ev hanımları;gelin bizde burda konusalim;gün içinde paylaşalım.>>>buyrun içeri.

:nazar: maşallah benim çocukların arasında taaam 3 buçuk yaşvar sanırım 2 sene emzirme döneminden sonra oldular ikisindede ayarlı gibi 3 buçuk sene :1: baya yol katettik ama onlarla beraber inanın nasıl geçti bende anlamadım büyükkızım lise 2 de ilk olduğu için hep unun bebekliği aklımda hep onu anlatırım sorduklarında nedense ara vermeden kardeş yapmanızı tavsiye ederim ben hem kardeş kardeş büyürler:55::38: hemde aralarında kıskançlık olmaz tek çocukta hiç tavsiye etmem ablamınki tek ablam kafayı yiyo gençkız oldu hala peşinde anneeee annneeeee çünkü kardeş yok:50:

:nazar: maşallah benim çocukların arasında taaam 3 buçuk yaşvar sanırım 2 sene emzirme döneminden sonra oldular ikisindede ayarlı gibi 3 buçuk sene :1: baya yol katettik ama onlarla beraber inanın nasıl geçti bende anlamadım büyükkızım lise 2 de ilk olduğu için hep unun bebekliği aklımda hep onu anlatırım sorduklarında nedense ara vermeden kardeş yapmanızı tavsiye ederim ben hem kardeş kardeş büyürler:55::38: hemde aralarında kıskançlık olmaz tek çocukta hiç tavsiye etmem ablamınki tek ablam kafayı yiyo gençkız oldu hala peşinde anneeee annneeeee çünkü kardeş yok:50:
evet haklısın.
tek çocuk büyütmek gerçekten zor.
kime diyorsam inanmiyor.
tek daha iyiymiş.....suan benim ki ıçerde ciyaklıyo anneee anneee diye.:52:

bende sizdenim
aynı durumdayım
düşündümde net olmasa napardık biz :):1:
kafayı yermiydik :26::27:

evet haklısın.
tek çocuk büyütmek gerçekten zor.
kime diyorsam inanmiyor.
tek daha iyiymiş.....suan benim ki ıçerde ciyaklıyo anneee anneee diye.:52:

kafayı yermiydik :26::27:
iyiki net var:34: netsiz hayat düşünemiyorum:19: biri leptobumu alsa yada netimi kesse ben de onu keserim :47:

bi ev hanımı olarak sıkıntıdan patlıyorum akşama kadar kk ve face yakındA pcyle yapışcaz birbirimize :52:

Son düzenleme:
Back
X