ev hanımlıgı temizlik bütce yemek

Canım bu durum bir çok ülkede var zaten. Tayland, çin, filipin gibi kadınlar çalışmak zorunda olduğu için, pazarlarda yemekler satılıyor. Çorba bile. Koy sızdırmaz poşede çorbayı götür. Maliyette düşük... ama biz bunu yapamayız. Çünkü hijyen, sağlık, görüntü ses kalitesi çok önemli bizde:)))

yani konuyu okuyunca çok şaşırdım eşinize değil tabiki o sizi öyle sevmiş istemişse o onun problemi
ama siz sürekli bu şekilde tüketerek ve hiç bir şey yapmadan nasıl yaşayabiliyosunuz???? üretmek illa para kazanmakla olmaz akşama bi tencere sıcak yemek pişirmekde üretmektir ama en baba üretim bi işe girip çalışıp hayatını idame ettirebilecek kadar kazanmaktır...... çalışmasan bile evdeysen bi şal örersin şal üretirsin.....ne bilim evini temizlersin sıcak bi yuva üretirsin:) domates biber yumurtayı karıştırıp menemen üretirsin..... boş vaktin varsa eline bi kitap alıp beynini ruhunu doyurup bilgi üretip bünyene katarsın.........yani sabah canınız bişey istemdiğinde ki eşim evde olmadığında ben hep sabah meyve yeriim tavsiye de ederim... ha evde oldugundada süper bi kahvaltı hazırlayıp onuda yerim:)))
sabah kalksanız eşiniz evdeyken zevkli görsel bi sofra üretseniz:)
evde olması gerkeen kadar temizlik yapıp en azından sıcak bi yuva üretseniz
sonra dizinizi izleseniz bi kitap okusanız bi çocuğa ders çalıştırsanız eğitim durumunuzu bilmiyorum ama en çok size faydası dokunur
mutfağa girmeden ben ne pişirsem derdini yaşamaıyorum internet denen bişey var dünya mutfaklarından yemekler yapmayı deneyin inananın çok zevkli...... benim muz kızartması bile yapmışlığım var ve tadı süper oldu:)))))

ltfen başkalarını sırf sizin anneniz kardeşiniz kocanız diye size bakmak zorundalar hayata bi kere mi gelicem diye yaşamayın bomboş bi hayat sadece tüketerek biraz üretmeyi denerseniz mutlu olacaksınız.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…