ev hanımlıgı temizlik bütce yemek

Bende çok titiz değilimdir. Yani öyle sürekli evde iş peşinde koymayı sevmem. Ama yemek yapmayı çok severim. Benim için hep en büyük sorun akşama ne yapsam
Ben de bu moddayim. Yemek yapmayi severim, hem de yemek konusunda secici ve mizmiz bir esim var ama pek sorun olmuyor yemek olayi calistigim halde. Ancak gel gelelim temizlik yapmak istemiyorum. Oglum 4 kizim 1 yasinda temizlik yapmasan olmuyor, yapsan hic ama hic görünmüyor. Bu konuda cook sıkıntım var ben surekli ayakta dolaniyorum ama o ev hic istedigim gibi tertemiz ve toplu olmuyor. Temiz evi severim elbette ama ben temizlik yapmak istemiyorum, nasil olacaksa o is...

Sabah erken kakacaksınız sizi tembeller dışarda yemekte neymiş tertemiz evinizde yapmak varken kimbilir neden nasıl hazırlanıyor. Nasıl alışırsan öyle yaşarsın nasıl yaşarsan sen osun.

Yemek yapmak bi terapi gibi aslında bem yapmayı değişik şeyley denemeyi çok severim pasta börek vs yapar iş yerine götürürdüm. Eşiminde iş yerine koylarım. yemek yapmak hobi gibi benim için kimi sever yapmayı kimi sevmiyor

Bende 1.5 senedir evliyim ev hanimiyim ( ay bu sozden nefret ediyorum bosa gecmis yillarim ve tembel ben geliyor aklima. Neyse aglamicam) esim 7 de evden cikiyor ben 6 da uyanip ona kahvalti icin ekmek arasi oglen yemegi icin de yemek termosuna artik ne varsa hazirlayip koyuyorum. Bazen aksamdan borek, pogaca falan yapiyorum okulda oda arkadasiyla yiyor oda arkadasi da ogle yemegi ismarliyor esime

esim gittikten sonra hic biseye dokunmuyorum pcde odev yapiyorum uzun bir sure. Sonra oglene dogru kalkip kendim biseyler yiyorum o arada evi toparliyorum. Esim 6 da evde oluyor. 5 gibi kalkip yemek hazirliyorum geldiginde de sicacik yiyoruz.

ben de ugrasip ugrasip 5 dkda bitmesinden rahatsizim aslinda yemek yapmayi zorunluluk olarak goruyorum. Ama disardan yedigimiz cok azdir disardan yiyebilecegimiz her seyi kendim yapabiliyorum. Pide pizza lahmacun kepap... hem daha saglikli.

Ben de temizlik yapmayı sevmem özellikle süpürme ve silme. Yemek yapmayı sevdiğim de söylenemez o yüzden çoğu zaman fazla pişiriyorum ertesi günde yiyoruz böylece 2 günde bir yemek yapmış oluyorum annemle kaynanam da öyle yapıyor. Canımız kebap iskender falan çektiğinde dışarda yeriz sürekli dışardan yemeye hem para dayanmaz hem de sağlıklı bulmuyorum. Onun dışında pide falan canımız çektiyse içini hazırlıyorum eşim fırından yaptırıyor hem sağlıklı hem de dışardakilerden daha lezzetli ve pide içi hazırlama çok kolay canım sen de yapabilirsin 10 dk nı alır en fazla.

bir anda haftada 3 gun yemek yapıyorum yazdıgını sandıgımda senı cok kıskanmıstım
zıra bende hafta 7 gun 5 gunu yeemk yapıyoruz :S

ne şanslı kadınlar var yaa bazen düşünüyorum da
evde oturdukları halde yemek temizlik yapmaya üşenir veya sevmezler
eşleri de çok sorun yapmaz.. dışarıdan söylerler
ohhh kebap valla.. yanlış anlama konu sahibi kıskanma değil imrenme
bu arada ev işi bende sevmem.. ama yemek yapmayı çok severim..
hem kafam dağılır.. hem eşim çok beğenir genelde

bu arada konu sahibi arkadaş lütfen "bagzen" değil "bazen " :)

Ben de hic sevmiyorum temizlik, yemek yapmak falan..hic tarzim degil..ne olacak boyle catkapi misafir gelse rezil olurum. Allahtan kimsem Yok Bu sehirde de catkapi gelenim Yok :)

O Kadar nefret ediyorum ki şu anda kahvaltı hazırlamak yerine kk da takılıyorum ısrarla

Çalıştıgım halde kahvaltısını hazırlarım akşamları kekini pastasını tatlısını yaparım,pazar günleri full temizlik yaparım..
Arada ev dağınık olur ama eşim bişi demez..malum günün 12 saati işteyim elbet bir yerden bişiler kalıyor..ama böyle evde olupta bişi yapmasam kahvaltıya bile üşensem eşim taviz vermezdi......gerçekten şanslısın konu sahibesi :)

Çalışmıyorsunuz ve dışarıdan kahvaltı mı söylüyorsunuz??? O da güzelmiş. Üşengeçlikte Nirvana yapmışsınız. Düzeninizi böyle kurmuşsunuz, çok değişeceğini sanmıyorum. İşte bunlar kızlarına iş yaptırmayan annelerin suçu...

Çocuk olunca değişirsiniz maksimum 6 ay anne sütü yada mama sonrasında , yoğurt mayalayayım, meyve püresi yapayım, çorba yapayım derken yemek yapmaya başlarsınız pide, lahmacun yiyemeyeceği için. Temizlik konusuna birşey diyemiyorum çocuk olunca kat kat artacak o dağınıklık durumu. Kendimden biliyorum. Temizlenip toparlanıyor ortalık kızım için 5 dakika dağıtmak.

evet benim eşim de taviz vermez istemezdi
sorun çıkardı illaki.. vicdanen bende rahatsız olurdum açıkçası
ohhh adam çalışsın ben dizi izleyeceğim diye 12 ye kadar uyuyim
temizlik yemek yapmiyim bide.. valla üzülürdüm
bilemiyorum demek ki konu sahibi rahat..
yapı meselesi gerçi bişey diyemem de

Ne kadar tuhaf eşine yapıp konu sahibinin kendisi için dışarıdan istemesi. Sorun yemek yapmasa zaten eşine yapıyormuş neden kendi yemiyor ki?

Bazı şeyler içten gelmesi gerekir.. Misal temizlik yapmak, yemek yapmak gibi.. Siz sevmiyormuşsunuz orayı ayrı konu.. Tamam dışarıdan yemek söylersiniz de, kahvaltı söylemek nedir? yani iki yumurta kırmak çok mu zor? Dolaptan kahvaltılıkları çıkartmak çok mu zor? Ya yapma allah aşkına, resmen senin için ölmüş.. Yaşama sevincin kalmamış.. Hadi çalışsan anlarım da.. Çalışmıyormuşsunuz da.. Kusura bakmayın ama sizi Garfield ın, bayan versiyonuna benzettim.

bende tam tersi ya, eve gider gitmez hemen yemek yapmaya çalışıyorum, çalışıyorum öğle arası bile eve gidip süpürge tutmaya çalışıyorum,ama ben seviyorum ya evle ilgilenmeyi yemek falan yapmayı, biraz da içinizden gelmesi lazım, herkes farklı tabi, eşiniz sorun yapmıyorsa sorun yok bence

vallaha bende iş oldugunu bilseymişim doğmaz geri dönermişim :) bir oda dolusu temiz çamaşır var yerleşmeyi bekleyen her sabah tartışıyoruz b,rşey bulamıyorum diye.

ütüleri ütücüye gönderiyorum ben sadece eşimin pantolon ve gömleklerini ama gerisini gidikçe ütülüyorum.bende diyeceğim ki diyemedim iki saattir çamaşır yerleştirmekten ve temizlik yapmaktan nefret ediyorum.oh :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…