Ev hanımları eşinizden harçlık alıyor musunuz?

Eşinizle ailesiyle ilgili yaşadığınız sıkıntıları yazdığınız bir sürü mesajınızı hatırlıyorum.

İnsanların evliliklerine laf söylerken kendiniz sıfır sorun yaşamışsınız gibi imaj çizmeniz garip değil mi?

Bende çalışmıyorum şuan, eşim istemediği için değil kendim istemediğim için ama eşimden dolayı çalışmıyor olsaydım bunu neredeyse bir övünç kaynağı gibi anlatmaktan rahatsız olurdum.
İnsanların da bu garibine gitmiş muhtemelen.

Kendinizi savunacaksiniz diye çalışan, eşlerinin çalışmasına engel olmayan insanlara ettiğiniz laflara denilecek laf yok

Son düzenleme:
yüzde bin katılıyorum.çalışmak ya da çalışmamak kadının tercihi olmalı hayatındaki erkeğin değil.

Her şeyi kendiniz yaptığınız için adam buna alışmış.
Nasıl olsa yapar niye para vereyim kafasında adam.
Siz kendinize değer vermezseniz kimse size değer vermez.
Ben çalışıyorum. Ancak eşim kendi gelir bana harçlık da verir. Beğendiğim bir şey varsa ona belli ederim beğendiğimi şirin yöntemlerle vs.
Eve de de katkım olur.

Ahahhaa bende sevdiği yemekleri yapınca harçlık alıyorum

Didi mi inş daha çok demeye devam eder.Allah bozmasın cınımcım.Ama konu sahibi dertliyken nispet eder gibi olmuş,gerek yoktu bence

Neyin kafası sizde ki?
Camla alma taharet kestirirsin, cahille etme sohbet fıttırırsın. Şu an bu kafadayım. Okuduğunu anlamayan, algısı kapalı at gözlüğüyle bakanlarla ne kafası yaşanır başka
Yani eşinin psikolojik sorunları olan hasta bir insan olmasıyla övüneni de gördüm ya şu forumda pes.
Psikolojik sorunlu hasta sizsiniz. İş hayatında şerefsizlerle karşılaşıp taciz edilmek mahkemelik olmak problem değil eşimşn kıskanması mı ruhsal problem?? Hepiniz kafayı yemişsiniz.

Yeri gelince erkek kadından harçlık alır.. Misal benim eşimOturun konuşun eşinizle. Siz de yapmayın, arada aksatın bazı şeyleri, ortalığı b.k götürsün afedersiniz. Yetişemiyorum deyin. Kadınlar her şeyi kendi yapınca erkeklere normal geliyor. Benim bir görümcem var;kadın çalışmadığı halde ne yemek yapar ne temizlik. Hep bir yeri ağrır nedense Tabii ki normal değil bu ama alıştırmakla da alakalı her durum Maddi-manevi..

Burda gördüğüm konulara dayanarak yazdım. Ayrıca siz bana dertlenmeyin, başıma bi şey gelirse ayaklarımın üstünde duracak kapasitede bi insanım çok şükür. Ben evde çocuklarımı büyütüyorum, sürekli okuyorum, ayrıca evi çekip çeviriyorum ben mi üretken değilim?? Kendniz gibi düşünmeyeni taşlamaya ne meraklısınız, egonto tatmini yapıyorsunuz topluca zaar.

Kus olarak bir yere de varamazsiniz ki acik acik konusun kendi ihtiyaclariniz oldugunu soyleyin ya her ay maasin bir kismini size verecek ve bu paradan hesap sormayacak yada sizde girip bir yerde caliscakasiniz oda evdeki o eski konforunu bulamayacak

mesaide tacize uğradım diyip bütün bir iş dünyasıni sapık ilan edip küsmek de biraz tuhaf yani...ne is yapıyordunuz merak ettim, apple da 20 yıllik ceo olması lazim insanin şunları inanarak yazabilmesi için yani bilemedim...

Pardon çalışan kadınlara ne demişim ben?? Çalışanlara lafım yok, aksine kendileri gibi çalışmıyor diye sırfaynı doğrultuda düşünmüyoruz diye onlar bi sürü laf yaptı. Ben bu tek taraflı saygı beklentisine kızdığım için yazdım o yorumları. Sizde anlamamışsınız okuduklarınızı.

Yargı dağıtmaya ne kadar meraklısınız.

Ayrıca her evlilikte sorunlar yaşanır ben hiçbir zaman kusursuz evliliğim varmış gibi palavra sıkmadım burda. İlk yıllar eşimin ailesinden dolayı sıkıntılar yaşadık evet ama eşim gereken tavrı koyalı yıllar oldu. Her insan değişir, o da beni tanıdıkça değişti.
Hem konu evlilikteki aileden kaynaklanan sorunlar mı burda? Sizin yaptığınıza bel altından vurmak denir. Hiç beklemezdim sizden.

Yüzyüze gelsek bu kadar rahat kusacak mısınız acaba??

İnanmanız umrumda değil, yaşadım ben bunları, biri temas ile diğeri bildiğiniz baya sapıkça bi oyuna geldim. Sonuçta davaları kazandım. Herkes başına gelen kadar biliyor hayatı. Çalıştığım yerlerde hakikaten acayip şeyler yaşadığım için bana sıcak gelmiyor olabilir fakat ben bütün bir iş dünyası böyle demedim.

Kendinize istediğiniz saygıyı farklı düşünene göstermediğiniz içindi tavrım.

Başlığa istinaden, almıyorum.
Maaşindan ödemeleri yapıp,bir kısmını yatırım olarak kenara atıp,kendine de bir miktar ayirdiktan sonra gerisini bana veriyor zaten.
Ben de oradan evin,çocukların,kendimin ihtiyaçlarını,isteklerini karşıliyorum.Ben söylemezsem hic haberi olmaz nereye ne vermişim.Her ihtiyaç için ayrı ayrı para istemek aşırı saçma.

Bel altından vurduğumu düşünmüyorum.

Siz evliliklerinde sorun var ama şaşırmıyorum dediginiz için yazdım bunu yoksa yazmadım.

Aileden yada başka birşeyden kaynaklı olması da değil mesele, sorun yaşanıyor mu yaşanıyor, yere göğe konulamayan eşler bizi bir başkası için üzüyor mu üzüyor, yani herkes evliliğinde sorun yaşayabiliyor.

Yine söylüyorum çalışmıyorsunuz diye değil eşim izin vermedi dediğiniz ve bunu normal gördüğünüz için tepki aldınız.
Çalışmadığıniz için alsaydıniz, çalışmayan bir kadın olarak en çok ben desteklerdim sizi.

Hayir ben yeni geldim konuya, siz çalisan tüm kadınlar tacize uğruyor, kocaları da göz yumuyor minvalinde yazınca dikkatimi çekti sadece...16 yaşımdan beri çalışıyorum , türlü türlu meslekte hem çalışıp hem okudum, 20 yıldır da uzmanlik alanımda çalışıyorum, iş yaşamında da okulda da sokakta da tacize meyleden olur elbette, burası ortadoğu nihayetinde ama beni elleyecekler korkusuyla da hayata karışan kadınlara çamur atılmamali...ha benim 26 yıllik iş hayatı deneyimlerime dair kişisel görüşüm özellikle işyerinde kadının duruşu, hali, tavrı netse, dünya güzeli de olsa kolay kolay kimse rahatsız edemiyor onu da belirteyim...

Ev hanımının eve temizlikçi kadını eve çağırmasını hep yadırgamışım iş yerinde kimse gelip senin işini yapmıyor yani kaytaramıyoruz o stor perdeyi almasaydım bu zamanda zaten işler kötü kazanç düşük
Eşin haklı , stor perdeden hep nefret etmişliğim var

Ev hanımının eve temizlikçi kadını eve çağırmasını hep yadırgamışım iş yerinde kimse gelip senin işini yapmıyor yani kaytaramıyoruz o stor perdeyi almasaydım bu zamanda zaten işler kötü kazanç düşük
Eşin haklı , stor perdeden hep nefret etmişliğim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…