yine kecimiz var 3 tane
Dun dedim ki bunlarda benim oldu tabi senin askim dedi benim oldu
Butun evi dip bucak temizleyince temizlik parasi bile aldigim oldu esimden
Konu yanlis anlasilmasin benim esimde yeri geldigi zaman kahvalti hazirlar evi supurur ben disarida iken kizimi lavaboya goturur ama bu bir ust level calismiyorsun ve camasir sermeden utu yapmaya bulasiklari makine dizmeye kadar esinr yaptiriyorsun oda aryik yikamaz yikamazmis kardesim bir kasikla diger kasigin icini temizlermis anneme de sikayet edermis oglun kasiklarimin icini cizdi diyeValla ben oğluma herseyi öğretiyorum. İlerde eşinede yardim etsin memnun olurum. Sonuçta hepimiz birilerine göre el kızı değilmiyiz.
Bizde ev aldik sonrasinda ama esim odeyecegim diyor bakalimsırriniz nedir..benimkisi bileziklerimle araba aldı geziyor , hiç altinim yok dediğimde araba aldım aşkım işte diyor ama ben ehliyetim var arabasizliktan evde hapis hayatı yaşıyorum veya dolmuşa biniyorum
Ilginc bir hesaplama yontemiymis. Bu tarz isler metre kare hesabı ,metre hesabi olur. Halida da metre hesabi olma sebebi bu dur. Bence hazir bulmussunuz adamlar akillanmadan ayda 1 verinn.Yoo baya kocaman storu 7 ye yıkadılartertemiz de olmuş artık rengi sarıya dönmüştü
Açabilene helal olsun, poğaçadır, kektir tamam ama baklava ya da böreklik yufka açamam, geometrik şekillere bir yenisini eklememek için denemedim hiçBaklava hamuru açmak ev hanımlığının nirvanasıdır. 1.5 kadın onlar
Büyük hamaratlık yufka açma işi ama ben sevmiyorum el açması böreği de ev baklavasını da. Çok ağır geliyor. Annem de açmazdı muhtemelen o yüzden damak tadım alışmadı. Hamurişi, kek, poğaça da sevmem pek. O yüzden evde yapılmaz, eşim de yemez. Birinden gelse falan günlerce sürünür en son kuşlara gider. Bi ekmek yapılır bizde iki günde bir. Bi de beyim çok yalvarırsa simitAçabilene helal olsun, poğaçadır, kektir tamam ama baklava ya da böreklik yufka açamam, geometrik şekillere bir yenisini eklememek için denemedim hiç
Evde ekmek de denemedim, zaten ev işlerini sevmiyorum, ev kadınıyım diye zorlayamam kendimi
Eşimden harçlık istememe gerek yok her şey ortak, evdeki eşi para istemek zorunda bırakmaları ne kadar ayıp.
Selammm munecimAçabilene helal olsun, poğaçadır, kektir tamam ama baklava ya da böreklik yufka açamam, geometrik şekillere bir yenisini eklememek için denemedim hiç
Evde ekmek de denemedim, zaten ev işlerini sevmiyorum, ev kadınıyım diye zorlayamam kendimi
Eşimden harçlık istememe gerek yok her şey ortak, evdeki eşi para istemek zorunda bırakmaları ne kadar ayıp.
Allahım bir perde yüzünden yalancı çıkacağım resmenIlginc bir hesaplama yontemiymis. Bu tarz isler metre kare hesabı ,metre hesabi olur. Halida da metre hesabi olma sebebi bu dur. Bence hazir bulmussunuz adamlar akillanmadan ayda 1 verinn.
Ilk mesajda yeni vereceksiniz gbi yazmistiniz bu arada çabucak sonuc almaniza sevindim ve tekrar sasirdim
Burda en az 1 hafta sürüyor teslimat yasadiginiz yer hayal gibi
Edit: Evet baktim bugun 11 de verecegim demissiniz. Simdi aldim dediniz. En azindan getiri goturu 1-2gun oynar. Acikcasi bana pek inandirici gelmedi ya valla bu aksam verip almaniz falan üstüne parası neresiymis soyleyin belki subesi vardir bizde verelim
Calismamaniz kimseye dert olmadı ben de çalışmıyorum. bence sıraladığımız sebepler arkadaşlara abes geldi ki bana göre de abes.ayrica koşullar ne olursa olsun çalışmamak övünülecek bisey değil az da olsa kendi kazandığımız para bizi özgür ve daha özgüvenli kılıyorBenim çalışmadığım neden burdakilere dert oldu peki? Burda bana sataşmadan önce kendi yorumumu belirtip çekildim. Amaaa yookk hepiniz çok bilmişsiniz tek doğru da sizinki ya karşıt fikirde olanı topa tutarsınız. Bildiğiniz en iyi şey bu çünkü.
Perde yikama tanesi 7 olunca ,ayni gun teslim olunca (ogleden sonra verildigi halde ) inanin inanilasi gelmiyor.Allahım bir perde yüzünden yalancı çıkacağım resmenilk defa verdim ben de güneşlik olduğu için mecburen ikisini gün içinde teslim istedim kapalı olduğum için ve evde güneşliksiz dolaşamayacığım için günlerdir konuşuyorum insanlarla bugün aldılar bugün geldi perdeler hatta evin halılarını da verdim onlar da yıkanmış fakat kuruma aşamasında ne istiyorsunuz ben anlamadım ay bir de niye açıklama yaptıysam deliler gibi, inanmayıverin siz de amaaan
Ben balkona serip fircayla yikiyorum simdi 7 tl deyince de komik geldi bana bizim ilcede bile o fiyata yikamazlar yani gelip almazlar bile tenezzul etmezler gaz parasi cikmazPerde yikama tanesi 7 olunca ,ayni gun teslim olunca (ogleden sonra verildigi halde ) inanin inanilasi gelmiyor.
Bu yorumu bugune kadar kimseye yapmadim absurt konular harici ama Allahı bildigini kuldan mi saklayayim
Teşekkürler aciklama için sizin için guzel bir deneyim olmus.
Bence çalışmalısınızinsanın kendi ihtiyaçları olamaz mı?
Ev hanımı olmak sadece ev ihtiyaçları mı demek ?
param yok çalışamıyorum geçe gün perde yüzünde kavga ettim zebra perdelerim var annem aldı onları bana 2 senedir yıkanmadılar yeni eve geçince temiz olmadıkları için takamadım yıkattıralım dedim yıkamayı çağırdım çok para istediler diye kapıdan çevirdi kendim daracık banyoda yıkamaya çalıştım sırf sinirimden ben o perdeleri kullanmayacağım sırf sinirimden yıkamaya çalıştım yeni eve taşındık inşaat pisliği bir yardımcı abla istedim yanıma almadı tek başıma temizledim 2 gün boyunca bacaklarım morardı yorgunluk cabası kimse yok yardım edecek tek başıma yerleştim şimdi bana söyleyin arkadaşım arıyor bana diyor ki banyomu yaptırdım eşim sen temizlik yapma yorulursun hasta olursun dedi bana diyor bu kadın değerlide ben neden değersizim benim neyim eksik ne yapmam gerekiyor allah aşkına 3 gündür konuşmuyorum
kendim için ne istedim ben millet gibi çeşit çeşit kıyafet mi makyaj malzemesi mi ne istedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?