Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kizlar 2 gün önce domates konservesini açmıştım yarısını kullandım yemek yaparken eşim o ara gitmiş rafa kaldırmış ben ertesi günü gördüm buzdolabına koydum bı gün dışarda kalması bişey olur mu internette buzdolabina kaldırın hemen diyo
Kizlar 2 gün önce domates konservesini açmıştım yarısını kullandım yemek yaparken eşim o ara gitmiş rafa kaldırmış ben ertesi günü gördüm buzdolabına koydum bı gün dışarda kalması bişey olur mu internette buzdolabina kaldırın hemen diyo
Bencede degmezdi ama şans evde son soğan ve son bulguruda koyup pisirdikten sonra domatesi koydum sinirlendim en son markete gidip almaya üşendim acikcasi
Bencede degmezdi ama şans evde son soğan ve son bulguruda koyup pisirdikten sonra domatesi koydum sinirlendim en son markete gidip almaya üşendim acikcasi
Aslında sade de çok güzel oluyor bulgur pilavı
Toz biber barsa onunlada renklendirebilirdiniz
Siz yemeyin bence konserveler hamileler için zaten sıkıntılı bir de bu dışarıda beklemiş