- 25 Ağustos 2014
- 21.142
- 50.651
- 798
Nicki ne tam olarakBen kkda pek uzman değilim inanın bilemiyorum. Rica etsem siz yaparmısın8z. Bana özelden msj atmış
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nicki ne tam olarakBen kkda pek uzman değilim inanın bilemiyorum. Rica etsem siz yaparmısın8z. Bana özelden msj atmış
Merhabalar ben üniversiye ve 6 yıllık kariyerden sonra ev hanımı olup çocuklarıma bakmayı tercih edenlerdenim. Elbetteki tercihimi çalışmaktan yana kullanabilirdim ama çocuklarımı kimseye teslim etmek istemedim. Varsın bir oyuncakları olsun ama anneleriyle oynasınlar. Varsın bir alışverişte et almayalım fakat yorgun bir anne ile olmasınlar. Hep ilk eğitimi benden alsınlar istedim. Şuan büyük 3,5 küçük 2,5 yaşında. Bende vakit değerlendirmek ve daha çok ilim için 2. üniversite tercihimi kullanıyorum. Belki oğullarımı okula gönderince çalışabilirim, bu benim tercihim. Eşim asla ve asla karışmaz bu konuya. Asıl konuya dönecek olursak; ben toplumumuzdaki ev hanımına bakış açısını anlayamıyorum. Çalışan hanım güçlü ve ayakta ama! ev hanımı yatıyor modundalar. Niyetim karşılaştırma yapmak değil, bana göre çalışanda, ev hanımıda değerlidir. Çünkü en önemlisi bizim, hepimizin güçlü bireyler olmamızdır. Eşim bana bakmak zorunda, çünkü ben onun hayat arkadaşıyım, çoucklarımda biricik evlatlarıdır. Toplumumuzdaki bu eş eline bakma meselesi yüzünden ara sıra eşime karşı hatalarım olmuştur. Ama sağolsun hep 'ben parayı kendim için değil, sizin için kazanıyorum' der. Yani biz yoksak hayatını bir şekilde zaten idame ettirir, onca yıl okuyup emek vermesine gerek yokki. Yapmayın hanımlar! Ev hanımlarını sadece dedikodu yapıp, totosunu devirip yatan hanımlar olarak görmeyin. Çalışma hayatınıda ev hanımlığınıda tatmış biri olarak, toplumumuzdaki çifte standartı kınıyorum.
Niye oglumla etkinlik yapiyorum. Karton kutulardan oyuncak yapiyoruz. Sayilmiyo mu o
Sut uretiyorum mesela memislerimle.
Toplumda yeterince asalak var. Iyi bir meslegi egitimi olan insanlarin calismamasi cok kötü. Ev hanimlari eşleri eve geldiginde onlarla ne konusuyorlar cok merak ediyorum. Evin içinde uçan sinegi mi anlatiosunuz. Giderek eşinden farkli bir statüde oluyorsun ve erkek dengi birini aramaya başlıyor. Evde onu hazırda bekleyen bir vajina cazip olmamaya basliyor. Ulkeyi gectim ikili iliskiyi tamamen bitiren birsey bir tarafin asalak olmasi.
Toplumda yeterince asalak var. Iyi bir meslegi egitimi olan insanlarin calismamasi cok kötü. Ev hanimlari eşleri eve geldiginde onlarla ne konusuyorlar cok merak ediyorum. Evin içinde uçan sinegi mi anlatiosunuz. Giderek eşinden farkli bir statüde oluyorsun ve erkek dengi birini aramaya başlıyor. Evde onu hazırda bekleyen bir vajina cazip olmamaya basliyor. Ulkeyi gectim ikili iliskiyi tamamen bitiren birsey bir tarafin asalak olmasi.
samantha .!.:Toplumda yeterince asalak var. Iyi bir meslegi egitimi olan insanlarin calismamasi cok kötü. Ev hanimlari eşleri eve geldiginde onlarla ne konusuyorlar cok merak ediyorum. Evin içinde uçan sinegi mi anlatiosunuz. Giderek eşinden farkli bir statüde oluyorsun ve erkek dengi birini aramaya başlıyor. Evde onu hazırda bekleyen bir vajina cazip olmamaya basliyor. Ulkeyi gectim ikili iliskiyi tamamen bitiren birsey bir tarafin asalak olmasi.
Diyolar gayet o sana çalışmak zorundasın diyor ama kendisi eve bakmak benim görevim değil çocuga bakmak benim görevim değil diyor.
fatousNicki ne tam olarak
Çalışıpta sadece pc başında lak lak yapmayımı, yoksa evinde bol bol kitap okuyum eğitim almakmı asalaklıktır sizce? Eşim veteriner hekim ve inanın bazen hayvanlarla daha iyi iletişim kurduğunu söylüyor. Çünkü etrafta o kadar çok okumuş cahil varki!
Allah sizi elden ayaktan düşürmesinde omur billah calısın. Cunku calısmadığınız takdirde vajinadan ibaret olacaksınız sizin fikirinizleToplumda yeterince asalak var. Iyi bir meslegi egitimi olan insanlarin calismamasi cok kötü. Ev hanimlari eşleri eve geldiginde onlarla ne konusuyorlar cok merak ediyorum. Evin içinde uçan sinegi mi anlatiosunuz. Giderek eşinden farkli bir statüde oluyorsun ve erkek dengi birini aramaya başlıyor. Evde onu hazırda bekleyen bir vajina cazip olmamaya basliyor. Ulkeyi gectim ikili iliskiyi tamamen bitiren birsey bir tarafin asalak olmasi.
Çalışıpta sadece pc başında lak lak yapmayımı, yoksa evinde bol bol kitap okuyum eğitim almakmı asalaklıktır sizce? Eşim veteriner hekim ve inanın bazen hayvanlarla daha iyi iletişim kurduğunu söylüyor. Çünkü etrafta o kadar çok okumuş cahil varki!
Bu gibi konular çok açıldı, çok tartışıldı buralarda.
Hiç değişmeyen bir soru ve de bir cevap var onca konu içerisinde.
Muhataba soruyorsun '' Eşin/baban, vefat ederse, çalışamaz hale gelirse, eşinden boşanırsan ne yapacaksın? Çocuklarına nasıl bakacaksın?'' Bu popüler sorunun popüler de bir cevabı var: '' Zorunda olursam, iş başa düşerse, boşanırsam neden çalışmayayım?''
He canım he, işveren de kollarını açmış xxx gelse de 35 yaşında hiç tecrübesizken ben de ona iş versem diye öylece bekliyordu. Düşünüyorum düşünüyorum tecrübesiz olarak, yaş da ilerlemişken tabi ki ne gibi bir işe girilebilir (asgari ücret değil kastım) bilmiyorum.
Bilen beri gelsin.
Onlar isin sakasi.Çalışan anneler de yapıyor bunu
En azından benim annem yapıyordu.
Bana İngilizce Matematik öğretiyordu mesela akşamları iş çıkışı
Memişlerin çalışma sensörü mü var?
Çalışan annelerin ki üretmiyor mu![]()
fatous
Adam hayvanlara muhtaç kalmış düşün![]()