evet ben de bu konuya takıldım kaldım ama yorum yapamadım kızar diye..Haftada 3 cok fazlaymis, iyi para kazaniyo esiniz herhalde..
Merhabalar, Türkçemizde bagzen diye bir kelime yoktur. Bazendir doğrusu. Teşekkürlerarkadaslar ben 6 senelik evliyim ama evde yemek yapmayı ve temizlik yapmayı sevmiyorum mecburen yapıyorum o ayrı ama öyle temizlik hastası degililm yani sehpa üstündeki bi bardak beni rahatsız etmez hadi bunu bi sekilde hallediyorum ama yemek konusu haftada 3 gun en az yemek yiyorum dısardan bagzen yapıyorum bagzen sadece esime yapıyorum kendim dısardan yiyorum hatta kahvaltıya bile dısardan söylüyroum sonra cok kızıyorum kendime icimde ev hanımlıgı yok benm oldum olası ev yemek temizlik hic sevmezdim siz nasıl yapıyosunuz cocuksuz bayanlar tabi bende cocukta yok
aaa öyle miymiş? ben hem kendi hem eşi için dışardan söylüyor sandımNe kadar tuhaf eşine yapıp konu sahibinin kendisi için dışarıdan istemesi. Sorun yemek yapmasa zaten eşine yapıyormuş neden kendi yemiyor ki?
evet benim eşim de taviz vermez istemezdi
sorun çıkardı illaki.. vicdanen bende rahatsız olurdum açıkçası
ohhh adam çalışsın ben dizi izleyeceğim diye 12 ye kadar uyuyim
temizlik yemek yapmiyim bide.. valla üzülürdüm
bilemiyorum demek ki konu sahibi rahat..
yapı meselesi gerçi bişey diyemem de
Bazen eşine yapıp kendine dışarıdan söylüyormuş. İlk mesajını oku bak yeniden.aaa öyle miymiş? ben hem kendi hem eşi için dışardan söylüyor sandım
arkadaslar ben 6 senelik evliyim ama evde yemek yapmayı ve temizlik yapmayı sevmiyorum mecburen yapıyorum o ayrı ama öyle temizlik hastası degililm yani sehpa üstündeki bi bardak beni rahatsız etmez hadi bunu bi sekilde hallediyorum ama yemek konusu haftada 3 gun en az yemek yiyorum dısardan bagzen yapıyorum bagzen sadece esime yapıyorum kendim dısardan yiyorum hatta kahvaltıya bile dısardan söylüyroum sonra cok kızıyorum kendime icimde ev hanımlıgı yok benm oldum olası ev yemek temizlik hic sevmezdim siz nasıl yapıyosunuz cocuksuz bayanlar tabi bende cocukta yok
içten gelmesi lazım yoksa kimse sevmez zaten ama beğenilmek önemli böyle şeylerde mesela ben öyle aman aman yemek yemeği sevmem ama yapmaya bayılırım çünkü ben yemeği yaptığım zaman karşımdaki ya çok güzel yapmışsın deyince mutlu oluyorum daha çok yapasım geliyor bir de farklı lezzetler tarifler deneyin gerçekten eğlenceli hale getirebilirsiniz temizlik konusunda yardımcı tutabilirsiniz bunlar sizi çok zorluyorsa da gündelik gelen bir bayan tutun hem yemeğinizi yapsın hemde temizliğiniziarkadaslar ben 6 senelik evliyim ama evde yemek yapmayı ve temizlik yapmayı sevmiyorum mecburen yapıyorum o ayrı ama öyle temizlik hastası degililm yani sehpa üstündeki bi bardak beni rahatsız etmez hadi bunu bi sekilde hallediyorum ama yemek konusu haftada 3 gun en az yemek yiyorum dısardan bagzen yapıyorum bagzen sadece esime yapıyorum kendim dısardan yiyorum hatta kahvaltıya bile dısardan söylüyroum sonra cok kızıyorum kendime icimde ev hanımlıgı yok benm oldum olası ev yemek temizlik hic sevmezdim siz nasıl yapıyosunuz cocuksuz bayanlar tabi bende cocukta yok
1 hafta öncesine kadar bende evdeydim. Benim eşim de bir hafta gündüz bir hafta gece çalışıyor. Gece çalışırken sabah 5 e kadar beklerdim 1 hafta yemek yapmamak güzel oluyor ama kendime atıştırmalık bişeyler yaparım kahvaltılık tarzı.gece erken uyuyamıyroum kı dizilerim var takip etiigim yabancı diziler o yüzdne sabah erkekn kalkamıyroum yemek zaten yapıyroum ama esime kendim et olursa yiyorum hani derler ya yaslılar ii yemek olursa banada getir diye :) benimkide ondan esim 1 hfat gececi bi hafta sabahcı calısıyo gececiyken bisey yapamıyroum zaten esim 2 gibi kalkıyo anca ona kahvaltı falan 4 gibi yeniden yatıyo benide yanında tutuyo ne bulasık koyabılıyorum makıneye ne evi toplayabiliyorum zaten oturma odasında yatıyo evde 1 soba var dogalgaz sobası 7 de cıkıyo bende anneme gidiyorm yatmaya evde korkuyroum yada bagzen evde kalıyorum ama sabah 6 ya kadar esimi bekliyroum o günde öyle ölüyo gündüz 4 e kadar esimle uyuyoruz aynı kalk kahvatı hazırla 7 de esim evden cıkıyo ben yine anneme gececiyken böyle sabahcıyken de 15 te bi günümüz var ondayım samimi oldugun insanlarla esim sabahcıyken görüsüyrouz haftada 2 gün gezmeler var 2 gnde annemdeyim
Temızlık ıcten gelır ama yemek yapmak ısı yapa yapa zevklı hale gelır su an cocuguz yokmus ama coxıgınuz olduunda yemek yapma sevkınız dahada artacagını dusunuyorm cunku cocuklar annelerın yemeklerını cok severler ve de cocugunuza hazır yenek yedırmeyı ısttemezsınız esınız yemek yemege duskun mu?arkadaslar ben 6 senelik evliyim ama evde yemek yapmayı ve temizlik yapmayı sevmiyorum mecburen yapıyorum o ayrı ama öyle temizlik hastası degililm yani sehpa üstündeki bi bardak beni rahatsız etmez hadi bunu bi sekilde hallediyorum ama yemek konusu haftada 3 gun en az yemek yiyorum dısardan bagzen yapıyorum bagzen sadece esime yapıyorum kendim dısardan yiyorum hatta kahvaltıya bile dısardan söylüyroum sonra cok kızıyorum kendime icimde ev hanımlıgı yok benm oldum olası ev yemek temizlik hic sevmezdim siz nasıl yapıyosunuz cocuksuz bayanlar tabi bende cocukta yok
:)))))))))))))))bagzenler çoğalıyor bagzen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?