- 25 Şubat 2018
- 13.063
- 75.479
- 548
- Konu Sahibi Gizemlikadinnn
-
Eşinizle ailesiyle ilgili yaşadığınız sıkıntıları yazdığınız bir sürü mesajınızı hatırlıyorum.Yorumunuza sağlık.. valla bende çalıştığım yerlerde bikaç tanesi tacize varan olaylar yaşadım, ikisiyle mahkemelik olduk. Hatta eşim hayatımdaydı o ara çıldırmıştı. Benim eşim de kıskanç, istemedi çalışmamı biri yan gözle bakarsa kafa göz dalarım dedi ki yanyanayken bile sakınır beni. Hem evimde mis gibi rahatım hem de çalışan gibi maaşım sigortam mis gibi işliyor. Ama burdakilerin çoğuna anlatamazsın işte. Bi rahatlar bi genişler anlatamam fakat burda o rahat takılıp atıp tutanların epey bi kısmını sorunlu evlilikleri boşanmaları ve bilimum sorunlarıyla görünce önce bi şok oldum sonra bu kafayla tabi sorun yaşarlar neye şaşırıyosun dedim kendime
Yoo baya kocaman storu 7 ye yıkadılarTanesi 7 degil metresi 7 tldir o.
Burda böyle yani hali da perde de metre hesabi yikanir . Sizin orasi baya degisik bakiyormus.
Emin misiniz?
yüzde bin katılıyorum.çalışmak ya da çalışmamak kadının tercihi olmalı hayatındaki erkeğin değil.Eşinizle ailesiyle ilgili yaşadığınız sıkıntıları yazdığınız bir sürü mesajınızı hatırlıyorum.
İnsanların evliliklerine laf söylerken kendiniz sıfır sorun yaşamışsınız gibi imaj çizmeniz garip değil mi?
Bende çalışmıyorum şuan, eşim istemediği için değil kendim istemediğim için ama eşimden dolayı çalışmıyor olsaydım bunu neredeyse bir övünç kaynağı gibi anlatmaktan rahatsız olurdum.
İnsanların da bu garibine gitmiş muhtemelen.
Kendinizi savunacaksiniz diye çalışan, eşlerinin çalışmasına engel olmayan insanlara ettiğiniz laflara denilecek laf yok
Ahahhaa bende sevdiği yemekleri yapınca harçlık alıyorumTek kadinla da bitmiyor ama esin farkinda ise hersey farkli olur
Mesela bizde onceki senelerde keci aldik sattik sirf bende bakiyorum diye esim kecilerden kazandigi butun parayi bana verdi bende kullanmadigim altinlari ekleyip burma aldim 40 gramlik
Bu sene yine kecimiz var 3 tane
Dun dedim ki bunlarda benim oldu tabi senin askim dedi benim oldu
Butun evi dip bucak temizleyince temizlik parasi bile aldigim oldu esimden
Didi mi inş daha çok demeye devam eder.Allah bozmasın cınımcım.Ama konu sahibi dertliyken nispet eder gibi olmuş,gerek yoktu bence
Aa benim de annem oyleydi kardesimin liseye kadar pantolonunu giydirir ayakkabisini baglardi simdi ise esi calismiyor kardesimin evi bile komple kardesim temizlermis el kızı yaptirirmis
İvit cinim didi
Ben sadece ornek verdim ha hayatinda boyle bir ornek yoksa bilemem
Bu arada olmasi gereken esin örneğin i verdim yani konu sahibinin ustelemesi gerektigini kastettim
Aciklayimda alttan alttan laf vurmayin
Camla alma taharet kestirirsin, cahille etme sohbet fıttırırsın. Şu an bu kafadayım. Okuduğunu anlamayan, algısı kapalı at gözlüğüyle bakanlarla ne kafası yaşanır başkaNeyin kafası sizde ki?
Psikolojik sorunlu hasta sizsiniz. İş hayatında şerefsizlerle karşılaşıp taciz edilmek mahkemelik olmak problem değil eşimşn kıskanması mı ruhsal problem?? Hepiniz kafayı yemişsiniz.Yani eşinin psikolojik sorunları olan hasta bir insan olmasıyla övüneni de gördüm ya şu forumda pes.
Burda gördüğüm konulara dayanarak yazdım. Ayrıca siz bana dertlenmeyin, başıma bi şey gelirse ayaklarımın üstünde duracak kapasitede bi insanım çok şükür. Ben evde çocuklarımı büyütüyorum, sürekli okuyorum, ayrıca evi çekip çeviriyorum ben mi üretken değilim?? Kendniz gibi düşünmeyeni taşlamaya ne meraklısınız, egonto tatmini yapıyorsunuz topluca zaar.Eşinin üretime katılmasını, kendi parasını kazanmasını, toplumda kendine yer edinmesini sorun etmeyen, özgüveni mevcut insanlar mı geniş?
Neye dayanarak bu insanların evliliğinin problemli olduğu genellemesini yapıyorsunuz?
İnsan bu beşer şaşar, umarım olmaz da o çok övündüğünüz evliliğiniz olur da bir gün biterse kendi başınızın çaresine nasıl bakacaksınız çok merak ediyorum.
Bakalım sigortanızı nasıl ödeyeceksiniz.
Mehmet Aslantuğ ne kadar da haklıydı halbuki.
mesaide tacize uğradım diyip bütün bir iş dünyasıni sapık ilan edip küsmek de biraz tuhaf yani...ne is yapıyordunuz merak ettim, apple da 20 yıllik ceo olması lazim insanin şunları inanarak yazabilmesi için yani bilemedim...Camla alma taharet kestirirsin, cahille etme sohbet fıttırırsın. Şu an bu kafadayım. Okuduğunu anlamayan, algısı kapalı at gözlüğüyle bakanlarla ne kafası yaşanır başka
Psikolojik sorunlu hasta sizsiniz. İş hayatında şerefsizlerle karşılaşıp taciz edilmek mahkemelik olmak problem değil eşimşn kıskanması mı ruhsal problem?? Hepiniz kafayı yemişsiniz.
Pardon çalışan kadınlara ne demişim ben?? Çalışanlara lafım yok, aksine kendileri gibi çalışmıyor diye sırfaynı doğrultuda düşünmüyoruz diye onlar bi sürü laf yaptı. Ben bu tek taraflı saygı beklentisine kızdığım için yazdım o yorumları. Sizde anlamamışsınız okuduklarınızı.Eşinizle ailesiyle ilgili yaşadığınız sıkıntıları yazdığınız bir sürü mesajınızı hatırlıyorum.
İnsanların evliliklerine laf söylerken kendiniz sıfır sorun yaşamışsınız gibi imaj çizmeniz garip değil mi?
Bende çalışmıyorum şuan, eşim istemediği için değil kendim istemediğim için ama eşimden dolayı çalışmıyor olsaydım bunu neredeyse bir övünç kaynağı gibi anlatmaktan rahatsız olurdum.
İnsanların da bu garibine gitmiş muhtemelen.
Kendinizi savunacaksiniz diye çalışan, eşlerinin çalışmasına engel olmayan insanlara ettiğiniz laflara denilecek laf yok
İnanmanız umrumda değil, yaşadım ben bunları, biri temas ile diğeri bildiğiniz baya sapıkça bi oyuna geldim. Sonuçta davaları kazandım. Herkes başına gelen kadar biliyor hayatı. Çalıştığım yerlerde hakikaten acayip şeyler yaşadığım için bana sıcak gelmiyor olabilir fakat ben bütün bir iş dünyası böyle demedim.mesaide tacize uğradım diyip bütün bir iş dünyasıni sapık ilan edip küsmek de biraz tuhaf yani...ne is yapıyordunuz merak ettim, apple da 20 yıllik ceo olması lazim insanin şunları inanarak yazabilmesi için yani bilemedim...
Bel altından vurduğumu düşünmüyorum.Pardon çalışan kadınlara ne demişim ben?? Çalışanlara lafım yok, aksine kendileri gibi çalışmıyor diye sırfaynı doğrultuda düşünmüyoruz diye onlar bi sürü laf yaptı. Ben bu tek taraflı saygı beklentisine kızdığım için yazdım o yorumları. Sizde anlamamışsınız okuduklarınızı.
Yargı dağıtmaya ne kadar meraklısınız.
Ayrıca her evlilikte sorunlar yaşanır ben hiçbir zaman kusursuz evliliğim varmış gibi palavra sıkmadım burda. İlk yıllar eşimin ailesinden dolayı sıkıntılar yaşadık evet ama eşim gereken tavrı koyalı yıllar oldu. Her insan değişir, o da beni tanıdıkça değişti.
Hem konu evlilikteki aileden kaynaklanan sorunlar mı burda? Sizin yaptığınıza bel altından vurmak denir. Hiç beklemezdim sizden.
Yüzyüze gelsek bu kadar rahat kusacak mısınız acaba??
Hayir ben yeni geldim konuya, siz çalisan tüm kadınlar tacize uğruyor, kocaları da göz yumuyor minvalinde yazınca dikkatimi çekti sadece...16 yaşımdan beri çalışıyorum , türlü türlu meslekte hem çalışıp hem okudum, 20 yıldır da uzmanlik alanımda çalışıyorum, iş yaşamında da okulda da sokakta da tacize meyleden olur elbette, burası ortadoğu nihayetinde ama beni elleyecekler korkusuyla da hayata karışan kadınlara çamur atılmamali...ha benim 26 yıllik iş hayatı deneyimlerime dair kişisel görüşüm özellikle işyerinde kadının duruşu, hali, tavrı netse, dünya güzeli de olsa kolay kolay kimse rahatsız edemiyor onu da belirteyim...İnanmanız umrumda değil, yaşadım ben bunları, biri temas ile diğeri bildiğiniz baya sapıkça bi oyuna geldim. Sonuçta davaları kazandım. Herkes başına gelen kadar biliyor hayatı. Çalıştığım yerlerde hakikaten acayip şeyler yaşadığım için bana sıcak gelmiyor olabilir fakat ben bütün bir iş dünyası böyle demedim.
Kendinize istediğiniz saygıyı farklı düşünene göstermediğiniz içindi tavrım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?