Ben de bu moddayim. Yemek yapmayi severim, hem de yemek konusunda secici ve mizmiz bir esim var ama pek sorun olmuyor yemek olayi calistigim halde. Ancak gel gelelim temizlik yapmak istemiyorum. Oglum 4 kizim 1 yasinda temizlik yapmasan olmuyor, yapsan hic ama hic görünmüyor. Bu konuda cook sıkıntım var ben surekli ayakta dolaniyorum ama o ev hic istedigim gibi tertemiz ve toplu olmuyor. Temiz evi severim elbette ama ben temizlik yapmak istemiyorum, nasil olacaksa o is...Bende çok titiz değilimdir. Yani öyle sürekli evde iş peşinde koymayı sevmem. Ama yemek yapmayı çok severim. Benim için hep en büyük sorun akşama ne yapsam
Yemek yapmak bi terapi gibi aslında bem yapmayı değişik şeyley denemeyi çok severim pasta börek vs yapar iş yerine götürürdüm. Eşiminde iş yerine koylarım. yemek yapmak hobi gibi benim için kimi sever yapmayı kimi sevmiyorarkadaslar ben 6 senelik evliyim ama evde yemek yapmayı ve temizlik yapmayı sevmiyorum mecburen yapıyorum o ayrı ama öyle temizlik hastası degililm yani sehpa üstündeki bi bardak beni rahatsız etmez hadi bunu bi sekilde hallediyorum ama yemek konusu haftada 3 gun en az yemek yiyorum dısardan bagzen yapıyorum bagzen sadece esime yapıyorum kendim dısardan yiyorum hatta kahvaltıya bile dısardan söylüyroum sonra cok kızıyorum kendime icimde ev hanımlıgı yok benm oldum olası ev yemek temizlik hic sevmezdim siz nasıl yapıyosunuz cocuksuz bayanlar tabi bende cocukta yok
Bende her yemekte değil ama sarma sardığımda senin düşündüğünü düşünüyorum ben okadar uğraştım senbir lokmada yutuyorsun diyorum eşimeBence de.
O kadar uğras didin, hunharca yesin kalksınlar : )
ne şanslı kadınlar var yaa bazen düşünüyorum da
evde oturdukları halde yemek temizlik yapmaya üşenir veya sevmezler
eşleri de çok sorun yapmaz.. dışarıdan söylerler
ohhh kebap valla.. yanlış anlama konu sahibi kıskanma değil imrenme
bu arada ev işi bende sevmem.. ama yemek yapmayı çok severim..
hem kafam dağılır.. hem eşim çok beğenir genelde
bu arada konu sahibi arkadaş lütfen "bagzen" değil "bazen " :)
evet benim eşim de taviz vermez istemezdiÇalıştıgım halde kahvaltısını hazırlarım akşamları kekini pastasını tatlısını yaparım,pazar günleri full temizlik yaparım..
Arada ev dağınık olur ama eşim bişi demez..malum günün 12 saati işteyimelbet bir yerden bişiler kalıyor..ama böyle evde olupta bişi yapmasam kahvaltıya bile üşensem eşim taviz vermezdi......gerçekten şanslısın konu sahibesi :)
arkadaslar ben 6 senelik evliyim ama evde yemek yapmayı ve temizlik yapmayı sevmiyorum mecburen yapıyorum o ayrı ama öyle temizlik hastası degililm yani sehpa üstündeki bi bardak beni rahatsız etmez hadi bunu bi sekilde hallediyorum ama yemek konusu haftada 3 gun en az yemek yiyorum dısardan bagzen yapıyorum bagzen sadece esime yapıyorum kendim dısardan yiyorum hatta kahvaltıya bile dısardan söylüyroum sonra cok kızıyorum kendime icimde ev hanımlıgı yok benm oldum olası ev yemek temizlik hic sevmezdim siz nasıl yapıyosunuz cocuksuz bayanlar tabi bende cocukta yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?