Ev hanımları eşinizden harçlık alıyor musunuz?

Yani eşinin psikolojik sorunları olan hasta bir insan olmasıyla övüneni de gördüm ya şu forumda pes.

Ayy milletin kocalarının nasıl paralar verdiğini okuya okuya bir hal oldum.Senin de moralin iyice tavan yapmıştır şimdiBen de kocama inan hızımı alamadım gittim ihtiyati tedbir uygulattım.Her ay maaşından kesim yapıyorlar benim içinBöylelikle birikim yapmış oluyorum,nasıllımmm????
Neyse..tavsiye olarak ne kadar fedakarlık yaparsan o kadar bu davranışlara katlanırsın.İsteklerin olsun,iste.Para vermeye alışsın.Yorgunum yapamam de.Belki perdelerin pis olmasına aldırmaz ama inşaat pisliğinde de yaşamaz.Zorla sana temizlik yaptıracak hali yok.Yavaş yavaş bir şeyler istemeye başla,alışsın.Alışmadık g.tte don durmaz derler

Baklava hamuru açmak ev hanımlığının nirvanasıdır. 1.5 kadın onlar

Baklava hamuru açmak ev hanımlığının nirvanasıdır. 1.5 kadın onlar

Kaynanamla ilk tanistigimda bana sizim oralilar baklava su böregi acar bol bol yeriz demisti. Kendimi eksik hissetmiştim. Meğer o da acamiyormuş

Kim daha çok ekmek , hamur isi + cam silme yaparsa hadi bakalım
Ekmek konusunda en birinci benim. Marttan beri deli gibi ekmek yapıyorum. Kıtlık falan olursa aç kalmayız en azından hamurişi ve cam silme yarışından çekiliyorum. Camlardan dışarıyı göremiyor olabiliriz şuvan

çok istiyorum coronadan çok korkuyorum küçük bir kızım var bu seneyi bekledim tam kızım büyüdü çalışacağım dedim ama olmadı yine
Ben korona fln dinlemedim senelerce kpss icin ugrastm sinava girdim ciktim baktim olmuyo basvurdum bir kac yere cok sukur 10 gun icinde ise basladim 10gun sirkette devam edip bugun eve gectim internette cok fazla home ofice ilan var bakabilirsiniz

Ben kisa dönem ekmek yaptım, cami habire silemem yağmur yağıyor zati

Bak burda duvar kismina hatunlar çıkamadığı ve misafir agirlayamadigi için kısır günü , altın gününe bürünmüş. Her yer kahve sunumu ve hamur işi kaynıyor. Ne demek yapamam
Canim cekcek diye korka korka ilerliyorun duvarda
Birde sürekli kim en guzel mezeyi yapmış, en guzel tarif kimin yarışmaları olmazsa olmazlarimiz.
Erkekler böyle seylere girmiyor.
Dusunsene en iyi vidayi kim sıkacak. En guzel kahve makinesini kim toplar
Onlar icin hamur isi ve yemek cok ayri kulvar oldugundan orayi saymadım bile.
Bilmiyorum ya kadinlarda psikolojik olarak kendini kanitlama cabasi var. Bunu normal hayatimda da görüyorum.
Gecen bir çamaşır yikadim beyazlar sakiz gibi oldu diye sevinen, bir temizlik yapmisim 2 gündür belim agiriyor diye övünen bir kitle var düşünsene

Sus sus, korona yüzünden hepimiz evimizin işini kendimiz yapıyoruz. Herkes tam kadın oldu, şartlar eşitlendi. Şimdi nasıl ego tatmin edilecek?
Coronada 3 ay zor tahammül ettim ben pes ettim yine yardımcımı çağırmaya başladım ondan sonra
Hele birgün birkaç cam sileyim, başlamışken birde çocuklar batırmış koltuğu sileyim dedim. 4 gün yerimden kalkamadım. Okadar spora giderim, pilates, crosstrainig vs ama hiç kollarımın okadar ağırdığını bilmem.
Egosunu böyle tatmin edenler buyursun. Ben kendimi yıpratamam.

Valla süper tespitler. Noktasına virgülüne katılıyorum.

Ben de bu ara pes edecem gibi görünüyor. Silme süpürmeyi beyimle birlikte yapıyoruz da camlar aldı başını gidiyor.

Ben de bu ara pes edecem gibi görünüyor. Silme süpürmeyi beyimle birlikte yapıyoruz da camlar aldı başını gidiyor.
Cam, kapı, koltuk, halı, ütü
Çocuklar 7/24 evde, mecbur alıyorum hata 3 geliyordu şuan 5e çıkardık.
Çocukların canı ders araları devamlı bişeyler istiyor. Atıştırmalıklar hazırlıyor onlara devamlı. Ben superwoman değilim yapamiyorum yapcak bişey yok.

En iyisini yapıyorsun bence. Ne gerek var kendini yıpratmaya, yormaya. Bir de çocuklar varsa hele. Onların vaktinden de kendine ayıracağın vakitten de çalacaksın temizlik için. Başka yolu yok çünkü.

Bizde çocuk yok, 2 kişiyiz. Eşim titiz, düzenli bir adamdır o yüzden kirlenmez de dağılmaz da kolay kolay evimiz. Buna rağmen yardımcı ablayı ağlayarak arayabilirim her an Seni düşünemiyorum.

çocuk olmayınca daha kolay tabii.
Ozaman bende çağırmayı düşünmezdim sanırım
Evden çalışıyorum bu dönem ama hep olmuyor, arada gün içinde ofise, bankaya vs gitmem gerekiyor. Aynı şekilde eşimde.
Çocukların yanında devamlı biri olması içinde böyle birşeye mecbur kaldık.
Bukadar koşuşturma içinde bir de cam kapı silemem ama oda bir gerçek.

Aa benim de annem oyleydi kardesimin liseye kadar pantolonunu giydirir ayakkabisini baglardi simdi ise esi calismiyor kardesimin evi bile komple kardesim temizlermis el kızı yaptirirmis

Sinir oluyorum şöyle nispet yapar gibi anlatanlara napalım yani konu senin eşin mi.Tabi senin aşkım demişmiş..Konu sahibinin derdi de senin keçi hikayendi,aydınlandı.
İvit cinim didi

Ben sadece ornek verdim ha hayatinda boyle bir ornek yoksa bilemem

Bu arada olmasi gereken esin örneğin i verdim yani konu sahibinin ustelemesi gerektigini kastettim
Aciklayimda alttan alttan laf vurmayin

Valla ben oğluma herseyi öğretiyorum. İlerde eşinede yardim etsin memnun olurum. Sonuçta hepimiz birilerine göre el kızı değilmiyiz.

Eşinin üretime katılmasını, kendi parasını kazanmasını, toplumda kendine yer edinmesini sorun etmeyen, özgüveni mevcut insanlar mı geniş?
Neye dayanarak bu insanların evliliğinin problemli olduğu genellemesini yapıyorsunuz?
İnsan bu beşer şaşar, umarım olmaz da o çok övündüğünüz evliliğiniz olur da bir gün biterse kendi başınızın çaresine nasıl bakacaksınız çok merak ediyorum.
Bakalım sigortanızı nasıl ödeyeceksiniz.

Mehmet Aslantuğ ne kadar da haklıydı halbuki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…