Ev hanımları tü kakamı yahu!

:KK31::KK31::KK31:Ev hanımıyız,haklıyız,hakkımızı söke söke alırız.Kim demiş ev hanımları acizdir diye.:KK50:Aciz insan çalışsada acizdir.Ev hanımlığıyla ilgisi yok.

işte konunun saçmalığı burda.. bence her kadın çalışmalı sence canı isteyen çalışmalı..
bence aciz kadın her yerde aciz sence de aciz kadın her yerde aciz.. sonuç gayet gereksiz bir konu :KK66:

Evette ki calisan kadin da seks yapiyor canim ama bak ben hic uzerime alinmadim evde bekleyen vajina lafini, tam tersine guzel bir mesaj iceriyor bana gore, cogu erkek calismayan kadina saygi bile duymuyor, eline verdigi para gozune geliyor, cogu ev hanimi esinden aldigi alisveris paralarindan arttirip kendisine guvence biriktirme pesinde. Simdi hic kimse kalkip benim kocam oyle degil demesin istisnalar elbet vardir. Kadin erkek esit diyoruz o zaman erkegin neden kadina bakma mecburiyeti olsun? Dunku 8000 liralik nafaka konusunda eski es calisiyormus o zaman cocugun masrafini o da yari yariya karsilasin dedik hepimiz, e calismasa napacakti o kadin? Yine hepimiz bunu diyebilecek miydik? Bak adam afedersin defolmus gitmis evlenmis kadin orada cocuguna bakiyor, calisarak bakiyor ( mutlaka aramizda calismayip babasinin imkanlariyla eski esinden olan cocuklara bakan da vardir ama bu da istisna )

.ay konu bambaşka yerlere geldi ben baksın zorunludur falan demedim en son diyeceğim şey, geçmiş yorumlarım duruyo zaten

Dedigim şu, çift ortak karar alıyorsa ve böyle bir hayat tercih ediyorsa kimseye laf düşmez, isterse kadın çalışır erkek ev erkeği olur ortak kararsa ne ala dediğim bu

İster çalışın ister evde olun,kimseye laf düşmez. Ben çalışmayı yeğlerim,böyle mutluyum. Kızım küçükken evdeydim sadece,bir tane daha nasip olursa yine ara vereceğim bir kaç sene.
Tek bir konuda lafımı söylerim; yeter ki okuyun bir mesleğiniz, bir kaç yıl da olsa iş deneyiminiz olsun,kolunuzda bileziğiniz olsun.Sonra yine çalışmıyorsan çalışma. Yarının ne getireceğini Allah bilir.

Hani türk kadını şöyle böyle diyorlar ya. Ben de arttırıyorum kardeşim. Türk kadını hiçbir şeyi doğru anlamıyor. Herşeyin cıvkını çıkarıyor. Vur diyorsun öldürüyor. Şu iyidir diyorsun yapmayanı aşağılık bir varlık olarak görüyor. Bu iyidir diyorsun yapanı göklere çıkarıyor.
Eh be bacım bir soluklansan anlayacaksın, O çok aşağıladığın beğenmediğin türk kadının iliklerine kadar sömürülen halisin işte. Beceremiyorsun.

Ya bunu ciddi ciddi mi yazdın simdi? Evde bekleyen kadinin cazip yönü kalmıyor, konusacak konu bulunamiyor ve insanlar birbirinden sikilma evresine giriyor. Ise giden, gezen kadinin aktif hayati oluyor ve paylasilacak cok sey oluyor paylasim artinca ikili ilişkiler kuvvetlenir ve bu her şeye yansır. Senin cocuguna yansır, ozel hayatina yansir, maddi gücüne yansir. Yani bir laf anca bu kadar carpitilir. Ordaki metaforu ciddi ciddi görmüyor mu hicbiriniz...

Evet ciddi ciddi yazdım 2 senedir ücretsiz izindeyim gayet konuşacak konumuz var, çalışırken de vardı, bu çiftlerin iletişimiyle alakali, iki tarafın çalıştığı her evlilikte deli.muhabbetler mi dönüyor sence

Ben o üyenin kadın olduğunu da düşünmüyorum aslında
Konularında bile hep bir cinsellik var
Yok iki ibne birbirini bilmem napmuş diye konusu var.
Sürekli orgazmdan bahseden konular
Aklı fikri cinsellik seks

Bilmiyorum bende kadınları bu kdar aşağılayan zihniyet şüphe uyandırdı

Fıkra bölümünde fıkra yazdım fıkra o yahu fıkra :KK70:

Konum kilitlendi bazı arkadaşlar siyasi polemiğe girdi sağolsunlar

işte arkadaşım bende tam onu söylemek ıstemiştim aslında. konular karıştırılmasa gayet normal.polemık yaratıldıgı ıcın konular farklı farklı boyutlara ulaşıyor ve iş çığrından cıkıyor.

O dağ kısmına epeyi güldüm ne yalan söyleyeyim.
Konu kimindi hatırlamıyorum.
Kadın akademisyen, boşanması için olanca sebep var.
Maddi durumla ilgili zerre bir sorun yok, boşan neden duruyorsun diyorlar.
Çevre baskısı, konu komşu ne der ayarında bir cevap geldi.
Akademisyen bakın bu kadın.
Hani dağ nerede?
Kimse kendini kandırmasın, boşanma kararı almak çoğu kadın için zaten zor bir karar.
Aldatılmayı sineye çekenimiz, çekmeye çalışanımız var.
Biz bir de maddi durumunuz önünüze engel olmasın diyoruz ama olmuyor sanırım.
Bu konuda uzlaşılamayacağı da ortada zaten.
Konu sahibi de kendi kararını vermiş herkesçe doğru bulunmasa da.
Burada fikir danışma yok ki, şuanda sadece insanlar birbiriyle tartışıyor.
Konunun açılış amacını anlayamadım.

Ben fikir istemedim zaten, toplum icindeki ev hanımı aşağılamasına tepki gösterdim

ne kadar uzatıldı yahu bu konu....
acaba daha kaç başlık görecek bu muhabbet....
isteyen çalışır isteyen evinde oturur.
bize ne kime ne....

Evette ki calisan kadin da seks yapiyor canim ama bak ben hic uzerime alinmadim evde bekleyen vajina lafini, tam tersine guzel bir mesaj iceriyor bana gore, cogu erkek calismayan kadina saygi bile duymuyor, eline verdigi para gozune geliyor, cogu ev hanimi esinden aldigi alisveris paralarindan arttirip kendisine guvence biriktirme pesinde. Simdi hic kimse kalkip benim kocam oyle degil demesin istisnalar elbet vardir. Kadin erkek esit diyoruz o zaman erkegin neden kadina bakma mecburiyeti olsun? Dunku 8000 liralik nafaka konusunda eski es calisiyormus o zaman cocugun masrafini o da yari yariya karsilasin dedik hepimiz, e calismasa napacakti o kadin? Yine hepimiz bunu diyebilecek miydik? Bak adam afedersin defolmus gitmis evlenmis kadin orada cocuguna bakiyor, calisarak bakiyor ( mutlaka aramizda calismayip babasinin imkanlariyla eski esinden olan cocuklara bakan da vardir ama bu da istisna )

çok haklısın ev hanımlığını çatır çatır savunuyorlar ama bu kısımları hep atlıyorlar yarın bir gün boşansa hakim 800 lira nafaka verse bile bu parayla kadının çalışmadığını ve iki çocuğa baktığını düşünün

aklıma biz küçükken kocası çok fazla kazanan evde oturup keyif yapan bir kadın vardı
anneme bir defa senin çocuklarına çok acıyorum sabahın altısında yola düşüyorlar oradan çalışmaya gidiyorsun ben çocuklarıma kendim bakıyorum aman gelmez olsun öyle para deyip anneme nispet yapmış
o kadının kocası iflas etti sadece bağkur emeklilikleri kaldı elinde kadın şimdi ağlıyor keşke kocamın parası fazlayken kendime de bağ kur yaptırtsaydım diye
ki annem asla yüzüne vurmadı sen de zamanın da çalışsaydın diye
yarının ne olacağı belli değil MissCherryBlossom MissCherryBlossom çok haklı bu konu da
bugün kocanla aran iyi kocanın maaşı iyi diye yarın da öyle olacağının garantisini kimse veremez

Bende çalışıyorum ama onun üslubu çok çirkin, seninde hak vermen beni şaşırttı
Canim benim ben erkeklerin bakis acisi bu diyorum ki bence samanta da onu kastediyor
Kadin evde oturunca erkek ona kaarsi saygisini yitiriyor
Gercekten de 100 erkekten 99u duzenli seks hayati icin evleniyor ne yazikki, onlar duz mantikla bakiyorlar buna

Sözüm evlenmeden sevismeyip kendini 0 km mal gibi saklayanlara. Yazdiklarimi anlamamak icin Forrest Gump olmalisiniz.

Siİn zihniyete sahip olacağıma forrest gump olmayı tercih ederim.
Evlenmeden sevişmemek kendini aıfır km mal mı yapmak?
Ya en ağır lafları hakediyorsun da banlanmayayım senin yüzünden şimdi.

Back
X