Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hey maşallah ne kocalar var ya![]()
Bir kadın olarak kendinize nasıl mal diyebiliyorsunuz?
Siz de sevgilinizin malısınız o zaman
Calismalayan kadigerçektensenin tu kaka dedigi yok. Ama bu calismayan kadinlarin boyle konu acip sanki dunyanin en ulvi gorevini basarmis gibi kendi hayatlarina ozendirmeye calismalarina anlam veremiyorum. Guya disarda ev hanimlarina olan tepkileri dert ediyorlar. Yahu sen karsi taraftan borc, maddi yardim istemedigin surece senin calismamana kim laf ediyor? Ama sen buraya konu acip "anayim ben, evimin sultaniyim, cocuk dogurdum, cocuk emzirdim, kocam bana bakmak zorunda" diye ucuz naralar atarsan, calisanlardan da tepki alirsin dogal olarak. Sen kendi kucuk dunyanda oyle mutluysan yasa. Ne diye herkes tarafindan onaylanma ihtiyaci hissediyorsun?
Yalniz, o calisan kadinlar da bebeklerini tasiyici anne vasitasiyla dogurmuyolar yani. Sizin kafanizda calisan kadin figuru ne tam anlayamadim. Ama dogurmak emzirmek sadece size has bi yetenek degil. Ev isine gelince, calisma sartlari hafif olan kendi yapiyor, agir olan da kendine yardimci olacak birini ise aliyor. Boylece baska calisan bir kadin icin istihdam saglamis oluyor. Neyse calisan kadini daha fazla anlatip calismayanlarin tepkisine maruz kalmayayim.
hayata bu penceren bakmak çok zor olmalı yazık
Genellemelerin bile garip :)Başkasına muhtaç yaşayanı asagilarim asagilamam. Ustune alinir insanlar alinmaz. Forum adabı karsilikli girilen dialoglar önemlidir. Ben ona kişisel bir sey soylemezken o bana söylüyor. Ortaya yazsin cok yazmak istiyorsa ve duymak istemiyorsa. Ben uzerime alınırım alinmam o benim problemim olur. Dogrudan kisisel hakaretler yapmiyorum ben biri bana satasmadikca dusuncelerimi genellemelerimi ortaya yaziyorum. Açık mi?
Burada herkes birbirine canım der,art niyetli yazmadım,benden küçük olduğun için yazdım,terbiyesizlik yaptığımı düşünmüyorum
Yazdığınız yazıda siz görmek istemesenizde ev hanımlarını tembellikle ,zavallılıkla suçluyorsunuz,bizler kızıyor muyuz,cevap veriyoruz
Konu açanların,boşanmak isteyenlerin hepsi ev hanımı değil ki,çalışan insanlar da bu kaygıyı taşıyor
Dalga geçmek amaçlı da sormadım,bazıları babasından bu konuda sorunlu olduğundan gerçekten çalışmanın önemine çok inanıyor
Yinede kırdıysam kusura bakmayın.Merak etmeyin,bundan sonra canımdemem hatta size yorum dahi yazmam![]()
Başkasına muhtaç yaşayanı asagilarim asagilamam. Ustune alinir insanlar alinmaz. Forum adabı karsilikli girilen dialoglar önemlidir. Ben ona kişisel bir sey soylemezken o bana söylüyor. Ortaya yazsin cok yazmak istiyorsa ve duymak istemiyorsa. Ben uzerime alınırım alinmam o benim problemim olur. Dogrudan kisisel hakaretler yapmiyorum ben biri bana satasmadikca dusuncelerimi genellemelerimi ortaya yaziyorum. Açık mi?
Bende ev hanimiyim sen kime asalak diyosun yaToplumda yeterince asalak var. Iyi bir meslegi egitimi olan insanlarin calismamasi cok kötü. Ev hanimlari eşleri eve geldiginde onlarla ne konusuyorlar cok merak ediyorum. Evin içinde uçan sinegi mi anlatiosunuz. Giderek eşinden farkli bir statüde oluyorsun ve erkek dengi birini aramaya başlıyor. Evde onu hazırda bekleyen bir vajina cazip olmamaya basliyor. Ulkeyi gectim ikili iliskiyi tamamen bitiren birsey bir tarafin asalak olmasi.
Adamlar öyle bakıyor ben degil. Üzgünüm.
Çocuğuyla zaman geçirmek her annenin en çok istediği şeydir. Onu başkasına bırakmadan kendi büyütmek.
Ama ben kadın olarak çalışmak zorundayım. Ayaklarımın üstünde durmak zorundayım. Bu göreceli birşey. Ama bende durumun varken niye çalışıyosun otur çocuğuna bak diyenlere karşıyım. Kusura bakmayın ama bazı ev hanimlarida bu konuda çok acımasız.
Çalışan anne olmak zor. Ama ben kadının ekonomik özgürlüğünün mutlaka olmasından yanayım. Devir öyle bir devirki kimseye güvenilmiyor. Evladinla kaliteli geçirdiğin 4 5 saat kalitesiz geçirdiğin 24 saate değer. Kaliteli zaman geçirenleri ayrı tutuyorum tabi.
Ama bende çalışan bayanlara yuklenilmesinden şikayetçiyim. Sanki çalışan kadın kotu anne. İlgisiz anne. Hic biseye yetişemeyen anne gibi gösteriliyor. Yok öyle birşey.
Ayrıca ev hanimligida hic kolay değil. Bütün kadınlara saygim var. Her anneye saygim var. Allah herkese kolaylıklar versin.
Burada herkes birbirine canım der,art niyetli yazmadım,benden küçük olduğun için yazdım,terbiyesizlik yaptığımı düşünmüyorum
Yazdığınız yazıda siz görmek istemesenizde ev hanımlarını tembellikle ,zavallılıkla suçluyorsunuz,bizler kızıyor muyuz,cevap veriyoruz
Konu açanların,boşanmak isteyenlerin hepsi ev hanımı değil ki,çalışan insanlar da bu kaygıyı taşıyor
Dalga geçmek amaçlı da sormadım,bazıları babasından bu konuda sorunlu olduğundan gerçekten çalışmanın önemine çok inanıyor
Yinede kırdıysam kusura bakmayın.Merak etmeyin,bundan sonra canımdemem hatta size yorum dahi yazmam![]()