Aynenbagzenler çoğalıyor bagzen
Bence de.Bence ülkede yasa çıkmalı (ütopik bir senede).
Herhangi birşey üreterek topluma, ülkeye katkı sağlama ihtimali olan kadınlara evleri için dışarıdan yemek falan tahsis edilmeli her gün.
Mutfakta geçirdiğim zamana gerçekten acıyorum. Yapıyorum, ama acıyorum.
Su böreğini yapmak 145 dakka, yenmesi 12 dakka, yiyenlerin suratlarındaki gülümseme pahabiçilemez.Bence de.
O kadar uğras didin, hunharca yesin kalksınlar : )
Su böreğine harcanacak para, emek hesap edilir mahalle kebapcısından iki pide söylenir daha iyi : ) Eşe de hadi yine iyisin sana pide ısmarladım diye gaz verilir : )Su böreğini yapmak 145 dakka, yenmesi 12 dakka, yiyenlerin suratlarındaki gülümseme pahabiçilemez.
aslında degil hani yediklerimin ücreti en fazla 10 yada 12Haftada 3 cok fazlaymis, iyi para kazaniyo esiniz herhalde..
Ohooo önce hayatını rayına koyacaksın. 10 gibi kalk, güzel bi kahvaltı yap, bulaşıkları yerleştirmeden ocağa yemeğini koy. Akşama da yanına corba pilav/makarna salatanı yap. Miss işte.esim sorun cıkarmaz söyle para varsa o ay ses etmez oda sever pide dir iskenderdir köftedir zaten 15 yasından 27 yasına kadar bekar yasamıs kaynananmlar sehir dısında hep dısaran yemis ilk zamanlar cok hevesliydim sebze hic yemez esim tabuk istemez patlıcan yemez zorla yaptım hatta agzına cocugun önüne yedrir gibi bekledim bagzen yedi bagzen yemedi
aslında saglıksız besleniyorum kendime kızıyorum mesela ev kahvaltısını cok seviyorum biri hazırlasa yerim ama kendim hazırlaynca hevesim kalmıyo siz nasıl idare ediyosunuz esim sabah 6 da cıktıgı icin ben gündüz 12 gibi uyanıyroum erken uyuyamıyroum 12 dede tek basına kahvaltı cekılmıyor siz nasıl yapıysounuz
Hunharca!Bence de.
Hunharca!Bence de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?